AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Příslušenství k mobilům

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Příslušenství k mobilu tvoří různé doplňky, které si podle potřeby můžete ke svému zařízení dokoupit. Vybírat můžete z pestré palety praktických, ochranných a funkčních produktů, které zvýší váš uživatelský komfort. Poradíme vám, jaké mobilní příslušenství se nejvíce hodí na konkrétní aktivity.

Pokračovat

Kupujte pouze kompatibilní mobilní příslušenství

Mobilní příslušenství je velmi obsáhlá skupina zboží, která nabízí nepřeberné množství zajímavých produktů. Vybírat lze z několika kategorií od nabíječek, přes stabilizátory až po gamepady. Ať už hledáte cokoliv, vždy se před nákupem ujistěte, že je dané mobilní příslušenství plně kompatibilní s vaším mobilem.

Neoriginální příslušenství k mobilu nemusí fungovat

Ceny příslušenství k mobilu se pohybují v řádech desítek až tisíců korun podle typu a značky mobilního zařízení. V současné době není problém objednat si výrazně levnější asijské doplňky. Nicméně neoriginální doplňky nemusí fungovat správně. Uveďme si typický příklad: neoriginální nabíječka nabíjí o poznání pomaleji, nebo vůbec. V nejhorším případě může dojít ke zkratu a k následnému zničení vašeho mobilního zařízení.

i

Příslušenství k mobilům AlzaPower

Mobilní příslušenství AlzaPower je výkonné, spolehlivé a za příznivou cenu. Objevíte zde vše od držáků přes nabíječky až po kabely, powerbanky či reproduktory. Vždy se nejprve ujistěte, zda je dotyčný produkt kompatibilní s vaším telefonem. Chcete si výhodně pořídit příslušenství k mobilu? Neriskujte nákupem levných neoriginálních asijských doplňků.

Praktické mobilní příslušenství nejen do práce

Mobil patří mezi základní pracovní nástroje napříč profesemi. Adekvátní mobilní příslušenství zvýší funkčnost zařízení a usnadní vám vaši práci. Chytré a praktické vychytávky oceníte nejen během pracovní doby.

Pouzdra, obaly a kryty

Pouzdra, obaly a kryty mají primárně ochrannou funkci. Chrání proti mechanickému poškození a tlumí případné nárazy. Mezi oblíbené patří flipová pouzdra a zadní kryty na mobil. Podstatná je ovšem i estetická stránka. Vybírat lze podle materiálu, barvy, designu i značky. Pouzdro musí být kompatibilní s daným typem mobilního zařízení.

Tvrzená skla

Tvrzená skla jsou nutným doplňkem pro pracovníky, kteří se pohybují v náročném terénu nebo pracovním prostředí, kde je zvýšené riziko pádu a poškození mobilního zařízení. Tvrzená skla jsou mnohem odolnější než fólie. Zabraňují rozbití displeje nebo jeho poškrábání. SKvěle však slouží i pro běžné uživatele.

Ochranné fólie

Ochranné fólie chrání displej mobilního zařízení před mechanickým poškozením, nečistotami a prachem. Jsou dostatečnou ochrannou pro běžného uživatele a vyrábí se pro téměř všechny typy mobilů.

Mějte na paměti, že vyšší stupeň ochrany oproti fóliím vždy zajistí tvrzená skla, která dokážou ochránit mobil před rozbitím po nárazu.

Nabíječky na mobily

Nabíječky na mobily patří mezi standardní vybavení a jsou součástí balení mobilních telefonů. Nemusíte ale zůstat pouze u standardní nabíječky. Do kanceláře si můžete pořídit moderní bezdrátovou nabíječku nebo nabíjecí stojan, jež zároveň nabije sluchátka i hodinky. Velmi praktická je také nabíječka do auta či solární model.

  • USB–C je oboustranný typ konektoru. Při zapojení je tedy každá strana správná.
  • MicroUSB využívají převážně starší telefony či tablety s operačním systémem Android.
  • Lightning konektory pohání některá zařízení značky Apple (iPhone, iPad a další).
  • Bezdrátové nabíječky zajišťují přenos energie díky elektromagnetické indukci. Obejdete se téměř bez kabelů.

Paměťové karty

Paměťové karty jsou ideálním řešením, jak efektivně rozšířit kapacitu paměti mobilního zařízení. Fotíte často nebo stahujete a aktivně používáte řadu aplikací? V tom případě se paměť vašeho telefonu velmi rychle naplní. Externí paměťová karta vám poskytne úložiště s dostatečně velkou kapacitou.

  • MicroSDHC karty mají kapacitu 4 až 64 GB a jsou vhodné pro běžné používání.
  • MicroSDXC karty nabídnou 8 až 400 GB. Jsou vhodné pro běžné i profesionální využití.

i

V nabídce najdete i SIM karty nebo NFC vizitky.

OTG flash disky

OTG flash disky (on-the-go) ocení především ti z vás, kteří potřebují rychle, jednoduše a efektivně přenést data z mobilu do počítače a naopak. Rychlý přenos dat výrazně usnadní vaši práci i zábavu.

Stylusy

Stylusy se liší provedením a použitou technologií. Při výběru je nutné dbát na kompatibilitu se zařízením a podle vaší profese (účelu použití) také na šířku hrotu. Stylus je ideální pomůcka pro architekty, designery, studenty technických i uměleckých oborů a mnoho dalších kreativních a administrativně zaměřených profesí.


Mobilní příslušenství do auta a na kolo

Mobilní příslušenství do auta a na kolo zahrnuje chytré a praktické doplňky, které umožní bezpečnou manipulaci, sledování a ovládání mobilního zařízení během řízení.

Držáky

Držáky na mobily dělíme do dvou hlavních skupin podle dopravního prostředku:

  • Držáky do auta umístíte na přední sklo, palubní desku nebo například na výduchy klimatizace vašeho automobilu. Zajistí pohodlné ovládaní zařízení, a navíc budete mít svůj smartphone stále na očích.
  • Držáky na kolo můžete uchytit na řídítka a zajistí bezpečí telefonu během jízdy, telefon tak lze snadno ovládat. Především při zapnuté navigaci oceníte, že svůj telefon máte neustále na dohled.

Nabíječky do auta

Nabíječky do auta zaručí neustálý přísun energie do baterie vašeho mobilního telefonu. Nabíječky udrží v průběhu jízdy váš mobil neustále nabitý a vybrané typy navíc podporují i rychlonabíjení.

Handsfree pro mobilní telefony

Handsfree pro mobilní telefony nabídne bezpečné vyřizování hovorů během jízdy. Toto zařízení stačí spojit s vaším telefon pomocí rozhraní Bluetooth. Využití bezdrátového handsfree samozřejmě nemusí být pouze v autě, hodí se i pro běžné používání například v domácnosti či kanceláři.

i

Používáte v autě mobil? Příslušenství vám může zachránit život

Používání a manipulace s mobilem v autě je příčinou každé šesté dopravní nehody. Zvedáte při řízení mobil? Příslušenství jako handsfree a držáky vám umožní telefonovat a používat mobil bezpečně a v souladu se zákonem i během řízení.

Mobilní příslušenství na dovolenou

Chcete si navždy uchovat krásné vzpomínky na dovolenou nebo víkendové rodinné výlety? To správné mobilní příslušenství vám umožní vyfotit nezapomenutelné okamžiky z naprosto nové perspektivy. Foťte jako profesionálové na souši i pod vodou. Co se vám na cestách bude hodit?

Vodotěsné kryty

Vodotěsné kryty na mobil zaručí, že váš telefon zůstane po celou dobu v suchu, a vy si tak budete moci bezstarostně užít dovolenou a pořídit skvělé snímky pod vodou.

Powerbanky

Powerbanky slouží k praktickému dobití elektroniky (zejména smartphonů, tabletů či notebooků). Existují i takzvané solární powerbanky, které čerpají energii ze slunce a následně ji přesměrují do vašeho zařízení.

Stabilizátory

Stabilizátory vám umožní vyfotit dokonalý snímek za každé situace. Vybírat můžete z široké nabídky produktů. Součástí nabídky jsou také celosvětově oblíbené selfie tyče, které disponují řadou chytrých funkcí.

Objektivy

Objektivy zachytí všechny vzácné okamžiky ve výjimečné kvalitě. S objektivy lze fotografovaný předmět přiblížit až několikanásobně blíže. Stačí jej připevnit na vaše mobilní zařízení.


Zábavné příslušenství k mobilu

Mobil je multifunkční zařízení. Příslušenství k mobilu se už dávno neomezuje pouze na nabíječky, obaly a baterie. Mobilní telefon je mocný nástroj, který dokáže zastat funkci hned několika přístrojů najednou. Pokud váš mobilní telefon vybavíte vhodným příslušenstvím, stane se z něj nekonečný zdroj zábavy.

Reproduktory

Reproduktory jsou velice oblíbeným příslušenstvím. Jejich největší výhodou je přenosnost a skladnost. Nejčastější a zároveň nejpohodlnější variantou je připojení přes Bluetooth. Volbu reproduktoru byste měli podřídit zejména tížené kvalitě zvuku. Ta vychází z parametrů a počtu reproduktorů a subwooferu.

Gamepady na mobil

Gamepady na mobil jsou herní držáky, které si nesmí nechat ujít žádný nadšený hráč. Gamepad na mobil vám umožní vychutnat si zážitek z konzolového hraní. Při výběru zohledněte typ, šířku a model chytrého telefonu.

Brýle pro virtuální realitu k mobilu

Brýle pro virtuální realitu k mobilu vás ponoří do prostředí, o kterých jste si mohli nechat jen zdát. Jak to celé funguje? Velmi snadno – mobilní telefon zasunete do brýlí a je hotovo. Zatímco u profesionálních VR brýlí je vám k dispozici speciální displej, zde tuto funkci obstará přímo váš chytrý telefon.

Mikrofony

Mikrofony už dávno nejsou jen výsadou profesionálů. Kvalitní mikrofon, díky kterému můžete nahrávat a streamovat videa, nebo ho využijete při hraní her, si teď můžete pořídit i k vašemu mobilnímu telefonu.

Sluchátka

Sluchátka patří k standardnímu vybavení stejně jako například nabíječka. Jsou nezbytně nutnou pomůckou pro ničím nerušený poslech hudby a sledování filmů. Velmi praktickým řešením jsou moderní bezdrátová sluchátka.


Další užitečné mobilní příslušenství a cool vychytávky

Mobilní příslušenství jako kabely a baterie patří do kategorie základního příslušenství, bez kterého nemůže přístroj fungovat. Současná nabídka obsahuje ale i velké množství chytrých vychytávek, které nejsou sice zcela nezbytné, ale dokážou vám výrazně usnadnit život.

Sterilizátory

Sterilizátory jsou moderní zařízení, která profesionálně a bezpečně vydezinfikují váš mobilní telefon. Dezinfekce se stala běžnou součástí našich životů. Časté čištění a dezinfekce telefonu běžnými prostředky může vést k jeho poškození. Sterilizátory chrání vaše zdraví i mobilní zařízení.

Máte v mobilu citlivá data? Nakupujete přes něj a používáte internetové bankovnictví? V tom případě byste si měli nainstalovat originální antivirový program.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
67 639 položek
AlzaPower A101CA Fast Charge 20W černá - Nabíječka do sítě
Varianty
4,7 115×
AlzaPower A101CA Fast Charge 20W černá
Nabíječka do sítě - univerzální, 1× USB-A, 1× USB-C, max. výkon 20 W, s podporou rychlonabíjení QC3.0, Power Delivery 3.0, 4Safe - ochrana proti zkratu, přepětí, přetížení a přehřátí, Smart IC - automatická detekce připojeného zařízení a optimální distribuce výkonu, pro mobilní telefony, tablety a další podobná zařízení, bez kabelu v balení
Super cena
od  269,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY020400a
4,6 729×
AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 černá
Powerbanka s podporou rychlonabíjení, 2xUSB-A (max 3A), 1x vstup/výstup USB-C (max 3A), 1x vstup MicroUSB, podpora rychlonabíjení QC 3.0 + PD 3.0, 6ti násobná bezpečnostní ochrana, LED indikátor stavu baterie, výkon 18W, Li-Polymer - kapacita 74Wh, nabíjí až tři zařízení zároveň, USB kabel v balení
Super cena
999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWPB160q
4,6
Romoss Portable Power Station RS500
Nabíjecí stanice - baterie Li-Ion, nabíjecí výkon ze sítě 100 W, doba nabíjení ze sítě 4 h, nabíjecí výkon ze solárního panelu 100 W, výstup 230V zásuvka, 12V zásuvka (CL), USB-A, USB-C a bezdrátové nabíjení (Qi), 1 zásuvka 230 V, 1 zásuvka 12 V, 4 USB porty, výstupní napětí 230 V, maximální výkon 1000 W, nabíjení solárním panelem, LCD displej, svítilna, přepěťová ochrana, SOS režim, pojistka proti přehřátí, čistý sinus a MPPT, nabíjecí kabel AC, nabíjecí kabel DC, uživatelská příručka součástí balení, rozměry 16,8 × 23 × 17,8 cm (V׊×H), hmotnost 4270 g
Koupit s kódem ALZADNY20 6 952,-
Super cena
8 690,- Ušetříte 345,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: RMS012a2
AlzaPower Onyx 10000mAh USB-C černá - Powerbanka Varianty
4,6 451×
AlzaPower Onyx 10000mAh USB-C černá
Powerbanka 2xUSB-A (max 2A), 1x vstup USB-C, 6ti násobná bezpečnostní ochrana, LED indikátor stavu baterie, výkon 10W, Li-Polymer - kapacita 37Wh, nabíjí až dvě zařízení zároveň, USB kabel v balení, poutko na uchycení
Super cena
449,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWPB161j
AlzaPower Smart Charger 2.1A černá - Nabíječka do sítě Varianty
4,8 1024×
AlzaPower Smart Charger 2.1A černá
Nabíječka do sítě univerzální, 1x USB-A 5V/2.1A, výkon 10W, 4Safe - ochrana proti zkratu, přepětí, přetížení a přehřátí, Smart IC - automatická detekce připojeného zařízení a optimální distribuce výkonu, bez kabelu v balení
Koupit s kódem ALZADNY30 139,-
Super cena
199,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0150
4,9 79×
Apple nabíjecí kabel Lightning to USB-C 1m
Datový kabel 1m - propojovací, male konektory: 1× USB-C + 1× lightning, rovné zakončení
589,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: JA070b2
5,0 132×
SanDisk microSDXC 256GB Extreme + Rescue PRO Deluxe + SD adaptér
Paměťová karta 256 GB - micro SDXC, rychlost čtení až 190 MB/s, rychlost zápisu až 130 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U3 Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A2, nahrávání videa ve 4K, adaptér na klasickou SD v balení, odolná proti nárazu a rentgenu
899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DU828a2a3
4,8 1660×
Kingston MicroSDHC 32GB Canvas Select Plus + SD adaptér
Paměťová karta 32 GB - micro SDHC, rychlost čtení až 100 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Video Speed Class V10, Application Performance A1, adaptér na klasickou SD v balení
189,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DU007s8j93b
4,8 170×
Apple Lightning to USB Cable 1m
Datový kabel pro iPhone, iPad a iPod, napájecí funkce při použití nabíječky
549,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: JA904i2a
4,4 76×
FIXED MagZen 2 s bezdrátovým nabíjením a podporou MagSafe 10 000 mAh černá
Powerbanka 10000 mAh - celkový výkon 20 W, 1 výstup:, 1× USB-C, max. výstupní proud 2,22 A, max. výstupní napětí 12 V, LED indikace stavu, bezdrátové nabíjení, MagSafe, vstup USB-C, hmotnost 219 g
999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: FXD095c24
4,8 425×
AlzaPower Core Charge USB-A to USB-C 2.0 1m černý
Datový kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge až 3A, pozlacené konektory, pro mobilní telefony, tablety a jiná zařízení s USB-C konektorem, Velcrostrap+
Super cena
109,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWCB119j
4,8 1660×
Kingston MicroSDXC 64GB Canvas Select Plus + SD adaptér
Paměťová karta 64 GB - micro SDXC, rychlost čtení až 100 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Video Speed Class V10, Application Performance A1, adaptér na klasickou SD v balení
269,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DU007s8j93c
4,7 518×
AlzaPower MultiCore 4in1 USB 60W 480Mbps 1m černý
Datový kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge až 3A, Power Delivery 60W, Quick Charge 3.0, 2x USB-C, 1x MicroUSB, 1x USB-A, pozlacené konektory, pro mobilní telefony, tablety a další zařízení, VelcroStrap+
Super cena
od  269,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0493b
4,8 69×
WHOOSH! Screen Shine On the Go XL čistič obrazovek - 100 ml
Čistič na obrazovku pro stále čistý displej bez otisků prstů, bakterií a virů, 100% přírodní, netoxický, bez alkoholu, součástí balení je antibakteriální hadřík
339,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EAWH001d
4,8 1585×
AlzaPower AluCore USB-A to Lightning MFi (C189) 1m stříbrný
Datový kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge až 2.4A, chipset C189, odolné kovové tělo, nylonový oplet, pro Apple iPhone, iPad a jiné zařízení s Lightning konektorem, certifikace MFi, VelcroStrap+
Super cena
269,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWCB088f4
4,6 567×
AlzaPower Parade 10000mAh Power Delivery (22,5W) černá
Powerbanka - s podporou rychlonabíjení QC 3.0 + PD 3.0, výkon až 22,5 W (5 V/4,5 A) - výstup / 18 W (9 V/2 A) - vstup, 6násobná bezpečnostní ochrana, technologie Smart IC, automatická detekce připojeného zařízení, optimální distribuce výkonu, nabíjí až 3 zařízení současně, baterie Li-Polymer s kapacitou 10 000 mAh, digitální displej ukazující stav baterie, dobíjecí doba 4 hodiny, součástí balení USB-C kabel
+Dárek Datový kabel AlzaPower v hodnotě 199,-
Super cena
599,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWPB200
4,8 1005×
Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus + SD adaptér
Paměťová karta 512 GB - micro SDXC, rychlost čtení až 130 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U3 Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A2, adaptér na klasickou SD v balení
999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SASD016h4
Samsung EP-TA800EBE USB-C černá (OOB Bulk) - Nabíječka do sítě Varianty
4,9 410×
Samsung EP-TA800EBE USB-C černá (OOB Bulk)
Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 25 W, přepěťová a podpěťová ochrana, pro Android a iPhone
349,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SAAW0104f12
4,5 412×
AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector pro iPhone 13 / 13 Pro / 14
Ochranné sklo pro Apple iPhone 13 a iPhone 13 Pro, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblení, case friendly provedení, lesklý povrch, tvrdost 9H, tloušťka 0,33 mm, lepidlo po celé ploše povrchu, součástí balení čisticí hadřík, alkoholový hadřík, samolepka na odstranění prachu a guide sticker
Super cena
179,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AGDTGC0316
Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh - Powerbanka Varianty
3,9 50×
Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Powerbanka 5000 mAh - 1 výstup:, 1× USB-C, MagSafe, vstup USB-C
Cenová bomba
899,- Ušetříte 400,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EPICO95b11
4,5 318×
AlzaPower Car Charger C520 Fast Charge + Power Delivery 30W černá
Nabíječka do auta univerzální, 30W, 1x USB 2,4A, 1x USB-C 3A, podpora Power Delivery 3.0, podpora rychlonabíjení, 4Safe - ochrana proti přepětí, přetížení a přehřátí, hliníkové provedení, bez kabelu v balení
Super cena
279,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWCCC520b
AlzaPower Smart Charger 2.1A bílá - Nabíječka do sítě Varianty
4,8 1024×
AlzaPower Smart Charger 2.1A bílá
Nabíječka do sítě univerzální, 1x USB-A 5V/2.1A, výkon 10W, 4Safe - ochrana proti zkratu, přepětí, přetížení a přehřátí, Smart IC - automatická detekce připojeného zařízení a optimální distribuce výkonu, bez kabelu v balení
Super cena
199,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0151
4,8 329×
Kingston MicroSDXC 128GB Canvas Go! Plus + SD adaptér
Paměťová karta 128 GB - micro SDXC, rychlost čtení až 170 MB/s, rychlost zápisu až 90 MB/s, Speed Class 10, UHS-I Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A2, nahrávání videa ve 4K, adaptér na klasickou SD v balení
499,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DU007s8j94a2
4,8 357×
SanDisk MicroSDXC Ultra 64GB + SD adaptér
Paměťová karta 64 GB - micro SDXC, rychlost čtení až 140 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Application Performance A1, adaptér na klasickou SD v balení, odolná proti teplu, vodě, nárazu a rentgenu
Super cena
299,- Ušetříte 18,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DT807j2f2ba1

Příslušenství k mobilům

Příslušenství k mobilům

Mobilní telefon je nepostradatelnou položkou ve výbavě každého z nás. Již jste si vybrali ten svůj vysněný? Proč ho nevylepšit ještě užitečným příslušenstvím? Příslušenství k mobilům zahrnuje vše od ochranných pouzder a ochranných fólií přes baterie do mobilu, externí nabíječky až po selfie držáky, stylusy, headsety a mnoho dalšího. Před koupí příslušenství pro mobil je důležité si nejprve ověřit, zda je daná položka plně kompatibilní s vaším zařízení.

Ochranná fólie mobil

Pokud se chcete vyhnout škrábancům na displeji, sáhněte po příslušenství v podobě ochranné fólie pro smartphony. Ochranná fólie mobil udrží displej v perfektním stavu a částečně zakrývá již případné miniaturní škrábance. Vybírat můžete i mezi tvrzenými skly (gorilla glass), další variantou ochrany displeje, která nesmí chybět mezi příslušenstvím pro mobily. Dle stupně tvrdosti snesou i nejhrubší zacházení a zároveň nijak nesnižují funkčnost zařízení. Častým příslušenstvím jsou obaly na mobily vyráběné v nejrůznějších barvách a stylech, ze kterých si každý vybere. Navrženy jsou pro ochranu celého těla nebo jen boční či zadní části.

Externí nabíječky

Příslušenství k mobilům také zahrnuje také externí baterie, nabíječky do auta nebo bezdrátové nabíječky pro mobily. Také rádi fotíte dnes tolik oblíbené selfie fotky? Tak pro vás jsou určeny selfie držáky se spouští přímo v rukojeti, se kterými můžete zachycovat nezapomenutelné akční selfie fotky.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné příslušenství k mobilům Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší příslušenství k mobilům Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší příslušenství k mobilům Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v příslušenství k mobilům recenze
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací