Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Alza pro firmy

Recenze Garmin Forerunner 235 Optic Grey

Zobrazit katalog
Garmin Forerunner 235 Optic Grey

Chytré hodinky - Přímé měření tepové frekvence (zápěstí); Krokoměr, výpočet spálených kalorií, intervalový trénink, měření rychlosti, měření vzdálenosti, měření tempa, záznam trasy; Kompatibiní s: Android, iOS; Vodotěsné do 50 m (5 ATM); GPS, akcelerometr

4,6
Hodnotilo 20 uživatelů
5 13x
4 6x
3 1x
2 0x
1 0x
500+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 31.03.2016
Prakticky si je na ruce neuvědomuji a to jsem přes 20 let nenosil hodinky. Viditelnost displaye je i bez zapnutého podsvícení dobrá, jen je potřeba najít ten správný úhel. Ten je cca 45°, což je ideální při běhu a jiných činnostech, kdy si člověk nemusí příliš kroutit ruku, aby viděl na display. Chválím výdrž baterie. Pokud během dne nepotřebuji GPS, přepnu si Aktivitu na Běh uvnitř, aby se vypnula GPS. Na baterii to je velmi znát. Hodinky sundavám jen na dobu nezbytnou pro nabití baterie. Mohu jen doporučit
měření tepové frekvence bez nutnosti hrudního pásu GPS + GLONASS rychlé připojení k GPS a jeho přesnost nízká hmotnost výdrž baterie monitoring denních aktivit platforma Connect IQ informace a upozornění z mobilního telefonu VO2 max upravitelná datová pole viditelnost i bez podsvícení nemožnost připojení Bluetooth hrudního pásu - jen ANT+ cena by mohla být nižší
Martin 11.09.2016
Měl jsem Forerunnera 110, ale velmi mi vadil hrudní pás. Forerunner 235 optic mě tohoto problému zbavil. Funkce, vzhled, výdrž, to všechno je výborné. Co je ovšem tragické je konektivita přes BT. Aplikace Connect je výborná, ale spojit telefon (Elephone P9000) s Garminem znamená telefon pokaždé restartovat. Spojení nevydrží ani přes noc, při vzdálenosti cca 1 metr. Do aktualizace aplikace vše fungovalo bez problémů. Z různých fór zjišťuji, že nejsem zdaleka jediný.
funkce, vzhled, výdrž BT konektivita nedotaženost SW podpory
David, Praha 5 - Hlubočepy 10.01.2018
Rychlá inicializace GPS Snadná synchronizace se smartphonem. Slušná výdrž baterie (dobíjeno 1 za 7 dní, přičemž neustále jede snímač tepu, synchronizace s telefonem, testování aplikací a rozšíření). Dobrý výběr Watch skinnů a možnost jejich customizace (aplikace od Garmin). Přehledný display Intuitivní ovládání Základní funkce smartwatch (počasí, notifikace ze sociálních sítí / emailu - lze nastavit tak, aby vás "obtěžovalo" jen to, co chcete) Příjemné buzení vibrací (nestalo se mi, že bych nevstal :-) Nenašel jsem :-)
Roman 08.05.2017
Na Windows phone s W10 funkční Dlouhá výdrž nemám
Jaromír, Praha 3 17.08.2016
výborně nastavitelné hodinky pro sportovce,plná spokojenost :-) perfektní viditelnost na slunci výdrž baterie čeština přesné měření tepu nemají výškoměr,takže chybí funkce počítání pater
Andrej, Praha 3 07.07.2016
super žiadne
Firma, Bečov 11.06.2016
prehledne hodinky, lehke, meri presne tep, rychle vyhledavaji GPS, propojeni s mobilem bez zavad
Zákazník 31.01.2016
OK, kupoval bych znovu.
Nabidka funkci Trackovani dennich aktivit Presnost GPS i HR Moznost instalace aplikaci a synchronizace s PC i smartphonem. Plastove telo. V teto cenove kategorii by to chtelo solidnejsi material.
Jan, Praha 19.01.2018
Zatím mám hodinky asi měsíc a celkem spokojenost, měření tepu vypadá celkem slušně, ale nějaké porovnání s jinými přístroji jsem zatím nedělal. Nepotěšilo mě snadné ošálení krokoměru.
Rychle nalezená a přesná GPS Výdrž baterie při běžném používání s občasnou vyjížďkou na kole přes týden Měření tepu na zápěstí - netřeba hrudní pás Velmi příjemné na ruce, často i zapomenu, že je mám V základu bych ocenil stopky a časovač, nicméně lze stahnout Krokoměr - celkem snadno se nechá ošálit. Nejvíc mě zarazilo, že jsem za hodinu sezení u klavíru udělal 6 000 kroků. (Vícekrát se opakovalo)
Patrik, Praha 1 - Staré Město 25.09.2016
nizka vaha plne dostacuji pro mereni behu lehce poskrabatelne nema cidlo na vysku ... nemeri patra cena
Oldřich, Brno 15 24.07.2016
Presnost gps a i prekvapive optickeho senzoru tepu
Pavel, Kolín 4 04.07.2016
Lehký. Rychlý náběh GPS. Možnost volby jiná aktivita. Dobrá volba pro sportovce. Využití aplikací by mohlo být jednodušší.
Firma, Praha 18.04.2016
baterie, funkce, komunikace s aplikací v mobilním telefonu, vzhled
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi