Popelářské na baterie

Zobrazit katalog
Popelářské na baterie
Auto na baterie 3× AG13 (jsou součástí balení), auto svítí a vydává zvuky, rozměr auta 23 × 7cm, doporučený věk od 3 let
Kód:  HRAif4538 Prod. číslo:  8592386062595 Stránky výrobce
Popelářské na baterie Prodej skončil

Popelářské na baterie

Nejedna ratolest chtěla být ve svém útlém dětství popelářem. Tento dětský sen jim můžete vyplnit díky Popelářskému autu na baterie. Popelářské auto je vyrobeno v měřítku 1:16. Na autě naleznete tlačítka, kterými se spouští zvukové a světelné efekty, díky kterým budou hry s tímto popelářem ještě zábavnější. To vše zabalené v úhledné krabici.

Klíčové vlastnosti Popelářského auta na baterie

  • Pohon auta na baterie
  • Zvukové a světelné efekty
  • Popelářské auto je v měřítku 1:16
  • Baterie jsou součástí balení

Stačí jen rozbalit a jet

Popelářské auto je 28 cm velké a k jeho správné funkčnosti je třeba třech AG13 baterií, které zaručují funkčnost zvukových a světelných efektů. Baterie jsou součástí balení, stačí tedy jen Popelářské auto vybalit a chvilky plné zábavy mohou začít. Vhodné pro děti od 3 let.

Parametry a specifikace

Délka / Hloubka
23 cm Hotovo!
Šířka
7 cm Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Délka / Hloubka
23 cm Hotovo!
Šířka
7 cm Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Popelářské na baterie Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smetiarske auto na batérie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Müllauto batteriebetrieben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Müllauto batteriebetrieben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kukásautó elemekkel.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací