Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Oslavte s námi 25 let lamax week

Recenze Philips NT5180/15

Zobrazit katalog
Philips NT5180/15

Zastřihovač chloupků v nose, 3 nastavitelné délky, 2 hřebeny na obočí 3/5mm, omyvatelný, kleštičky na nehty, nůžky, pinzeta

Skladem > 5 ks
a na 2 prodejnách
Cena s DPH 649,-
4,3
Hodnotilo 65 uživatelů
5 41x
4 9x
3 9x
2 4x
1 2x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
76 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Petr 06.07.2017
Strojek plní svou funkci.
funkční přiložená manikúra (nůžky, kleštičky) - jsou tupé a spíše mohou způsobit zranění, proto doporučuji koupit levnější strojek bez manikúry strojek se nedostane úplně všude, nutné dokončení nůžkami (ale ostrými, ne těmi co jsou od Philipse - dávejte si pozor! )
Martin, Jablonec nad Nisou 4 27.05.2017
zastřihovač jako takový funguje jak má, podle očekávání přidané pouzdro s nůžkami je zbytečná investice - materiál a provedení jako z tržnice, nůžky jsou téměř ohebné. Navíc do pouzdra se zastrihovač nevejde, není tam s ním počítáno
David, Praha 4 17.03.2018
Vypadá to, že jsem konečně nalezl něco, co skutečně funguje. Trochu jiný princip než ostatní, ale zato stoprocentně funkční. Nic jsem nenašel
Zdeněk, Brno 16.03.2018
velice přesné a krátké zastřižení chloupků hezká taštička s příslušenstvím do tastička se mi strojek nevejde škoda že není verze bez příslušenství
František, Jílové u Děčína 08.04.2017
Funguje dobre. Aerodimacky tvar hlavice usnadnuje pouziti. Philips ma tyto veci povetsinou dobre vychytane. nevim zatim o zaporu.
Marek, Praha 1 30.11.2016
Tenhle mi fungoval. Zkusil jsem Remington a ten jsem chtěl hodit oknem. Neustřihl ani natažení vlas přítelkyně. A to ani v různých polohách. Tenhle strojek, aspoň mě, funguje bez problémů. Spíše to tedy bude kus od kusu.
Funguje - jupí
Vladimír, Roudnice nad Labem 13.07.2015
výborně a opravdu stříhá (musí se ale s ním naučit) lehký a kompaktní nevím jak dlouho vydrží baterie, mohl by být taky nabíjecí, mám zatím krátce
Josef, Neratovice 01.06.2015
za tu cenu supr volba skvělej i na úpravu chlupů všude možně :-)
Multicorp s.r.o. 27.05.2015
kvalitne spracovanie, vacsi vykon v porovnani s predchadzajucimi zastrihavacmi na rovnaku bateriu nic
Matěj, Praha 3 - Žižkov 13.05.2017
Netahá Neholí důkladně
Jan, Liberec 20 15.05.2016
pěkný design, lehký, dobrá funkčnost, šikovné nástavce na zastřihování obočí prozatím žádné, v používání cca 1 měsíc
Andrej 11.07.2015
robi co ma... :) zatial ziadne
Tomáš, Srch 21.01.2016
  Byl zde umístěn mezi dobíjecími zastřihovači, ale dobíjecí není, je na standardní AA baterii.
Zákazník 01.07.2015
konečně zastřihovač, který opravdu zastřihuje,super!!!
Radka, Brno-Nový Lískovec 20.10.2015
Výrobek byl zakoupen jako dárek mému příteli a doufám, že bude dobře fungovat a bude spokojený. o žádných nevím
Firma, Praha 21.10.2015
Jedinou výhodou, bylo že výrobek byl skladem ale s ohledem na to že nefungoval, celkem k ničemu. Tento výrobek nedoporučuji !!! Zakoupil jsem ho a nefungoval. Motorek se točil ale břity se vůbec nehýbaly. Věřil jsem, že Philips je značka na kterou se dá spolehnout ale je to šunt. Při tak nízké ceně, se mi nevyplatí výrobek ani reklamovat a tak putoval do koše. Zakoupil jsem po té Remington a ten je výborný, mohu doporučit, podobná cena a více břitů.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi