Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung CLT-M6062S purpurový

Zobrazit katalog
Samsung CLT-M6062S purpurový
Toner pro tiskárnu Samsung CLX-9350ND, CLX-9352NA, MultiXpress C9352NA, MultiXpress C9350ND, 20000 stran
Kód:  SMS005p Prod. číslo:  SS613A Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung CLT-M6062S purpurový

Náplň do laserové tiskárny Samsung je jasnou volbou jako vytvořenou přímo pro všední tisk významných materiálů a jiných písemností. Slibuje perfektní tisk s vysokou trvanlivostí a využitá barva byla vyrobena s náležitou ohleduplností k přírodě. Ve vybrané náplni je purpurová barva. Rozumný tisk s tonery pro laserové tiskárny Samsung CLT-M6062S purpurový, které byly stvořeny vaší tiskárně Samsung přímo na míru. Jejich hlavní výhodou je plná kompatibilita a maximální spolehlivost, kterou ocení jak občasný, tak také velmi náročný úživatel.

Důležité přednosti toneru Samsung

  • Toner z originální produkce je kvalitní a spolehlivý
  • V balení naleznete samostatnou náplň, barva purpurová
  • Toner je šetrný k přírodě
  • Vytvořen pro laserové tiskárny
  • Výtěžnost náplní je uváděna podle norem ISO/IEC 19752, ISO/IEC 19798 a ISO/IEC 24711 a odpovídá přibližně 5% pokrytí strany.
  •   

    Parametry a specifikace

    Barva
    Purpurová Hotovo!
    Balení
    Jednobarevná náplň Hotovo!

    Barva

    Barva
    Purpurová Hotovo!
    Balení
    Jednobarevná náplň Hotovo!

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Poznámka:
    » Všechny Tonery
    » Všechny Náplně a barvy do tiskáren

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro Samsung CLT-M6062S purpurový Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung CLT-M6062S purpurový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung CLT-M6062S Magenta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung CLT-M6062S Magenta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung CLT-M6062S bíbor.
    P-DC1-WEB01
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací