Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1

Catalogue
Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1
5 1 rating
Gaming PC , AMD Ryzen 5 5600X 4,6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3060 12GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, Without Optical Drive, Wi-Fi, HDMI and DisplayPort, 2× USB 2.0, Case Type: Mini Tower, Windows 11 Home
Code:  SKLGBR53060c Product Number:  AZGBR53060C

Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1

Specifications

Processor series
AMD Ryzen 5 Done!
Operating system
Windows 11 Home Done!
Extended warranty
3-year warranty even for businesses Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
AMD Ryzen 5 5600X Done!

Operating system

Operating system
Windows 11 Home Done!

Warranty

Extended warranty
3-year warranty even for businesses Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
AMD Ryzen 5 Done!
Processor model
AMD Ryzen 5 5600X Done!
Processor frequency
3.7 GHz (3,700 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
32 MB Done!
Core boost frequency
4.6 GHz (4,600 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 3060 Done!

Graphics card

Graphics card memory
12 GB Done!
Number of stream processors
3,584× Done!
LHR (Lite Hash Rate)
YES Done!

Motherboard

Socket
AMD AM4 Done!

Hard Drive

Kapacita úložiště (celková)
1,000 GB (1 TB) Done!
SSD Capacity
1,000 GB (1 TB) Done!
Internal interface
M.2 (PCIe 4.0 4x NVMe) Done!
Number of occupied slots M.2
1 × Done!
Slots in total M.2
2 × Done!

Equipment

Basic equipment
Bluetooth, Wi-Fi Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Mini Tower Done!
Front panel location
top Done!
Sidewalls
Transparent Done!
Side panel material
Tempered glass Done!

PSU

PSU
650 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
3,600 MHz Done!
Number of RAM slots
2 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
4 piece(s) Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
187 mm Done!
Height
387.7 mm Done!
Depth
187.6 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.
There are no posts in this discussion.
More Information

Scars Above (DOJMY Z HRANÍ) – Střílečka na cizí planetě

Nové TPS autorů za studia Mad Head Games nás v roli průzkumnice Kate Ward vezme na záhadnou cizí planetu mimo sluneční soustavu, kde bude potřeba zapojit jak bojové schopnosti, tak logiku při pokusu o záchranu havarované posádky vesmírné lodi Hermes.

Forspoken (INFO): Novinky

Akční RPG Forspoken pochází z dílny studia Luminous Productions, ve kterém najdeme hned několik bývalých tvůrců série Final Fantasy. V titulu zakusíme nelehký osud hlavní hrdinky, která musí zužitkovat své magické schopnosti, aby přežila ve fantastické, avšak nebezpečné zemi Athia. Forspoken vydává společnost Square Enix.

The Settlers: New Allies (RECENZE) – V této osadě bych se neusazoval

Vývojářům ze studia Ubisoft Düsseldorf se podařilo dokončit nový díl dlouholeté RTS série The Settlers. Jestli se The Settlers: New Allies podařilo nakopnout populární sérii k novému životu, se dozvíte v naší recenzi.

Blacktail (RECENZE) – Slovanské mýty ožily

V prvotině polského studia The Parasight nahlédneme pod pokličku jednomu slovanskému mýtu. Jak se akční adventura Blacktail hraje, se dozvíte v naší recenzi.

The Valiant (RECENZE) – Jednou rytíř, navždy rytíř

Období, kdy byly RTS na vrcholu popularity a v tomto žánru vznikala jedna pecka za druhou, je už dávno za námi. Poslední dobou to však vypadá, že se trocha té oblíbenosti navrací a opět se sem tam nějaké ta kvalitní real-time strategie objeví. Jedním takovým titulem se snaží být i The Valiant od studia Kite Games, které nás vyšle na cestu rytířství a bratrství ve 13. století v Evropě a na Blízkém východě. Jestli stojí The Valiant za vaši pozornost, si můžete přečíst v naší recenzi.

Company of Heroes 3 (RECENZE) – Italská tahová polízanice s dobrým koncem

Company of Heroes 3 od Relic Entertainment je třetím pokračováním úspěšné real-time strategické série. Třetí díl přichází s novým tahovým prvkem, se kterým doufá v inovaci značky, a kromě toho přináší navíc i africkou kampaň, kde se ujmete velení německých jednotek patřících pod pouštní lišku Rommela. Jestli sázka na novou herní mechaniku vyšla, se dozvíte v naší recenzi.

1428: Shadows over Silesia (RECENZE) – Husita, johanita a magie

Projekt 1428: Shadows over Silesia by vás měl zaujmout hned z několika důvodů – jedná se o původní českou hru, za jejímž vývojem stojí jediný autor Petr Kubíček a může se pochlubit českým dabingem. Jak se tento mix izometrické adventury, stealthu a soubojů z husitské kapitoly našich dějin hraje, se dozvíte v naší recenzi.

World of Warcraft: Dragonflight (RECENZE – Souhrn)

Nová expanze pro World of Warcraft je tu. Co vše o čerstvě představeném datadisku víme, kam se v něm podíváme, čím obohatí oblíbené MMORPG a mnohem více, vám povíme v našem info článku zaměřeném na zatím poslední datadisk World of Warcraft: Dragonflight.

Sons of the Forest (RECENZE Early Access) – Návrat na ostrov se povedl

Stejně jako jeho předchůdce se i Sons of the Forest nejprve dočkal vydání v předběžném přístupu, se stejným plánem na postupné přidávání obsahu. Že je to v tomto případě správný přístup a proč, na to se mrkneme v této recenzi.

Grounded (RECENZE) – Nebezpečně návykový malý – velký svět

Survival hry nejsou běžným artiklem studia Obsidian, známého hlavně díky osobitému RPG Pillars of Eternity. O to překvapivější byl úspěch, kterého se svým sandboxem Grounded dosáhli už v předběžném přístupu a ze kterého dokázali díky dodávání obsahu udělat zajímavou a zábavnou alternativu v neobvyklém pojetí a originálním prostředí. Jak vypadá hra s kompletním příběhem a jestli se vyplatí do ní investovat čas, se dozvíte v naší recenzi.

Asus STRIX GeForce RTX 4070 Ti O12G Gaming (RECENZE A TESTY)

Jste příznivcem tchajwanské společnosti ASUS a přitom také dáváte přednost kvalitě před pořizovací cenou? Pak by vám jistě neměla uniknout tato recenze luxusní grafické karty Asus ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti O12G, kterou jsme pro vás na Alza.cz připravili.

Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G (RECENZE A TESTY)

Vysoký výkon za velmi slušnou cenu, tak můžeme v krátkosti charakterizovat nedávno vydané grafické karty Radeon RX 7900 XT společnosti AMD. Jedním ze zástupců těchto nových grafických karet je také Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G, kterou jsme pro vás na Alza.cz nezapomněli důkladně otestovat. Jak tedy tato nová grafická karta ze série GAMING společnosti GIGABYTE dopadla v našich testech?

Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G (RECENZE A TESTY)

Embargo na informace kolem nových grafických karet GeForce RTX 4080 právě skončilo, a my se tak o ně s vámi můžeme konečně podělit. Dnes si totiž představíme a také důkladně otestujeme prvního zástupce, a to grafickou kartu Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G. Jak tedy tento nový přírůstek do rodiny Ada Lovelace společnosti NVIDIA dopadl v našich testech? Jen posuďte sami.

Asus TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G Gaming (RECENZE A TESTY)

Grafické karty TUF z nabídky společnosti ASUS jsou mezi hráči počítačových her velmi oblíbené kvůli kvalitnímu zpracování, bohaté výbavě, spolehlivosti a dobrým provozním vlastnostem. Grafická karta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G Gaming je součástí právě této oblíbené herní řady a my jsme ji pro vás na Alza.cz nezapomněli také důkladně otestovat.

Gainward GeForce RTX 4060 Ti GHOST OC 8G (RECENZE A TESTY)

Prodej nových grafických karet GeForce RTX 4060 Ti startuje na Alza.cz právě dnes a my jsme samozřejmě nelenili a připravili pro vás recenzi prvního zástupce těchto ryze mainstreamových grafických karet, a to Gainward GeForce RTX 4060 Ti GHOST OC 8G. Jak se jí vedlo v našich testech, a jestli by se vám její pořízení vůbec vyplatilo, tak o tom se můžete dočíst právě v tomto článku.

Asus DUAL GeForce RTX 4070 12G (RECENZE A TESTY)

Nový a svěží vzhled, příznivá pořizovací cena a populární výrobce k tomu. Přesně to jsou prvotní dojmy z grafické karty Asus DUAL GeForce RTX 4070 12G. Jak se však této DUALce vedlo v našich testech, a vyplatilo by se vám dát ji přednost před dražšími edicemi grafických karet GeForce RTX 4070? Právě na to se vám pokusíme odpovědět v této recenzi.

Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8G (RECENZE A TESTY)

S představením grafických karet GeForce RTX 4060 Ti se v nabídce společnosti GIGABYTE objevilo hned několik nových modelů těchto mainstreamových grafických karet. Jedna z nich však z řady vyčnívá přece jen o něco více než ostatní, a to hlavně díky svému atypicky bílo stříbrnému provedení. Jedná se o grafickou kartu Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8G, a my jsme ji pro vás dnes na Alza.cz důkladně otestovali.

MSI RX 7900 XT GAMING TRIO Classic 20G (RECENZE A TESTY)

Pokud jste si oblíbili grafické karty herní řady GAMING TRIO tchajwanské společnosti MSI, pak byste měli zpozornět, protože my se dnes na Alza.cz podíváme na zoubek nejnovějšímu přírůstku této oblíbené herní edice, a to grafické kartě MSI Radeon RX 7900 XT GAMING TRIO Classic 20G.

Sapphire PULSE Radeon RX 7600 8G (RECENZE A TESTY)

První ryze mainstreamovou grafickou kartou z nové generace RDNA 3 společnosti AMD je Radeon RX 7600. My si dnes na Alza.cz představíme prvního zástupce těchto nových grafických karet, a to konkrétně grafickou kartu Sapphire PULSE Radeon RX 7600 8G. A jak tedy tento nový Radeon dopadl v našich testech a vyplatí se vám vůbec jeho pořízení? Tak přesně na to se vám pokusíme odpovědět právě v této recenzi.

MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G (RECENZE A TESTY)

Podobně jako ostatní grafické karty řady GAMING TRIO společnosti MSI, také nejnovější grafická karta MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G přichází s obřím, a hlavně výkonným systémem chlazením TRI FROZR 3. A to i navzdory tomu, že grafické čipy GeForce RTX 4060 Ti nijak zvlášť energeticky náročné nejsou, a na výkon chlazení tedy žádné větší nároky nekladou. A právě na to, jak se tak výkonný systém chlazení může podepsat na provozních vlastnostech této obří grafické karty, se podíváme právě v té dnešní recenzi.

Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G (RECENZE A TESTY)

Nemáte ve své počítačové skříni dostatek prostoru pro novou grafickou kartu, a sháníte proto nějakou, která by svou délkou nepřesáhla hraničních 300 mm? Možným řešením by mohla být grafická karta Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G, která kromě rozumných rozměrů nabízí celokovové provedení a k tomu také zajímavou pořizovací cenu.

Asus TUF GeForce RTX 4080 O16G Gaming (RECENZE A TESTY)

Pokud patříte mezi příznivce značky ASUS, pak by vám rozhodně neměla utéct recenze nejnovější grafické karty Asus TUF GeForce RTX 4080 O16G Gaming. Právě v ní vám totiž tento nejnovější přírůstek edice TUF (The Ultimate Force ) nejen představíme, ale také jej řádně otestujeme.

Gigabyte GeForce RTX 4080 GAMING OC 16G (RECENZE A TESTY)

Vysoký výkon, výparníková komora, obří rozměry, atraktivní ARGB LED osvětlení a 4letá záruka k tomu. Přesně těmito atributy se může pyšnit grafická karta Gigabyte GeForce RTX 4080 GAMING OC 16G, kterou si dnes na Alza.cz také důkladně otestujeme.

Asus TUF Radeon RX 7900 XT O20G Gaming (RECENZE A TESTY)

V pořadí druhou grafickou kartou z nové rodiny RDNA 3, kterou nám společnost AMD před nedávnem představila, je grafická karta Radeon RX 7900 XT. My si dnes na Alza.cz představíme a také řádně otestujeme prvního zástupce těchto zbrusu nových grafických karet generace RDNA 3, a to konkrétně grafickou kartu Asus TUF Radeon RX 7900 XT O20G Gaming, kterou můžete nalézt v bohaté nabídce společnosti ASUS.

MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G (RECENZE A TESTY)

Tím nejlepším, čím se může v současnosti pochlubit tchajwanská společnost MSI ve své nabídce grafických karet GeForce RTX 4080, je bezesporu grafická karta z elitní edice SUPRIM, která nese označení MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G. Pokud tedy i vy patříte k fanouškům této rodiny elitních grafických karet, rozhodně by vám neměla uniknout její recenze, kterou jsme pro vás dnes nachystali.

Gainward GeForce RTX 4070 Ti PHANTOM GS 12G (RECENZE A TESTY)

Porozhlížíte se po nějaké grafické kartě GeForce RTX 4070 Ti? Pak byste určitě neměli vynechat také nabídku společnosti GAINWARD, obzvláště pak její herní řadu PHANTOM, ve které můžete narazit i na grafickou kartu Gainward GeForce RTX 4070 Ti PHANTOM GS 12G. A právě tu jsme pro vás nezapomněli také na Alza.cz důkladně otestovat. Jak si tedy tento PHANTOM vedl v našich testech?

Gigabyte GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G (RECENZE A TESTY)

Letní prázdniny jsou na dosah ruky, to ovšem společnosti NVIDIA nezabránilo vydat další grafickou kartu z nové rodiny Ada Lovelace s označení GeForce RTX 4060. A protože embargo na informace kolem těchto grafických karet právě vypršelo, můžeme vám tak dnes na Alza.cz představit prvního zástupce těchto grafických karet, a to Gigabyte GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G. Jaké jsou její přednosti či nedostatky a jestli by se vám její pořízení vyplatilo, tak právě tyto otázky se vám pokusíme zodpovědět v této recenzi.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7800 XT 16G (RECENZE A TESTY)

Nezvykle dlouhé čekání na grafické karty Radeon RX 7800 XT společnosti AMD je u konce. Právě dnes totiž skončilo embargo na informace kolem těchto zbrusu nových grafických karet, a my vám tak, jako jedni z prvních, můžeme prozradit jejich výkon, provozní vlastnosti i ceny. A začneme pěkně zostra, protože jako první si dnes otestujeme grafickou kartu Sapphire NITRO+ Radeon RX 7800 XT 16G.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G (RECENZE A TESTY)

Tím nejvýkonnějším, čím se dnes může známá hongkongská společnost SAPPHIRE ve své nabídce grafických karet pochlubit, je bezesporu grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G. Jak tato ultimátní grafická karta dopadla v našich testech na Alza.cz? Však posuďte sami právě v této recenzi.

Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX 24G (RECENZE A TESTY)

V minulém týdnu představila společnost AMD novou generaci grafických karet RDNA 3 a hned vydala dva nejvýkonnější modely s označením Radeon RX 7900 XTX a Radeon RX 7900 XT. Proto jsme nelenili ani my, a tu výkonnější z nich, tedy Radeon RX 7900 XTX, jsme pro vás hned otestovali. Jak se tedy vedlo grafické kartě Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX 24G v našich testech? Posuďte sami.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4080 MASTER 16G (RECENZE A TESTY)

Titulem vlajková loď mezi vzduchem chlazenými grafickými kartami GeForce RTX 4080 se v nabídce společnosti GIGABYTE pyšní Gigabyte AORUS GeForce RTX 4080 MASTER 16G. Právě tato grafická karta se totiž může pochlubit nejen opravdu masivním a výkonným systémem chlazení, ale také skvostným ARG LED osvětlením, programovatelným informačním panelem LCD Edge View a čtyřletou zárukou. Více už neprozradím, další podrobné informace totiž najdete právě v této recenzi.

Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G (RECENZE A TESTY)

Představení základních modelů grafických karet GeForce RTX 4070 společnosti NVIDIA máte za sebou, a dnes si tedy pojďme představit ty edice vyspělejší. A jako první si dnes na Alza.cz otestujeme grafickou kartu Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G z nabídky společnosti GIGABYTE. Jak tedy tato GAMING dopadla v našich testech?

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G (RECENZE A TESTY)

Přemýšlíte o pořízení nové grafické karty GeForce RTX 4070 Ti a rádi byste vybírali z těch luxusnějších edicí? Možná by vás mohla zaujmout grafická karta MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G, která rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co vám může známá a populární společnost MSI ve své nabídce grafických karet nabídnout. Její podrobnou recenzi pak najdete právě zde.

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G (RECENZE A TESTY)

Při vydání grafických karet GeForce RTX 4070 Ti nezůstala pozadu ani tchajwanská společnost GIGABYTE, která okamžitě ve své nabídce představila hned několik modelů těchto nových grafických karet. My si dnes na Alza.cz představíme a také důkladně otestujeme prvního zástupce z této bohaté nabídky, a to grafickou kartu Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G.

Gigabyte Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G (RECENZE A TESTY)

V pořadí druhou a také tou méně výkonnou grafickou kartou z nové generace RDNA 3, kterou nám společnost AMD před nedávnem představila, je Radeon RX 7700 XT. S jakým výkonem a provozními vlastnostmi můžeme u těchto grafických karet tedy počítat? Právě na to se vám pokusíme odpovědět v této recenzi, ve které jsme pro vás na Alza.cz otestovali grafickou kartu Gigabyte Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G z nabídky společnosti GIGABYTE.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6650 XT 8G (RECENZE A TESTY)

Jak jistě víte, pro ty náročnější hráče počítačových her je v nabídce hongkongské společnosti SAPPHIRE nachystána edice grafických karet NITRO+. Grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 6650 XT 8G spadá právě do této špičkové herní edice a my jsme ji dnes pro vás na Alza.cz také důkladně otestovali. Jak tedy dopadla v našich testech? Jen posuďte sami!

Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G (RECENZE A TESTY)

Dalším novým přírůstkem do rodiny grafických karet generace Ada Lovelace společnosti NVIDIA jsou grafické karty GeForce RTX 4070. A protože embargo na informace kolem těchto nových grafických karet společnosti NVIDIA právě vypršelo, můžeme vám tak na Alza.cz představit jejich prvního zástupce, a to grafickou kartu Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G.

Asus TUF GeForce RTX 4070 O12G Gaming (RECENZE A TESTY)

Jste příznivci grafických karet tchajwanské společnosti ASUS, konkrétně herní edice TUF (The Ultimate Force)? Pak byste měli zbystřit, protože dnes jsme pro vás na Alza.cz důkladně otestovali její nejnovější přírůstek, konkrétně grafickou kartu Asus TUF GeForce RTX 4070 O12G Gaming!

Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G (RECENZE A TESTY)

Při vydání nejnovějších grafických karet GeForce RTX 4090 nezůstala pozadu ani společnost GIGABYTE, která ve své nabídce představila hned čtveřici těchto nejvýkonnějších grafických karet současnosti. My si dnes na Alza.cz představíme a otestujeme právě jednu z nich – Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G.

MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G (RECENZE A TESTY)

Pokud patříte k těm, kteří chtějí mít ve svém počítači vždy to nejvýkonnější a nejlepší, a to bez ohledu na pořizovací cenu, pak byste měli zbystřit, protože právě v této recenzi si představíme a otestujeme grafickou MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G, což by mohla být právě ta vaše „krevní skupina“.

Accessories for Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox Ryzen RTX3060 H1.
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info