Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro

Catalogue
Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro
Digitální fotoaparát
Code:  OC070c1v8b4 Product Number:  0152C008 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro Discontinued

Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro

Zachyťte všechny své vzpomínky jednoduše, ostře a zároveň rychle. Docílíte toho s kompaktním digitálním fotoaparátem v líbivém designu Canon IXUS 165. Vhodný je pro všechny, kdo chtějí perfektní snímky, i pro začátečníky, stačí ho jen vytáhnout, zamířit a stisknout spoušť.

Extra výbava zdarma

  • 8GB SD karta pro mnoho záběrů
  • Originální pouzdro pro snadnou a bezpečnou přepravu

Moderní technologie

Červená barva fotoaparátu dodává šmrnc a se svými rozměry a tenkou konstrukcí se vejde do každé kapsy či tašky. Zároveň se do kovového těla vešly špičkové technologie pro perfektní snímky. 20Mpx snímač zachytí každý detail a optický stabilizátor zaručí skvělou ostrost bez rozostření. Automatická detekce obličeje si pak pohlídá ideální zaostření a nastavení jasu. Zachyťte vzdálené objekty 8násobným optickým zoomem nebo se k nim přibližte ještě více bez jakékoli ztráty kvality s 16násobným ZoomPlus. O bleskurychlé zpracování se stará obrazový procesor DIGIC 4+.

Dokonale snadné ovládání

Nemusíte být nutně profesionálním fotografem, abyste docílili poutavých snímků. Například režim Smart Auto sám rozpozná scénu a vybere optimální nastavení pro krásné fotografie i HD filmy. Jedním stiskem tlačítka spustíte nahrávání HD videa a tlačítko nápovědy poskytne rychlou a praktickou radu pro použití fotoaparátu a jeho funkcí. Přehledný LCD displej s úhlopříčkou 6,8 centimetrů umožňuje například úpravu jasu i intenzitu barev.

Pochlubte se svými záběry na sociálních sítích nebo online albech, jako je irista, ve spojení s Canon Connect Station nebo si je užijte s přáteli na velké obrazovce televizoru. Při dlouhých výletech přijde vhod režim Eco, s nímž se prodlouží výdrž lithium-iontové baterie.

Doplňující informace:

Obrazový procesor:
DIGIC 4+ s technologií iSAPS

Zoom:
Optický 8násobný
ZoomPlus 16násobný
Digitální přibližně 4násobný
Kombinovaný přibližně 32násobný

Displej:
LCD (TFT) s úhlopříčkou 6,8 cm (2,7"), přibl. 230 000 bodů
Pokrytí: přibližně 100 %
Možnost nastavení pěti úrovní jasu
LCD panel Quick-bright

Fotografování:
Režimy: Smart Auto (32 detekovaných scén), P, Portrét, Živé ovládání, Samospoušť – detekce obličeje, Nízká hladina osvětlení (5,0 MP), Efekt Rybí oko, Efekt Miniatura, Efekt Levný fotoaparát, Monochromatický, Extra živé, Efekt plakátu, Sníh, Ohňostroj, Dlouhá závěrka

Režimy při pořizování filmu:
Smart Auto (21 detekovaných scén), P, Portrét, Efekt Miniatura, Monochromatický, Extra živé, Efekt plakátu, Sníh, Ohňostroj

Specifications

Sensor

Sensor type
CCD Done!
Sensor size
1/2,3" Done!
Aspect Ratio
4:3 Done!
Minimum shutter speed
1/1,960 s Done!
Maximum shutter speed
14.7 s Done!
Maximum ISO
1,600 piece(s) Done!

Video

Maximum video resolution
HD Done!
Video with Sound
Mono Done!

Lens

Minimum focal length (35mm conversion)
28 mm Done!
Max. focal length (35mm conversion)
224 mm Done!
Max lens speed at min focal length
f/3.2 Done!
Max lens speed at max focal length
f/6.9 Done!
Optical zoom
8 × Done!

Display

Display size
2.7" (6.86 cm) Done!

Battery

Battery type
Battery Done!
Battery capacity
200 shots Done!
Battery capacity
680 mAh Done!
More Specifications

Canon was founded in 1933. Its original title translated to "portable laboratory optics". The Japanese company has been headquartered in Tokyo since its inception. Canon is particularly associated with the production of digital cameras and accessories, where they remain the leading innovator and producer of imaging solutions. Aside from digital cameras, the company also operates in the production of office equipment, particularly copiers or printers.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

There are no posts in this discussion.
Accessories for Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon IXUS 165 červený + 8GB SD karta + pouzdro.
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info