Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ScreenShield pro GoClever Tab R83.2 mini na celé tělo tabletu

Zobrazit katalog
ScreenShield pro GoClever Tab R83.2 mini na celé tělo tabletu
Ochranná fólie 100% garance proti poškrábání displeje, doživotní záruka, extrémní odolnost a plná průhlednost, fólie nezpůsobí změnu barev displeje, displej s aplikovanou fólií se bude méně mastit, zakryje již vzniklé drobné škrábance.
Kód:  SSH025e3 Prod. číslo:  GOC-R832M-B Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ScreenShield pro GoClever Tab R83.2 mini na celé tělo tabletu Prodej skončil

ScreenShield pro GoClever Tab R83.2 mini na celé tělo tabletu

Doživotní záruka

K produktu doživotní záruka

Výrobce na ochranné sklo poskytuje doživotní záruku, v případě celoplošného a neúmyslného poškození můžete tedy zažádat o výměnu. Více informací na webu výrobce Skinzone.cz

ScreenShield fólie na celé tělo tabletu představuje revoluční způsob ochrany vašeho přístroje. ScreenShield fólie od Skinzone nabízí 100% garanci proti poškrábání displeje, které může vzniknout různými způsoby, extrémní odolnost a plnou průhlednost, zakrytí již vzniklých drobných škrábanců a v neposlední řadě doživotní záruku na vlastní fólii.

Parametry a specifikace:

Kompatibilita:
GoClever Tab R83.2 mini

Určení:
Celé tělo
Přečíst více

Parametry a specifikace

Určení
Na displej a zadní část přístroje Hotovo!

Určení

Určení
Na displej a zadní část přístroje Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ScreenShield pro GoClever Tab R83.2 mini na celé tělo tabletu Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ScreenShield pre GoClever Tab R83.2 mini na celé telo tabletu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever Tab R83.2 - für Mini-Tablets. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever Tab R83.2 - für Mini-Tablets. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ScreenShield GoClever Tab R83.2 mini egész készülékre.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací