Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung řemínek pro Galaxy Fit e Yellow

Zobrazit katalog
Samsung řemínek pro Galaxy Fit e Yellow
Řemínek pro Samsung Galaxy Fit e, materiál: guma
Kód:  SAAW0306b16 Prod. číslo:  ET-SU375MYEGWW Stránky výrobce

Samsung řemínek pro Galaxy Fit e Yellow

Omrzela vás stará barva vašeho řemínku? Nebo se poškodil a potřebujete nový? Pro oba případy tu je řemínek pro chytré hodinky Galaxy Fit e ve žluté barvě. Osvěžte své zápěstí novou barvou s ultralehkým designem. Řemínek váží pouhých 7,6 gramu, takže ho na ruce ani neucítíte. A materiálem jeho výroby se stal termoplastický polyuretan, což je materiál odolný, pružný a pocitově příjemný. 

Klíčové vlastnosti Samsung řemínek Galaxy Fit e Yellow

  • Řemínek Samsung Galaxy Fit e Yellow poslouží jako náhradní, nebo k většímu barevnému výběru
  • Je vyroben z odolného a příjemného termoplastického polyuretanu
  • Design řemínku je velmi štíhlý a elegantní 
  • Váží pouhých 7,6 g

Parametry a specifikace

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Můžu ho mít i na samsung galaxy fit?

Diskuze a poradna k Samsung řemínek pro Galaxy Fit e Yellow
Příslušenství pro Samsung řemínek pro Galaxy Fit e Yellow Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung remienok pre Galaxy Fit e Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Strap für Galaxy Fit e Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Strap für Galaxy Fit e Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung szíj Galaxy Fit e fitnesz karkötőhöz, sárga.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací