Léto s Alzou Prodloužená záruka

Recenze PremiumCord Converter

Zobrazit katalog
PremiumCord Converter - Redukce

Recenze PremiumCord Converter

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord Converter? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord Converter. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord Converter i vy.
1 899,-
Skladem 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 45 zákazníků
Napsat recenzi
5 25 ×
4 11 ×
3 2 ×
2 3 ×
1 4 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
80 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 05.07.2014
Super věcička
podporuje spoustu rozlišení vč.full HD
Zákazník 25.11.2013
připojení starého monitoru k DVBT setobokxu jako TV
využití starého monitoru nic mně nenapadá
Zákazník 01.07.2014
jednoduchý, funkční ke specifickým účelům
 
Olda 16.02.2017
Tahle krabička se vyskytuje v e-shopech celého světa v několika variantách. Je potřeba brát vážně varování Alzy: "Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter." Možná ani Alza netuší a nemůže ovlivnit, co jim nakonec Číňan pošle. Možná ani Číňan neví, co dodá, protože stručný návod (papír A5) popisuje neexistující funkce a tlačítka, je tedy zjevně vytvořený k jiné verzi (staré zásoby návodů). Dokonce šipky u tlačítek pro pohyb v menu jsou špatně na samotném přístroji (staré zásoby samolepek). Ani obrázek na krabici neodpovídá tomu, co je uvnitř (staré zásoby krabic). Já jsem dostal černou variantu s tlačítky (zleva): Reset, AV/SV/VGA, PIP , Mode, Menu, PP. Rozhodně žádné tlačítko/funkce Still (Freeze). Rozhodně žádné tlačítko/funkce Zoom. Oproti návodu (a popisu zde) to má víc rozlišení, 9 různých od 800x600 do 1920x1200. Po zapnutí mi naběhlo čínské menu. Naštěstí volba jazyka je jediná položka bez číslic, takže se dá snadno najít a přepnout, nastavení si pamatuje i po vypnutí. Tlačítko PP přepíná 4 varianty nastavení skupiny parametrů Brightness, Contrast, Saturation, Hue. Jedna varianta se jmenuje User, ale nepodařilo se mi zjistit, jak do ní parametry uložit. Naštěstí stačí parametry nastavit (tlačítko Menu, změny tlačítky PIP a Mode) a nastavení vydrží (i po vypnutí/zapnutí, i Reset), dokud se nezmáčne tlačítko PP. Funkce tlačítka Reset je nejasná, jisté je jen že vypne/zapne VGA výstup (monitor se uspí/vzbudí). PIP (picture in picture) umožňuje obraz z videovstupu umístit do obrazu z VGA vstupu. Dají se zvolit 3 velikosti a umístit se dá do 5 pozic (rohy a střed). Víc jsem toho zatím neobjevil, chce to přístup pokus/omyl. Krabičku používám na dvě věci :-). Jednak používám monitor jako hledáček k digitálnímu foťáku v situacích, kdy se nedá koukat na display foťáku, natož do optického hledáčku (focení trubek v bytovém jádře, kam se dá jen strčit ruka s foťákem (a s kabelem k němu), focení vlastního chrupu, a podobně. Druhé použití je s počítačem Didaktik Gama, který jsem kvůli tomu po čtvrt století zapnul :-). Obojí funguje bez problémů. Obraz Didaktiku není nic moc, ale to může být jeho obrazovým modulátorem a omezením kompozitního videa, na televizi to nebylo lepší.
Dělá to, co potřebuju. Není předem jasné, co dostanete.
Olda 09.02.2017
Tahle krabička se vyskytuje v e-shopech celého světa v několika variantách. Je potřeba brát vážně varování Alzy: "Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter." Možná ani Alza netuší a nemůže ovlivnit, co jim nakonec Číňan pošle. Možná ani Číňan neví, co dodá, protože stručný návod (papír A5) popisuje neexistující funkce a tlačítka, je tedy zjevně vytvořený k jiné verzi (staré zásoby návodů). Dokonce šipky u tlačítek pro pohyb v menu jsou špatně na samotném přístroji (staré zásoby samolepek). Ani obrázek na krabici neodpovídá tomu, co je uvnitř (staré zásoby krabic). Já jsem dostal černou variantu s tlačítky (zleva): Reset, AV/SV/VGA, PIP , Mode, Menu, PP. Rozhodně žádné tlačítko/funkce Still (Freeze). Rozhodně žádné tlačítko/funkce Zoom. Oproti návodu (a popisu zde) to má víc rozlišení, 9 různých od 800x600 do 1920x1200. Po zapnutí mi naběhlo čínské menu. Naštěstí volba jazyka je jediná položka bez číslic, takže se dá snadno najít a přepnout, nastavení si pamatuje i po vypnutí. Tlačítko PP přepíná 4 varianty nastavení skupiny parametrů Brightness, Contrast, Saturation, Hue. Jedna varianta se jmenuje User, ale nepodařilo se mi zjistit, jak do ní parametry uložit. Naštěstí stačí parametry nastavit (tlačítko Menu, změny tlačítky PIP a Mode) a nastavení vydrží (i po vypnutí/zapnutí, i Reset), dokud se nezmáčne tlačítko PP. Funkce tlačítka Reset je nejasná, viditelně jen vypne/zapne VGA výstup (monitor se uspí/vzbudí). PIP (picture in picture) umožňuje obraz z videovstupu umístit do obrazu z VGA vstupu. Dají se zvolit 3 velikosti a umístit se dá do 5 pozic (rohy a střed). Víc jsem toho zatím neobjevil, chce to přístup pokus/omyl. Krabičku používám na dvě věci :-). Jednak používám monitor jako hledáček k digitálnímu foťáku v situacích, kdy se nedá koukat na display foťáku, natož do optického hledáčku (focení trubek v bytovém jádře, kam se dá jen strčit ruka s foťákem (a s kabelem k němu), focení vlastního chrupu, a podobně. Druhé použití je s počítačem Didaktik Gama, který jsem kvůli tomu po čtvrt století zapnul :-). Obojí funguje bez problémů. Obraz Didaktiku není nic moc, ale to může být jeho obrazovým modulátorem a omezením kompozitního videa, na televizi to nebylo lepší.
Dělá to, co potřebuju. Je to koupě zajíce v pytli.
Tomáš, Praha 6 - Břevnov 29.06.2020
Vynikající převodník,použil jsem na Atari 130 XE s vyrobeným kablíkem Svideo,propojil se starším monitorem a vše skvěle šlape,mnohokrát lepší než připojení přímo k TV.
 
Pavel, Tetčice 07.02.2015
dobrý stroj, využívám pro kameru v dílně na odčítání z pravítek na vyvrtávačce přes LCD monitor - super pohodlné a rychlá práce
funguje OK
Pavel, Tetčice 07.02.2015
funguje dobře, hned při prvním zapojení, bez nastavování menu apod., využiji pro převod kompozitního signálu z kamery na odčítání souřadnic - z pravítka - na vyvrtávačce - na LCD Display, doposud jsem to zobrazoval na staré televizi. Nyní obraz super a je možné monitor po práci uschovat v místnosti
  zatím nic, jen nevím, jestli nebyla dvě provedení a neplatil jsem to dražší - v bílém obalu - přičemž jsem dostal provedení v černém obalu
Zákazník 16.12.2012
Zakoupené zboží bylo naprosto v pořádku, z rodinných důvodů jsme je však rozhodli na pobočce KV do 14 dnů vrátit. Perfektní servis, bez problémů převzato zpět a druhý den peníze zpět na účtu. Skvělé služby! Díky!
Zákazník, Středokluky 21.01.2014
Funguje spolehlivě. nic
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi