Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny

Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Vánoční přípravy Galaxy Watch4

Recenze 55" TCL 55C815

Zobrazit katalog
55" TCL 55C815 - Televize

Recenze 55" TCL 55C815

Zajímají Vás názory a recenze na 55" TCL 55C815? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 55" TCL 55C815. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 55" TCL 55C815 i vy.

Uživatelské recenze

Martin, Praha 9 - Kbely 23.07.2020
poměr cena/výkon snadné a intuitivní ovládání plynulý obraz barvy (po nastavení) fajn zvuk (na to, že jde o tenkou TV, kam se žádný "velký zvuk" nevměstná) zpracování s tenkým rámečkem
Karel, Liberec 04.04.2021
Poměr kvalita cena, obraz je perfektní, silný výkon zvuku (35W), dobře se ovládá. Za mě spokojenost.
 
Marek, Havířov 1 03.10.2020
Zvuk
Marek Čuba 19.08.2020
Obraz i zvuk jsou na velmi vysoké kvalitativní úrovni. Velikost uhlopříčky 139 cm už je jako "malé kino". Televizor se dobře připojuje s ostatními zařízeními a aplikacemi. Použitý systém Android je zcela intuitivní.
kvalita obrazu a zvuku uhlopříčka operační systém
Jana Mrázová 13.08.2020
S televizi jsme zatím velice spokojeni jak po funkční tak i designové stránce. Funguje zcela bez problémů a vypadá skvěle.
Velká ale tenká obrazovka Pěkné barvy, ostrý obraz Dobré spojení s aplikacemi Vypadá moc pěkně Zatím o ničem nevim
Alena Šádková 02.08.2020
Televize mě velice překvapila. Má úžasný obraz i zvuk a velice jednoduše se ovládá.
kvalita obrazu a zvuku velikost jednoduché ovládání nenašla jsem
Jan Dvořáček 29.07.2020
Na hraní her ideální. Obraz je perfektní a dobře reaguje. Za mě velká spokojenost.
Obraz Velikost Herní mód Nevim
Stanislav Doksanský 27.07.2020
Skvělé řešení podstavce televize, sice jí budu výhledově věšet na zeď, ale i takto vypadá skvěle. Podstavec je velice stabilní, přestože vypadá velmi tence. Co se obrazu týče, barvy jsou úchvatné a celková kvalita obrazu je na velmi vysoké úrovni.
jas a kontrast obrazu stabilní podstavec kvalitní zpracování nenašel jsem
Slouch Jan 24.06.2020
Je to QLED za slušné peníze. Android je ok a neseká se. Perfektní je zvuk od Onkyo. Doporučuju ji.
Kvalita stojan naprosto super málo hdmi pro mou potřebu
Peter Móz 23.06.2020
Prémiový model QLED za velmi slušné peníze, výborné zpracování černé a kontrastů vůbec. Android běží svižně, TV se neseká a je poměrně jednoduchá na nastavení. Perfektní je také zvuk z Onkyo soundbaru. Jednoznačně doporučuji a vyplatilo se počkat na naskladnění, aplikace O2 TV z apk
kvalita barevného zpracování pěkné zpracování, hezký stojan ocenil bych HDMI port navíc
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi