Alzaboxy Q1 F124

Nemesis

Catalogue
Nemesis
5 11 rating
Board Game - strategic and gaming and movie themed game for 1–5 players, suitable from the age of 14 years, game lasts about 120 min
4 169,-
Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options. Watch Availability
Add to list
Warranty 24 months Code:  HRAif14027 Product Number:  8595558303380

Nemesis

In the board game Nemesis, she finds herself aboard a space ship where danger lurks at every step. The game is designed for 1-5 players and your task is nothing short of surviving. Your spaceship has been attacked by an enemy life form. You're waking up from hibernation, your ship is damaged, one crew member is dead, and the ship makes strange noises. To survive, you must find and repair the fault. Can you return to Earth? Can you still trust all the crew members? Nemesis will impress even demanding players.

Key features of Nemesis

  • Detailed game
  • Game from the spaceship environment
  • Strategy game suitable for demanding players
  • You can play the game yourself
  • Nemesis game is suitable for players from 14 years

Package contents:
26 × detailed figure
300 × card
20 × room plate
over 200 other elements
a two-way game plan
plastic box insert

Specifications

Product type
Desktop Done!
Product type
Base game Done!
Minimum number of players
1 Done!
Maximum number of players
5 Done!
Game length
120 min Done!

Product type

Product type
Desktop Done!

Games and puzzles

Product type
Base game Done!
Minimum number of players
1 Done!
Maximum number of players
5 Done!
Game length
120 min Done!

Language

Language
Czech Done!

Genres and game mechanics

Genre
Strategic Done!
Sub-genre (Theme)
Movie/game/book theme, Horror Done!

What You Must Know

Suitable for
14 year(s) Done!

Batteries

Must additionally purchase AA batteries
No Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Je hra kompletně v češtině i s kartičkama?

Questions and answers: Nemesis
More Information

Nemesis (RECENZE): desková hra inspirovaná Vetřelcem

Velký hit Kickstarteru je tu. Stolní hra Nemesis kompletně přeložená do češtiny. Těšte se na velmi ponurou atmosféru, kterou vám jen tak nějaká hra nepřinese, náročné úkoly a detailně zpracované figurky. Jak hodnotíme novou deskovou hru Nemesis? Dozvíte se v naší recenzi.

Bulánci: Speciální jednotky (RECENZE) – Polštářová bitva na stole

Extrémně agresivní polštář – pokud vám při těchto slovech nevyvstanou na mysli pouze přeležené vlasy, ale peřím nacpaní vojáci, kteří po sobě pálí střelnými zbraněmi, pak jste připraveni na další misi. Po 21 letech se na naše herní stroje vrátí český fenomén Bulánci, ale ještě před jejich nástupem do služby se můžete pustit do deskovky Bulánci: Speciální jednotky.

Canvas (RECENZE) – Ve víru inspirace

Výtvarně výrazné stolní hry hýřící pestrými barvičkami, roztodivnými ilustracemi a bezmeznou fantazií mají mezi deskovkáři estéty své pevné místo. Jejich řady se snaží rozšířit titul Canvas, v němž se během několika vteřin proměníte v malíře s úžasnými nápady pro svá díla. Nemusíte se bát složitostí, své první plátno zvládne i úplný nováček, o čemž vás přesvědčí naše recenze.

Project L (RECENZE) – Tetris na český způsob

O titulu Project L od brněnského studia Boardcubator jste již možná slyšeli, protože se na českém trhu objevil v omezeném kickstarterovém vydání již loňský rok. Pro fanoušky chytrých logických deskovek byl malým zázrakem, protože se zakládal na velmi jednoduchém principu skládání kostek do vymezeného prostoru, ale zároveň ukázal velmi zábavný a hráčský potenciál. Nyní se již Project L dostává do klasické distribuce, a proto se na něj podíváme podrobněji.

Siegestorm (RECENZE) – Fantasy karetní rubačka pro dva hráče

Atraktivních deskovek pohodlně hratelných ve dvou lidech je na současném trhu stále relativní nedostatek, ačkoliv se jedná o velmi žádaný typ her. Proto se dnes podíváme pod víko krabice karetky jménem Siegestorm, jež nás zavede do fantasy světa zmítaného neustálými válkami. Vy se můžete chopit jednoho z národů a přivést jej k blahobytu tím, že do prachu zadupete svého soupeře. Jste připraveni vkročit na bojiště?

Splendor Marvel (RECENZE) – Rukavice nekonečna opět v akci

Rukavice nekonečna je jedním z nejznámějších artefaktů marvelovského vesmíru díky jeho popularizaci ve filmovém zpracování Avengers. Thanos a jeho lusknutí prsty se stalo natolik ikonickým, že proniklo i do světa deskových her. Vydavatelství Space Cowboys se totiž rozhodlo naroubovat princip sběru mystických kamenů na svou úspěšnou hru Splendor, což velmi slušně funguje. Proč byste Splendor Marvel měli alespoň vyzkoušet, se dočtete v naší recenzi.

Gloomhaven: Lví chřtán (RECENZE) – Epický příběh v menším měřítku

Vydání Gloomhaven společností Albi v češtině bylo v roce 2019 obrovskou událostí, ale někteří hráči se této megadeskovce vyhnuli kvůli obavám z její robustnosti. Přiznejme si, že řada kupujících ji možná dodnes ani nedohrála. Nyní mají všichni fanoušci fantasy šanci poznat Gloomhaven v menším, ale stále epickém zážitku, protože vychází samostatně stojící příběh Lví chřtán, který zvládnete pokořit za rozumnější čas, ale užijete si v podstatě vše, co byste našli v původní desetikilové krabici. V dnešní recenzi se podíváme, jak se „baby“ verze hraje.

Challengers!: Vyzyvatelé (RECENZE) – Karetní boj o vlajku

Projekt Challengers!: Vyzyvatelé se objevil znenadání na českém trhu a překvapuje kombinací promyšleného deckbuildingu s mnoha synergiemi, snadnými pravidly a možností hrát v osmi hráčích téměř bez nulových prostojů. Více našich postřehů o turnaji ve „vlajkované“ najdete v recenzi.

Světlonoš (RECENZE) – Za jiskřičkou naděje

Fantazie tvůrců deskových her se nezastaví před ničím, takže se můžeme těšit na pravidelný přísun zajímavých titulů, jež nás mohou donekonečna překvapovat. Třeba jako dnes recenzovaný projekt Světlonoš, v němž tvůrci vsadili na osvědčený recept tvorby družiny a házení kostkami, který zabalili do nádherně ponuré černobílé grafiky. Jak se hra autora Cédricka Chaboussita hraje, se dozvíte v naší recenzi.

Unmatched: Souboj legend (RECENZE) – Epické střety nepravděpodobných soupeřů

Možná si pamatujete na dokument Smrtící válečníci (v originále Deadliest Warrior), který zkoumal, jak by dopadly střety bojovníků z různých epoch historie, jako třeba Sparťan proti ninjovi. Na podobných myšlenkách staví dnes recenzovaná deskovka Unmatched: Souboj legend, v níž se proti sobě postaví nepravděpodobní nepřátelé z lidských dějin i fantaskních světů. Jak může dopadnout zápas na život a na smrt mezi Medúzou, Sindibádem, Alenkou nebo Artušem? Dozvíte se na dalších řádcích.

Zombicide: Druhá edice (RECENZE) – Hlad je sviňa

Na trhu se nenajde mnoho stolních her s epickým průběhem, do nichž by mohli naskočit i deskovkoví zelenáči a užít si je. Jednou z výjimek představují tituly z rodiny Zombicide, u nichž základní pravidla pochopíte během pár kol a v týmu se zkušenějším pařanem si boj proti zombíkům vychutná každý. Po fantasy odnoži Černý mor a několika přídavcích s vlkodlaky a orky se vrací zpět moderní verze, nyní s upravenými mechanikami v druhé edici. Jak se tento masakr nemrtvých hraje, se dočtete v naší recenzi.

Ztracený ostrov Arnak (RECENZE) – Badatelská výprava s nádechem Indiana Jonese

Touha po dobrodružných výpravách je v lidech zakořeněna odnepaměti. Objevovat neznámo, odhalovat záhady a prozkoumávat ruiny, to nám zprostředkovávají nejen filmy, seriály či knížky, ale také počítačové a deskové hry. Na vlnu Lary Croft, Natahana Drakea či Indiana Jonese naskočila původní česká deskovka Ztracený ostrov Arnak, v níž se dostanete do hlubin džungle neprobádaného ostrova, abyste bojovali proti bájným tvorům bránícím zdejší chrámy. Troufnete si?

Draci v práci (RECENZE) – Oheň je dobrý sluha

V rodinných fantasy deskovkách je možné vše, takže nikoho nepřekvapí, že vznešení a obávaní draci pomáhají v obchodech a řemeslných dílnách svým plamenným dechem. Titul Draci v práci sází nejen na pěkně zpracované téma, ale také na grafiku a pohodovou hratelnost. Co vše od zaměstnaných saní čekat, se dočtete v naší recenzi.

Duna: Impérium (RECENZE) – Život za koření

Na planetu Arrakis, kterou většina fanoušků sci-fi zná po názvem Duna, jsme se mohli poprvé vypravit před více než padesáti lety. Od roku 1965 nás Frank Herbert a jeho následovníci seznamují s osudy impéria, politickým pletichařením a především soupeřením o nejvzácnější látku galaxie – melanž (známější jako koření), která prodlužuje život a zprostředkovává uživatelům nadlidské síly. O nadvládu nad Arrakisem si můžete zahrát v deskovce Duna: Impérium, o níž je následující recenze.

Reviews Nemesis
Accessories for Nemesis Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nemesis.
The instalment calculator shows the calculation of monthly instalments with insurance. The insurance can be changed or cancelled completely in the loan details or on the Home Credit website.
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info