AP+ slevy v app Dvouletá záruka pro firmy

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8

Zobrazit katalog
Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8
Kávové kapsle 10 kapslí v krabičce, 8 krabiček (80kapslí), silné espresso s jemnou sametovou pěnou, do kávovaru Cafissimo - 9,73 Kč/1 porce
Kód:  TCHACC56 Prod. číslo:  483506 Stránky výrobce
Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8 Prodej skončil

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8

Hermeticky uzavřené kapsle kávy Tchibo skrývají chutné, kvalitní a velmi silné espresso s jemnou sametovou pěnou. Káva Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma je z trvale udržitelné zemědělské produkce, která šetří životní prostředí, ve kterém žijeme a je ohleduplná k lidem, zvířatům i rostlinám. Kávovary, do kterých se kapsle dávají splňují ekologickou i energetickou efektivnost. Kávu z kapslí Cafissimo zhotovíte rychle, snadno a s profesionálním výsledkem. Díky zamezení přístupu vzduchu do kapslí při skladování je každý šálek kávy nádherně voňavý a silný. Dopřejte si kávu, která vás příjemně naladí do každého dne!

Vlastnosti kapslí Tchibo Caffé Crema Rich Aroma

  • balení obsahuje 80 kapslí á 7,6 g
  • ukrývají silné espresso s jemnou sametovou pěnou
  • kapsle jsou hermeticky uzavřeny
  • jsou vhodné do kávovarů Cafissimo
  • kapsle Tchibo Caffé Crema Rich Aroma mají silnou a příjemnou chuť
  • jsou vyráběné s ohledem na ekologii i energetickou efektivnost
  • výroba kávy z kapslí je snadná a rychlá

Silná káva s nádhernou vůní

Káva Tchibo je známá ve světě již po řadu let. Nabízí svým zákazníkům kvalitu, příjemnou chuť a neopakovatelné aroma, které si můžete vychutnávat v pohodlí vašeho domova. Většina populace propadla kávě a konzumuje hned několik šálků kávy denně. Kvalitní káva vás povzbudí a dodá vám energii po ránu i po dobrém obědě. Káva Tchibo však není jen pohlazení vašich chuťových buněk, ale v každém šálku se skrývá také hlubší význam - pochopení propojení světa lidí s přírodou. 

Tchibo 

Pod značkou kávy Tchibo se neukrývá jen kvalitní káva v té nejlepší kvalitě, ale také starost o životní prostředí, faunu, flóru a především také o lidi, kteří kávu pěstují. Tchibo důsledně pracuje na realizaci dlouhodobých procesů, které zahrnuje pěstování surovin, vývoj produktů i samotnou recyklaci. Od roku 2006 pracuje značka Tchibo na trvalé udržitelnosti jejího podnikání, které je pevnou součástí strategie Tchibo. 

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Caffé Krém bohatý aroma, 10ks x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 10ks x 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Caffé krém, gazdag aroma, 10db x 8.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací