Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcem s aplikací Alza

My First Baby Annabell

Zobrazit katalog
My First Baby Annabell
Panenka - doporučený věk od 1 roku
Kód:  HRAif3550 Prod. číslo:  4001167794449 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

My First Baby Annabell

Do rodiny My First Baby Annabell přibyla malá holčička. Díky měkkému tělíčku a speciálně navrženým detailům se o ni mohou starat děti už od 1 roku. Rozkošnému pohledu velkých očí a růžovým doplňkům se nedá odolat. Panenka rozvíjí dětskou představivost a při hraní si malé maminky procvičí zodpovědnost za druhé bytosti.

Klíčové vlastnosti My First Baby Annabell

  • Originální panenka v podobě holčičky
  • Má měkké tělíčko
  • Podporuje fantazii a rozvíjí zodpovědnost
  • K dispozici má růžové oblečení a růžovou lahev
  • Panenka vhodná pro děti od 1 roku

Holčička Baby Annabell v růžovém

Malá holčička Baby Annabell je oblečena do krásných růžových dupaček s motivem oblíbené ovečky. K nim ladí i čepička na hlavě, aby jí nebyla zima. Dupačky jsou opatřeny speciálním "on+off" zapínáním, aby bylo převlékání snadné i pro nejmenší prstíky. Maminky mohou dát holčičce napít z její oblíbené bílé lahvičky. 

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:
» Všechny panenky
» Všechny Baby Annabell panenky

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro My First Baby Annabell Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My First Baby Annabell. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My First BABY Annabell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My First BABY Annabell. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My First BABY Annabell.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací