we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Alzaboxy Q1 Stellar Blade

HTC Vive Pro Full Kit

Catalogue
HTC Vive Pro Full Kit
3.4 7 rating
VR Goggles for PC ( one eye resolution QHD 1440 × 1600 px), 90 Hz, 110° field of vision, Bluetooth, USB-C and DisplayPort connection, package includes controller and base station
The product is localised for CZ
Code:  CES9a003jb Product Number:  99HANW003-00

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

HTC Vive Pro Full Kit

Wireless Virtual Reality

The next-generation HTC Vive Pro virtual headset literally immerses you in a virtual world with enhanced imaging technology and a total resolution of 2880 x 1600px. For the ultimate experience, the goggles feature integrated HiRes headphones with 3D surround sound and a built-in amplifier.


Key Features of the HTC Vive Pro Full Box Headset

  • Dual 3.5" AMOLED displays with 2×1440×1600 px resolution
  • Integrated headphones with surround sound and location-based audio
  • Dual camera
  • Dual microphones with noise cancellation
  • Adjustable head bridge
  • Sensors: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroscope, IPD sensor
  • USB-C 3.0, Bluetooth

Package Contents:
Deluxe Headset
2× controller

2× base station
2× MicroUSB charger
3× power adapter


HTC Vive Subscription

For new owners of the HTC Vive Pro Full kit, there is a two-month subscription to Viveport Infinity on the Viveport platform.

Obraz s vysokým rozlišením

A Perfect View of the World

Two 3.5" AMOLED displays with 1440×1600 px resolution and a 90Hz refresh rate ensure you get a detailed virtual world. With HTC Vive Pro and the latest VR technology, you can enjoy stunningly vivid colours, smooth, high-definition visuals, and realistic sounds with stunning spatial effects and audio source localisation.

Bezdrátový adaptér

Leave the Cables Behind

If you want to enjoy maximum freedom, you'll love the Vive Wireless Adapter (not included), which transfers video and audio from your computer to your virtual goggles without cables. The adapter uses modern Intel WiGig wireless technology to transfer data.


Maximální komfort

Excellent Ergonomics

When designing the headset, the manufacturer thought long and hard about the ergonomics and made sure it would be comfortable to wear. The redesigned head bridge with adjustable size adapts perfectly to the user's head and the weight of the device is also better distributed. The frontal area has been increased by 24% compared to the previous model, reducing the pressure exerted from the front.

Precise motion sensing

Precise Motion Sensing

Precise motion sensing is provided by the integrated accelerometer, gyroscope and SteamVR Tracking. Vive Pro is now equipped with two microphones and a dual camera to better sense the world around you, which is especially welcome in augmented reality applications.



Specifications

Usage
For PC Done!
Refresh rate
90 Hz Done!
Resolution per eye
QHD 1440 × 1600 px Done!
Total resolution
QHD 2880 × 1600 px Done!
Connection
Bluetooth, USB-C, DisplayPort Done!

Usage

Usage
For PC Done!

Imaging capabilities

Refresh rate
90 Hz Done!
Resolution per eye
QHD 1440 × 1600 px Done!
Total resolution
QHD 2880 × 1600 px Done!

Features

Connection
Bluetooth, USB-C, DisplayPort Done!
Field of vision
110 ° Done!
Sensors
Gyroscope, G-sensor, Proximity sensor Done!
part of the package
Controller, Base station Done!
Colour
Dark blue Done!

PC HW requirements

PC graphics card
AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970 Done!
PC operating system
Windows XP - Windows 10 Done!
More Specifications

The High Tech Computer Corporation, better known as HTC, is one of the most successful technology companies in the world. It was founded in Taiwan in 1997 by 3 partners, all of whom still work there today. The company originally focused on PDA and MDA devices, which situated it well to take advantage of the growing popularity of smartphones. 

Today, HTC operates worldwide, with roughly 5,500 employees. Its ONE series of smartphones, as well as the budget Desire line are among the most popular and beloved smartphones in the world.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Po důkladném otestování a přímém srovnání s Oculus kitem + TPCast adaptérem s klidným svědomím vracím. Za ty peníze to ani zdaleka nestojí. Kupoval jsem primárně pro vývoj a stav Vive SDK je tristní a naprosto nestabilní. Přední kamery v podstatě nepoužitelné, takže jediný skutečný tahák je jen takový gimmick. Ovladače Vive jsou o generaci až dvě za Oculus Touch. Wireless bude kdoví kdy, pouze pro ATX motherboardy a pro Vive Pro dokonce pouze s nějakou extra redukcí. Display je o poznání hezčí než Oculus, ale immersion je paradoxně menší, protože čočky vytvářejí pocit dalekohledu, narozdíl od Oculusu, který je má roztáhlejší k okraji headsetu. Ten je navíc mnohem lehčí a elegantnější. Abych to shrnul. Abyste z Vive Pro dostali víc než z Oculusu, budete si muset počkat na Wireless Kit (kdoví kdy a kdoví za kolik) a mít extra PCIe slot a ještě si počkat na Valve Knuckles (rovněž kdoví kdy a kdoví za kolik), to už ale budeme někde na ceně tří kompletních a osvědčených Oculus kitů.

Kde se dostanou pohybové senzory abych mohl natočit animaci ?

Potrebujem pre zákazníka plne funkčnú zostavu HTC Vive Pro (t.j. aby to po zapojení bolo funkčné a nechýbalo nič, čo by bolo nutné kvôli sprevádzkovaniu dokupovať extra... Splňuje toto HTC Vive Pro Starter Kit??? Resp. HTC Vive Pro Full Kit?? A čím sa vlastne líšia? Full Kit má ovládače aj základné stanice vo vylepšenej verzii 2.0 (oproti 1.0. pri Starter Kit), nechápem ale, prečo je potom lacnejší než Starter Kit??? Nechcem kúpiť nejakú "neúplnú" verziu, ktorú potom u zákazníka bez prikupovania ďalších doplnkov nerozchodím...

Dobrý den, mám HTC Vive Pro. Při "vstupu" do prostředí Steam VR Home je několik vteřin písmo krásně ostré a čitelné pak se ale vždy rozostří. Pročetl jsem fóra, která se týkají rozostřeného vidění, kde se píše zejména o úpravách nasazení helmy a vzdálenosti čoček. Toto u mě nepomáhá a ani si nemyslím, že toto by byl ten můj problém. Také jsem zkoušel různá nastavení např. rozlišení, ale nepomohlo. Znáte nějaké řešení nebo není to důvod k reklamaci?

1.) rozlišení 2880x1600, NATIVNÍ ? 2.) POČÍTÁNO NA 1 OKO ?

Má to stanice ? Má to ovladače ? Má to propojovací kabel s pc ? Pač bych to koupil. uvnitř jsou dvě obrazovky ? jedna pro jedno oko? To je na jedno oko ? Rozlišení 2880x1600

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento počítač : asus-tuf-gaming fx504G zvládne tuto virtuální realitu, děkuji

dobrý den utáhnou tyto komponenty tuto vr Asus Turbo GTX 1060 6GB GRAFICKÁ KARTA Intel Core i5-8400 PROCESOR Asus ROG STRIX B360-G GAMING ZÁKLADNÍ DESKA HyperX 16 GB KIT DDR 4 2400 MHz CL15 OPERAČNÍ PAMĚŤ Samsung 860 Evo 250GB SSD DISK Seagate Baracuda 1 TB PEVNÝ DISK Cooler Master Hyper TX3i CHLADIČ PROCESORU Fractal Design Essence 500W POČÍTAČOVÝ ZDROJ Fractal Design GameBox Meshify C Mini TG POČÍTAČOVÁ SKŘÍŇ Windows 10 Home CZ 64-bit OPERAČNÍ SYSTÉM děkuji když odpovíte hezký den

Dobrý den, připojím brýle k iMac s MacOS Catalina?

Dobry den, je možne headset pouzivat aj samostane? teda bez potrebneho HW a prezeraz napr. videa a iny obsah v VR tak ako je to napriklad pri oculus go?

12
Questions and answers: HTC Vive Pro Full Kit
More Information

Spider-Man: Far From Home VR Experience (NOVINKY) vás nechá zdarma zhoupnout mezi mrakodrapy

Propagační hry na různé produkty najdeme už na každém kroku a v rámci filmového průmyslu je zavedenou tradicí vytvořit k vysokorozpočtovému snímku jeho vlastní interaktivní minihru. Často se jedná o klikačky flashového rázu v internetovém prohlížeči, maximálně se spachtí hříčka ke stažení. Ale projekt pro virtuální realitu je raritou, takže se společně pojďme podívat, co od Spider-Man: Far From Home VR Experience čekat.

Wolfenstein Cyberpilot (Mini RECENZE) vás posadí za knipl nacistických strojů

Konec července nepaří k nejžhavějším kandidátům na vydávání počítačových her, a proto všichni fanoušci stříleček s nadějí upínali svůj zrak k Wolfenstein Youngblood, od nějž si slibovali nespoutanou zábavu v dystopické Paříži. V jeho stínu se krčí příběhová odnož pro virtuální realitu Wolfenstein Cyberpilot, jež vám umožní ovládat pokročilé německé roboty. Pokud vás láká likvidovat nacisty jejich vlastními zbraněmi, přečtěte si naši minirecenzi.

Moss: Book II (RECENZE) – VR dobrodružství pro malé i velké hráče

Série Moss staví na základech klasických skákaček, kde využití VR na první pohled nemusí dávat smysl. Vývojáři ze studia Polyarc ovšem vytvořili zajímavý subžánr, který na jedné straně šikovně pracuje s virtuální realitou a na straně druhé přináší klasickou hratelnost hopsaček. Moss: Book II navazuje na první díl a kromě originální hratelnosti vrací do hlavní role myšičku Quill, dokáže ale zabodovat i napodruhé?

HTC Vive Pro 2: recenze, cena, HW požadavky a další info

HTC navazuje na úspěch své VR helmy Vive Pro a nastavuje nový standard virtuální zábavy. VR headset HTC Vive Pro 2 vás vtáhne do cizích světů pomocí 5K rozlišení, 120 Hz obnovovací frekvence a 120° zorného pole. Díky pokročilým technologiím a špičkovému hardwaru tak bude patřit mezi absolutní špičku VR zábavy, čemuž odpovídá také cena. Vše, co potřebujete o VR headsetu HTC Vive Pro 2 vědět, najdete v tomto článku.

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZE) – Zatopeným městem v rytmu jazzu

Když v říjnu 2003 přinesl Robert Kirkman na pulty obchodů svůj první sešit The Walking Dead, možná ani netušil, jaká senzace se z jeho komiksu v průběhu několika let stane. Do dnešního dne už bylo vydáno 193 dílů, jež v češtině vyšly pod názvem Živí mrtví ve třiceti svazcích, a od roku 2010 běží adaptace v podobě televizního seriálu, což přitáhlo pozornost také herních studií. V současnosti je nejaktuálnější VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na nějž se podíváme v dnešní recenzi.

Veletrh For Games 2018: Co přinesl? A jaké rekordy pokořil Alza OC?

Ve dnech 25.–28. 10. proběhl v Letňanech veletrh For Games. Představily se stánky technologických i herních společností a značek, herní hardware z mobilních, PC i konzolových sfér. Na návštěvníky čekaly soutěže, turnaje, herní novinky i populární tituly nebo setkání s hráči a dalšími osobnostmi české herní scény. Jaké hry a novinky byly na výstavišti k vidění?

Half-Life: Alyx (RECENZE) – Jeden den ze života odbojářky

Studio Valve, potažmo značka Half-Life, by se mohlo ve slovnících uvádět jako synonymum pro revoluci v herním světě. Již potřetí se jim totiž podařilo překonat vnímání žánru střílečky (jednička příběhem, dvojka fyzikou) a dodat mu nový rozměr, tentokrát doslova, protože Half-Life: Alyx si užijete pouze ve vší komplexnosti virtuální reality. Jak jsme si vychutnali výlet do Města 17, na nějž jsme museli čekat dlouhých šestnáct let, se dočtete v naší recenzi.

Meta Quest 3 (RECENZE – Souhrn)

Stále velmi populární a cenově dostupný VR headset Quest 2 z roku 2020 již v mnoha ohledech zastaral a v roce 2022 vydaný Quest Pro zase šokoval velmi vysokou cenou. Meta ale vše napravila Questem 3, který je dvakrát tak výkonný jako Quest 2, v některých ohledech dokonce i lepší než Quest Pro, a přesto za stále přijatelnou cenu. Vše, co o headsetu Meta Quest 3 potřebujete vědět, najdete v tomto článku.

Somnium Space: Vaše klíče od virtuálního světa

Virtuální realita a její světy se těší stále větší oblibě. Přemýšleli jste ale někdy nad tím, kdo skutečně vlastní a rozhoduje o věcech, které si v ní koupíte a vybudujete? V tomto článku si přiblížíme virtuální svět Somnium Space, který vlastnictví zakládá na blockchainu a povíme si, proč je to tak nejlepší.

VR – Virtuální realita: od prvních krůčků až po současnost

Virtuální realita (VR) si stále častěji nachází cesty do našich životů. A třebaže se u této technologie musíme vypořádávat s technickými problémy, vysokou cenou a podobně, je více než jisté, že zlatý věk virtuální reality je za rohem! Rádi byste se o VR dozvěděli více? Náš článek vám prozradí vše, co chcete vědět!

Hry na VR – nejlepší tituly pro virtuální realitu: Top 30

Virtuální realita dokáže rozdělit hráčskou obec podobně jako spor o nejlepší konzoli. Někdo na VR brýle nedá dopustit, jiný je nenávidí a řadě hráčů jsou prozatím lhostejné. Pro fanoušky a zájemce pravidelně aktualizujeme náš výběr a hledáme mezi desítkami více či méně kvalitních titulů nejlepší zástupce 3D zábavy, které by vás neměly minout.

Reviews HTC Vive Pro Full Kit
Accessories for HTC Vive Pro Full Kit Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC Vive Pro Full kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Vive Pro Full kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Pro Full kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Vive Pro Full kit.
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info