Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Exchange Online Plan 1 OLP NL (roční předplatné)

Zobrazit katalog
Exchange Online Plan 1 OLP NL (roční předplatné)
Kód:  ED5502 Prod. číslo:  Q6Y-00003
Exchange Online Plan 1 OLP NL (roční předplatné) Prodej skončil

Exchange Online Plan 1 OLP NL (roční předplatné)

Návod na uplatnění elektronické licence

Microsoft Exchange patří mezi naprosto špičkové produkty pro profesionální práci s emailem. Výrazně zvyšuje uživatelskou produktivitu, zajišťuje maximální bezpečnost i kontrolu nad veškerým provozem. Cloudové řešení v podobě Office 365 přichází i s řešením zaměřeným čistě na email. Exchange Online Plan 1 totiž přináší notoricky známou aplikaci Outlook v nejnovější verzí, klienta pro přístup přes prohlížeč s názvem Outlook Web Acces a podporovány jsou i veškeré mobilní platformy. Příjemným zjištěním je nárůst maximální kapacity schránky na aktuálních 50 GB a nechybí ani propracovaný kalendář s možností sdílení, plánování schůzek či výborně navržený adresář všech kontaktů.

Klíčové vlastnosti aplikace Exchange Online Plan 1 OLP NL

  • Lepší spolupráce se sdílením dokumentů
  • Rozšířené funkce pro archivaci, zabezpečení a dodržování předpisů
  • Předplatné na 1 rok
  • 50 GB schránka

Microsoft je přední výrobce technologií pro svět, ve kterém jsou mobilita a cloud na prvním místě. Jeho misí je umožnit každému člověku a každé organizaci na světě dokázat více. Technologie jako operační systém Windows 10, Office 365, herní konzole Xbox One nebo komunikační platforma Skype mění svět komunikace, zábavy, vzdělávání i práce. Microsoft nabízí také řadu aplikací a hardwarových doplňků. Společnost Microsoft byla založena před více než 40 lety a na českém trhu nabízí své produkty a služby od roku 1992.

Poznámka:
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací