Alza PC Alza PC

Alza GameBox Core RTX3070 Ti

Catalogue
Alza GameBox Core RTX3070 Ti
5 3 rating
Gaming PC , Intel Core i9-9900KF 5 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8GB, RAM 32GB DDR4, SSD 2000GB, Without Optical Drive, Wi-Fi, HDMI and DisplayPort, 2× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Pro
The product is localised for CZ
Code:  sklRB5b2m9 Product Number:  AZGB3070T

Alza GameBox Core RTX3070 Ti

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

This ALZA gaming PC is the perfect rig for any enthusiastic gamer. It can offer you fast and carefully tuned hardware as well as an eye-catching design. The gaming PC can easily handle new titles, and it will even keep pace with the demands of new games for a few more years. The heart of the practical Alza GameBox Core RTX3070 Ti gaming PC is the Intel Core i9 chip. Add to this the appropriately high RAM. There is a dedicated video card on the gaming computer, with which you will enjoy every detail. Another great advantage is the high storage speed on this gaming computer offered by its extremely quick SSD disk, so access to your data and operation of the entire system will be pleasantly agile. Everything is fit into a Midi Tower wardrobe with enough space left for future expansion.

Alza GameBox Core RTX3070 Ti Gaming PC Key Features

  • Powerful gaming PC with beautiful design
  • ALZA gaming PC has RAM of 32 GB
  • Alza GameBox Core RTX3070 Ti has a Intel Core i9-9900KF processor
  • Fast SSD can hold up to 2000 GB
  • Gaming PC with NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti model of graphics card with a memory of 8 GB
  • WiFi module for internet connection
  • HDMI and DisplayPort graphic outputs
  • Offers 2× USB 2.0 ports for connecting devices
  • 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) ports are available
  • The Alza GameBox Core RTX3070 Ti gaming PC runs on Windows 10 Pro

What Kind of Processor and Can You Find in the Alza GameBox Core RTX3070 Ti Gaming PC?

The basis of the speed and computing power of this gaming PC is eight-core Intel Core i9-9900KF processor with a frequency of 3,6 GHz. With Turbo Boost mode, the gaming PC can reach 5 GHz. Fast and comfortable work is guaranteed thanks to the RAM with the DDR4 type. It has a larger-than-average capacity of 32 GB. The RAM was installed in two slots 4 slots in the gaming PC. The Alza GameBox Core RTX3070 Ti gaming PC has 2000 GB of space for data and program installation. You can look forward to an SSD with very good reliability. The advantage of this technology is high speed and durability. Graphics wise, the ALZA gaming PC uses the NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti with a memory of 8 GB, which will delight fans of extra detailed images., which will allow for the smooth running of new titles.

The Monitor and Connectivity on the Alza GameBox Core RTX3070 Ti Gaming PC

For connecting to your other devices with the ALZA gaming PC, it has a good set of adaptors. It includes 2 traditional USB 2.0 ports, and you will be pleased to find the 2× USB 3.2 Gen1 (USB 3.0) connector. The gaming PC has an interface for the widely used USB-C. To connect a display, the Alza GameBox Core RTX3070 Ti gaming PC has the HDMI and DisplayPort, ready for you to use. The gaming PC comes preloaded with Windows 10 Pro.

Specifications

Processor series
Intel Core i9 Done!
Operating system
Windows 10 Pro Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
Intel Core i9-9900KF Done!
Processor frequency
3.6 GHz (3,600 MHz) Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Pro Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i9 Done!
Processor model
Intel Core i9-9900KF Done!
Processor frequency
3.6 GHz (3,600 MHz) Done!
Number of processor cores
8 × Done!
Processor cache
16 MB Done!
Core boost frequency
5 GHz (5,000 MHz) Done!
Max TDP
95 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 3070 Ti Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!
Number of stream processors
6,144× Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Kapacita úložiště (celková)
2,000 GB (2 TB) Done!
SSD Capacity
2,000 GB (2 TB) Done!
Internal interface
M.2 (PCIe 3.0 4x NVMe) Done!

Equipment

Basic equipment
Wi-Fi Done!
WiFi type
ASUS PCE-N15 Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
750 W Done!

Memory

Size of operational RAM
32 GB Done!
Memory frequency
3,200 MHz Done!
Maximum RAM capacity
64 GB Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
2 piece(s) Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
210 mm Done!
Height
485 mm Done!
Depth
440 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý den. Chci se zeptat jaký je typ modelu grafické karty, uvádí pouze čip. Děkuji

Kde sa podel battlefield 2042 kupón ktorý ste dávali zadarmo ku každej zostave?

Dobrý deň, chcem sa ešte opýtať na vhodný monitor pre túto zostavu. Uhlopriečka 32" pre 1440p hranie. Ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je táto zostava postačujúca na hranie MsFS 2020 a DCS vo VR s Oculus Quest 2. Poprípade ktorú z vašich zostáv odporúčate. Ďakujem

Co sa týka tej DVD rom ide nainštalovať iba externú? Poradíte mi niaku podobnú aby sa do nej vošiel tento hardware a vošla sa do nej aj interná DVD rom.? Ďakujem [email protected]

Dobrý den, lze měnit barvy na bedně pomocí nějakého programu, nebo pouze tlačítkem?

Dobrý deň zakúpil som si dnes tento váš produkt no však máte tu k pc aj dve veci zadarmo ako je Internet Security na 1 rok ktorý som aj obdržal a potom je tam Hra Battlefield 2042 a to som nedostal chcel by som sa spýtať že kde to mám riešiť ?

Dobrý den ,mám zájem o tento Počítač a znovu se ptám jestli když si počítač od vás koupím , tak jestli dostanu krabičky od všech komponentů co jsou v Počítači , prosím o odpověď Alzo s pozdravem Krása Míra.

dobrý den mám zájem o tuto setavu chci se zeptat jestli dostanu všechny krabičky od všech komponentů co jsou v sestavě , děkuji s pozdravem Krása Míra

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli svítí něco v pc nebo jen větráky na bedně?

123
Questions and answers: Alza GameBox Core RTX3070 Ti
More Information

Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8G (RECENZE A TESTY)

Jedním z nejnovějších přírůstků velmi populární herní řady grafických karet GAMING společnosti GIGABYTE je grafická karta GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8G, kterou jsme pro vás na Alza.cz samozřejmě nezapomněli také důkladně otestovat! Jak tedy tato grafická karta dopadla v našich testech?

The Wayward Realms: teaser trailer a další info

Pod vedením Teda Petersona a Juliana LeFaye (hlavních vývojářů týmu, který stál za hrami Elder Scrolls Arena a Daggerfall) vytváří společnost OnceLost Games nové fantasy RPG, trochu neskromně nazývané The Grand RPG. Slibuje nabídnout obří otevřený svět plný rozhodnutí, které budou mít hmatatelný dopad, či propracovaný systém boje a herních tříd – to vše z cílem oživit už trochu vyčpělý žánr RPG. Co o The Wayward Realms prozatím víme, si můžete přečíst v tomto speciálu.

Total War Saga: Troy – Mythos (Mini RECENZE) – Zachránila monstra Troju?

Při vydání byl Total War Saga: Troy nadprůměrnou hrou, která sice přinesla pár zajímavých inovací, avšak nic vyloženě zásadního nedodala. Spektrum jednotek navíc nebylo nikterak pestré, což nakonec vedlo k slušnému odlivu hráčů. Nyní hra míří na Steam spolu s expanzí Total War Saga: Troy – Mythos, obsahující děsivá monstra z legend. Jak se tento pro hru zásadní datadisk povedl, najdete v naší recenzi.

12 Minutes (Mini RECENZE) – Když muž se ženou v časové smyčce snídá

Co se stane, když vás unaví práce pro velké herní vydavatele? Rozloučíte se s nimi a vydáte se na cestu za vývojem vlastní hry. Přesně to je příběh Luíse Antónia, který před několika lety zamával Rockstaru i Ubisoftu, díky čemuž se nám do rukou dostává jeho interaktivní thriller. Vyplatí se mu věnovat více než... 12 minut? Dočtete se v naší recenzi.

Aliens: Fireteam Elite (RECENZE) – A zase ti vetřelci!

Je to k nevíře, ale vetřelce, ikonické filmové monstrum, na obrazovce našich herních zařízení příliš často nevídáme, ačkoli k tomu tento uslintaný stroj na zabíjení s kyselinou místo krve vybízí. Americké studio Cold Iron ovšem ve vetřelcích zřejmě také vidí značný potenciál a rozhodlo se hráčům ve svém nejnovějším titulu zprostředkovat výlet do vesmíru, kde lidé rozhodně nejsou na vrcholu potravního řetězce. Jak se povedla survival co-op střílečka Aliens: Fireteam Elite?

Sheltered 2 (Mini RECENZE) – Přežijí jen ti nejsilnější

První Sheltered měl i přes svůj archaický vizuál něco do sebe, díky čemuž přitáhl k přežívání malé rodinky vcelku slušný počet hráčů. Není proto divu, že se jeho tvůrci rozhodli vytvořit pokračování, které by mělo být ve všech ohledech lepší než jejich úvodní výtvor. Jak se jim snaha o stvoření dalšího výrazného projektu vydařila, si můžete přečíst v naší recenzi Sheltered 2.

Rustler (Mini RECENZE) – Středověké GTA plné humoru

Vývoj her je zdlouhavý proces. Někteří proto volí předběžný přístup, v němž jejich díla stráví řadu let. Autoři divoké středověké akce Rustler se vydali trošku jiným směrem, svůj titul totiž řádně připravili, díky čemuž nestrávili v této fázi produkce nikterak dlouhé období. Co vše stihli za pár měsíců na své hře udělat a zda stojí za pozornost, si můžete přečíst v naší recenzi.

Svoboda 1945: Liberation (Mini RECENZE) – Cesta do českého svědomí

Počítačových her s historickými náměty vychází každoročně nepočítaně. Zpravidla ovšem dějinné události poskytují jen kulisu pro zasazení příběhu hry samotné a málokdy dostanou širší prostor. Občas se ovšem vyloupnou výjimky, u nichž je historie na prvním místě. Mezi ně zcela jistě patří projekty českého studia Charles Games, jež stojí za oceňovaným titulem Attentat 1942, na který nyní navazují s dnes recenzovanou hrou Svoboda 1945: Liberation.

Tribes of Midgard (Mini RECENZE) – Pro slávu a medovinu!

Vikingský sever v současnosti táhne zájem hráčů po celém světě, o tom nemůže být pochyb. Assassin’s Creed: Valhalla či Valheim jsou dva nejvýraznější tituly současnosti a jejich hegemonii by rád narušil projekt vývojářů ze studia Norsfell s názvem Tribes of Midgard. V této akční RPG hře sami nebo se svými přáteli musíte uchránit bájný strom Yggdrasil před nájezdy temných sil. Jestli se vyplatí vypravit se do boje proti Ragnaröku, se dozvíte v naší recenzi.

Death's Door (Mini RECENZE) – Vraní smrťák a jeho vítězné tažení

Death's Door studia Acid Nerve patří mezi nejpovedenější zástupce indie scény, kteří se zatím letos objevili. Podivuhodný svět plný tajemství, krásný stylizovaný vizuál, ale hlavně místy řádně náročné souboje jsou lákavou směsí. Jak moc se hra povedla, si můžete přečíst v této mini recenzi.

Psychonauts 2 (RECENZE) – Tajemství mozkových závitů

Co se děje v našem mozku a kde se berou všechny naše obavy? To je otázka, na níž se snaží vědecky odpovědět zástupy psychologů, ale pařani počítačových her už mají díky studiu Double Fine Productions jasno 16 let. V roce 2005 totiž vyšel humorný titul Psychonauts o speciální jednotce bojující za zdravý rozum lidstva. Tvůrci se na původní zábavnost snaží navázat v pokračování Psychonauts 2. Podařilo se jim naplnit očekávání fanoušků kultovní jedničky?

Wildermyth (Mini RECENZE) – Okouzlující a výjimečné RPG

Asi málokoho by při zběžném pohledu na panáčky jako z vystřihovánek pro děti a kostičkovou mapku Wildermyth napadlo, že se jedná o mnohem víc než jen zajímavě vypadající indie RPG průměrné kvality. To, čeho se ve hře dočká, totiž není průměr v žádném slova smyslu. Procedurálně generovaný svět se spoustou magických zákoutí a nečekaných zvratů totiž nabízí něco, co vám většina her nabídnout nedokáže (tedy alespoň ne v takové míře). Čím přesně Wildermyth vyniká a co by mohlo být přeci jen lepší, si přečtěte v této recenzi.

Chernobylite (RECENZE) – RPG, FPS a survival s tajemným příběhem v jednom

Po přečtení dojmů z hraní z předběžného přístupu Chernobylite od Ondry Zemana jsem se méně obával zmutovaných hnusáků, kterým budu v tomto hororovém survival RPG čelit, a větší starosti mi dělala celková optimalizace a „hotovost“ produktu. Vyladili vývojáři z The Farm 51 finální verzi hry? Hned na začátek mohu prozradit, že Chernobylite je poutavá záhada, kterou budete rozplétat pomocí kombinace budování základny, řízení týmu a přežívání. Jak je na tom zbytek hry, se dozvíte v následující recenzi.

Naraka: Bladepoint (RECENZE) – Battle royale překvapení roku 2021?

Naraka: Bladepoint se nás snaží přesvědčit, že právě tato kombinace máchání zbraní na blízko spolu se „sekirovským navijákem“ je další velký battle royale, který stojí za to vyzkoušet. Předpojatost je špatná vlastnost, přesto se přiznáme, že zpočátku v nás autoři hry, tedy čínské studio 24 Entertainment, za kterým stojí gigant NetEase, příliš důvěry nevzbuzovali. Jenže zkušenosti s jejich dílem vyprávějí poněkud jiný příběh a díky naší recenzi možná zjistíte, že Naraka: Bladepoint skutečně je tou další (nebo první?) battle royale, které byste měli věnovat čas.

Svoboda 1945: Liberation: Vše, co víme (SPECIÁL)

Poválečné období našich dějin je protkáno nejen nadějí z konce okupace, ale také stínem z tzv. divokého odsunu a nástupu komunistické moci. Právě druhé polovině čtyřicátých let se věnuje projekt Svoboda 1945: Liberation od tvůrců z Charles Games, kteří navazují na svou úspěšnou a cenami ověnčenou adventuru Attentat 1942. Na dalších řádcích se dozvíte, co vše o této historické hře víme.

Pathfinder: Wrath of the Righteous (RECENZE) – Masivní pokračování velkolepého RPG

Masivní RPG Pathfinder: Kingmaker, tedy první řádný výtvor Owlcat Games, je titul, který svým tvůrcům nedělá žádnou ostudu. Vznik další hry zastupující tuto sérii není tím pádem žádným velkým překvapením. Jak se vývojářům Pathfinder: Wrath of the Righteous povedlo a jestli se jedná o stejně kvalitní kus, jakým byl jeho předchůdce, najdete v následujících odstavcích naší recenze.

The Ascent (RECENZE) – Pěkný výlet do temné budoucnosti

DLC do Cyberpunk 2077 jsou zatím v nedohlednu. Vy však už máte dohráno a chtěli byste další titul s augmentacemi a futuristickými přestřelkami? Tak to tu pro vás dnes máme tip v podobě akce The Ascent od vývojářského studia Neon Giant, která vám umožní se vydat do dalšího vesmíru zasazeného do nepříliš vzdálené budoucnosti. Jak se povedla, co nabízí v rámci příběhu a mnohem více najdete v naší recenzi.

King's Bounty 2 (RECENZE) – Máme tu nástupce Heroes of Might and Magic?

Pokračování slavné série King's Bounty je po letech čekání konečně tu. Jak se King’s Bounty 2 nakonec vyvedl, co přináší v rámci voleb, jakou transformací prošla bitevní pole a mnohem více naleznete v naší recenzi.

Halo Infinite (RECENZE Singleplayer) – Příběhová kampaň nenaplnila očekávání

Halo je bezesporu nejslavnější sérií konzolí Xbox a není tak divu, že Halo Infinite mělo být úvodním titulem nových konzolí Xbox Series X a Series S. Autoři nakonec potřebovali více času a Halo Infinite tak vychází s ročním zpožděním, fanouškům série však přináší příběhovou kampaň navazující na Halo 5 Guardians a samostatně dostupný free to play multiplayer, přičemž v této recenzi zhodnotíme právě příběh a kampaň Halo Infinite a na hru více hráčů se podíváme v samostatném článku.

Humankind (RECENZE) – Máme tu konečně soupeře pro Civilizaci?

Dlouho očekávaný vyzyvatel všemi milované Civilizace je konečně tu. Jak se vývojářům z Amplitude Studios jejich dílo povedlo, co nového přináší a zda je revoluci slibující Humankind schopné konkurovat aktuálnímu králi žánru, vám řekneme v naší recenzi.

Humankind (INFO): Novinky

Strategie Humankind je na první pohled jasným konkurentem pro tahovou strategickou 4X legendu Civilization. Co nového přináší v rámci žánru, jak si vede v recenzích a mnohem více informací si máte možnost přečíst v našem článku.

Domácí těžba Etherea – jak nastavit grafickou kartu

Pokud právě dnes plánujete upgrade grafické karty ve svém herním PC nebo vám jako naschvál stávající grafická karta zrovna odešla do křemíkového nebe, jistě vám neuniklo, že pořizovací ceny jsou aktuálně astronomické. Jak z toho ven? Co takhle využít možnosti snížit si pořizovací cenu grafické karty drobnou domácí těžbou Etherea? V článku vám ukážeme, jak na domácí těžbu Etherea.

XFX Radeon RX 6600 XT Speedster SWFT 210 Core (RECENZE A TESTY)

Jste-li příznivcem grafických karet společnosti AMD, pak by vám jistě neměla uniknout nabídka americké společnosti XFX, ve které můžete nalézt kompletní portfolio Radeonů. Grafická karta XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 Core spadá právě do nabídky této společnosti a je určena zejména všem středně náročným hráčům. A jak už to tak na Alza.cz bývá, my jsme ji pro vás nezapomněli také důkladně otestovat. Jak tedy dopadla v našich testech?

Asus DUAL Radeon RX 6600 8G (RECENZE A TESTY)

Přemýšlíte o šikovném upgrade grafické karty vašeho stávajícího počítače bez nutnosti pořizování dalších a výkonnějších navazujících komponent, jako je například výkonnější zdroj či větší počítačová skříň? Jedním z možných řešení by mohla být grafická karta Asus DUAL Radeon RX 6600 8G, která disponuje nejen kompaktními rozměry, ale také nízkou spotřebou. Však posuďte sami, my jsme ji totiž pro vás na Alza.cz důkladně otestovali.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G (RECENZE A TESTY)

Jedním z příslušníků elitní hráčské edice AORUS společnosti GIGABYTE, který si bere ambice oslovit nejednoho, převážně středně náročného hráče počítačových her, je grafická karta Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G. Zdali ale osloví také vás, se můžete sami přesvědčit v naší recenzi.

Halo Infinite (INFO): Novinky

Série Halo vstoupila s nejnovějším dílem Halo Infinite do nové éry. Zatímco v příběhové kampani navazující na Halo 5: Guardians se legendární Master Chief může prohánět otevřeným světem a užívat si krásy tajemného Zeta Halo prstence, hráči prahnoucí zejména po online kláních dostali multiplayer část úplně zdarma, hra více hráčů totiž přešla na free to play model. Vše o příběhové kampani, ale také aktuálních novinkách v Halo Infinite multiplayeru, najdete v tomto článku.

Gigabyte GeForce RTX 3090 Ti GAMING OC 24G (RECENZE A TESTY)

Jak si vedou nedávno uvedené nejvýkonnější grafické karty GeForce RTX 3090 Ti společnosti NVIDIA proti ostatním grafickým kartám současné generace? Na to se vám pokusíme odpovědět právě v této recenzi grafické karty Gigabyte GeForce RTX 3090 Ti GAMING OC 24G.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G (RECENZE A TESTY)

Tím nejvýkonnějším, čím se může společnost GIGABYTE ve své nabídce grafických karet GeForce RTX 3070 pochlubit, je bezesporu grafická karta Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G s nepřehlédnutelným informačním panelem LCD EDGE VIEW. A jak se jí vedlo v našich testech na Alza.cz? O tom se můžete přesvědčit sami právě v této recenzi.

Sapphire TOXIC Radeon RX 6900 XT Air Cooled (RECENZE A TESTY)

Víte, která je vůbec nejvýkonnější vzduchem chlazená grafická karta v nabídce hongkongské společnosti SAPPHIRE? Pokud nevíte, jedná se o grafickou kartu Sapphire TOXIC Radeon RX 6900 XT Air Cooled 16G a my jsme ji pro vás dnes na Alza.cz důkladně otestovali.

Asus DUAL Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZE A TESTY)

Pokud u grafické karty netrváte na té absolutně nejvyšší výbavě a spokojíte se i s lehce nižším výkonem, grafické karty edice DUAL společnosti ASUS by pro vás mohly být zajímavou volbou. S jakými kompromisy musíte počítat v případě grafické karty Asus DUAL Radeon RX 6700 XT 12G a vyplatilo by se vám její pořízení? Právě na to se vám pokusíme odpovědět v recenzi, kde jsme pro vás tuto grafickou kartu důkladně otestovali.

Asus STRIX Radeon RX 6650 XT O8G Gaming (RECENZE A TESTY)

Po společnosti NVIDIA se také společnost AMD rozhodla rozšířit a oživit svou stávající nabídku grafických karet. Jedná se konkrétně o grafické karty Radeon RX 6950 XT, Radeon 6750 XT a Radeon 6650 XT. My se dnes na Alza.cz podíváme na toho třetího, nejméně výkonného zástupce, a představíme si grafickou kartu Asus STRIX Radeon RX 6650 XT O8G Gaming. Jak tedy tento nový Radeon dopadl v našich testech?

Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G (RECENZE A TESTY)

Pokud jste fandové grafických karet společnosti GAINWARD, pak vězte, že také v nabídce této taiwanské společnosti můžete nalézt nejnovější grafické karty GeForce RTX 3050. Jednou z nich je například grafická karta Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G, kterou jsme pro vás na Alza.cz důkladně otestovali.

Asus DUAL GeForce RTX 3050 O8G (RECENZE A TESTY)

Jste-li méně náročným či jen příležitostným hráčem počítačových her, který do herní grafické karty nehodlá příliš investovat, grafické karty GeForce RTX 3050 by pro vás mohly být tou správnou volbou. Jednou takovou je i grafická karta Asus DUAL GeForce RTX 3050 O8G, kterou jsme pro vás na Alza.cz nezapomněli také důkladně otestovat.

MSI Radeon RX 6650 XT GAMING X 8G (RECENZE A TESTY)

Oslovily vás svým výkonem nejnovější grafické karty Radeon RX 6650 XT, a rádi byste si proto také nějakou pořídili, ovšem v nějaké vyspělejší herní edici od renomovaného výrobce? Určitě by vás pak mohla zaujmout grafická karta MSI Radeon RX 6650 XT GAMING X 8G, kterou jsme pro vás na Alza.cz nezapomněli také důkladně otestovat.

EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G (RECENZE A TESTY)

Jste středně náročným až náročnějším hráčem počítačových her a u grafických karet preferujete výkonnější systémy chlazení osazené třemi ventilátory? Pak byste měli zbystřit, protože dnes si otestujeme grafickou kartu EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G, která by měla splnit všechny vaše nároky.

EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G (RECENZE A TESTY)

Jedním z předních výrobců grafických karet, který má své portfolio založeno výhradně na grafických čipech společnosti NVIDIA, je společnost EVGA. K tomu nejvýkonnějšímu v její nabídce pak rozhodně patří také grafická karta EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA Gaming 12G, kterou jsme pro vás dnes na Alza.cz také důkladně otestovali. 

EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G (RECENZE A TESTY)

Výkonná grafická karta se skvělou výbavou, ale také grafická karta v nedávné minulosti nemálo propíraná na všech možných diskusních fórech. Tak to je přesně grafická karta EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G, kterou si dnes na Alza.cz také důkladně otestujeme. Jedná se tedy o dobrou grafickou kartu, nebo byste se jí měli raději vyhnout? Naše testy i doporučení najdete právě v této recenzi!

Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phantom GS 12G (RECENZE A TESTY)

Herní edice PHANTOM je v nabídce společnosti GAINWARD považována za jakousi honosnější řadu grafických karet. Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phantom GS 12G spadá právě do této elitní edice grafických karet a my jsme ji pro vás na Alza.cz také řádně otestovali. Jak tedy dopadla v našich testech?

MSI GeForce RTX 3090 Ti GAMING X TRIO 24G (RECENZE A TESTY)

Jste tím nejnáročnějším hráčem počítačových her, který si do svého herního PC pořizuje výhradně jen nejvýkonnější komponenty? Pak byste měli zbystřit, protože my si dnes na Alza.cz představíme a otestujeme grafickou kartu MSI GeForce RTX 3090 Ti GAMING X TRIO 24G, tedy to vůbec nejvýkonnější TRIO, které společnost MSI ve své nabídce má.

EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G (RECENZE A TESTY)

Poohlížíte se po nějakém upgradu grafické karty do svého staršího PC, aniž byste při tom museli měnit také svou menší počítačovou skříň či nějak posilovat zdroj napájení? Možná by vás mohla zaujmout grafická karta EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G, kterou jsme pro vás dnes na Alza.cz důkladně otestovali.

MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G (RECENZE A TESTY)

Nejvyšší řada grafických karet v nabídce tchajwanské společnosti MSI nese označení SUPRIM a my si dnes jednu takovou fajnovku otestujeme. V dnešní recenzi si totiž představíme grafickou kartu MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G a důkladně se jí podíváme na zoubek.

Sapphire PULSE Radeon RX 6750 XT 12G (RECENZE A TESTY)

Radeon RX 6750 XT je v pořadí třetí grafickou kartou, kterou nám nedávno představila společnost AMD, a my si jednu takovou řádně otestujeme. Dnes se totiž podíváme na zoubky grafické kartě Sapphire PULSE Radeon RX 6750 XT 12G a řekneme vám, jaká vlastně je a co od ní můžete očekávat.

MSI Radeon RX 6900 XT Gaming X TRIO 16G (RECENZE A TESTY)

Masivní systém chlazení, vysoký výkon a skvělé provozní vlastnosti, to byly vždy přednosti grafických karet řady GeForce GAMING TRIO společnosti MSI. Jestli to však platí také pro grafické karty osazené grafickými čipy Radeon společnosti AMD, o tom se můžete přesvědčit sami právě v této recenzi grafické karty MSI Radeon RX 6900 XT Gaming X TRIO 16G.

Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G (RECENZE A TESTY)

Tím nejnovějším přírůstkem do rodiny grafických karet generace RDNA 2.0 společnosti AMD je grafická karta Radeon RX 6600. A protože embargo na informace kolem těchto nejnovějších grafických karet právě skončilo, můžeme vám dnes představit grafickou kartu Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G. Jaký je její výkon a provozní vlastnosti? Však posuďte sami!

Sapphire PULSE Radeon RX 6600 8G (RECENZE A TESTY)

Jste středně náročným hráčem počítačových her a navíc také fanouškem grafických karet Radeon společnosti AMD? Pak byste měli zbystřit, protože dnes jsme pro vás na Alza.cz připravili recenzi grafické karty Sapphire PULSE Radeon RX 6600 8G!

Asus TUF GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming (RECENZE A TESTY)

Za jakousi dvojku v pořadí oblíbenosti bych v nabídce společnosti ASUS označil herní edici grafických karet TUF (The Ultimate Force). Grafické karty této herní řady se sice nemohou chlubit takovou výbavou jako grafické karty z edice ROG STRIX, svým výkonem a provozními vlastnostmi však za nimi nijak zvlášť nezaostávají. Grafická karta Asus TUF GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming spadá právě do této „Ultimátní“ edice a my jsme ji pro vás na Alza.cz dnes důkladně otestovali.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G (RECENZE A TESTY)

Ta absolutně nejvýkonnější vzduchem chlazená grafická karta v současné nabídce společnosti GIGABYTE nese označení Gigabyte AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G a může se pyšnit obrovským systémem chlazení a nadstandardně bohatou výbavou. Jak však tento špičkový AORUS dopadl v našich testech na Alza.cz? Jen posuďte sami. My jsme ho totiž pro vás na Alza.cz důkladně otestovali.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SE 16G (RECENZE A TESTY)

Pokud jste příznivci grafických karet Radeon a také hongkongské společnosti SAPPHIRE, pak by vám určitě neměla utéci recenze grafické karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SPECIAL EDITION 16G, kterou jsme pro vás na Alza.cz připravili právě dnes.

Asus DUAL GeForce RTX 3060 O12G V2 (RECENZE A TESTY)

Grafická karta Asus DUAL GeForce RTX 3060 O12G V2 je jakýmsi základním a samozřejmě také cenově dostupnějším modelem GeForce RTX 3060, který můžeme najít v nabídce populární tchajwanské společnosti ASUS. Vyplatí se vám ale její pořízení? Tak na to se podíváme právě v této recenzi.

Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12G (RECENZE A TESTY)

Pokud patříte mezi příznivce taiwanské společnosti GIGABYTE, pak jistě dobře víte, že to vůbec nejlepší z její bohaté nabídky všemožných produktů na sobě nese logo hlavy sokola a je zařazeno do elitní edice AORUS. Také grafická karta Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12G patří do této elitní sokolnické edice, a dá se tedy předpokládat, že by svým případným kupcům měla krom dobrého výkonu přinést také nějakou tu přidanou hodnotu navíc, jako jsou například nadstandardní provozní vlastnosti či výbava. Jestli tomu tak ale opravdu je, se můžete sami přesvědčit v naší recenzi, v níž jsme pro vás tuto grafickou kartu na Alza.cz otestovali.

MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G (RECENZE A TESTY)

Další grafickou kartou z nové řady Radeon RX 6600 společnosti AMD, kterou si dnes na Alza.cz představíme a také důkladně otestujeme, je grafická karta z dílny tchajwanské společnosti MSI s označením MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G. Jak si tento MECH vedl v našich testech? Jen posuďte sami!

Sapphire PULSE Radeon RX 6800 16G (RECENZE A TESTY)

PULSE, nebo snad raději NITRO? Přesně na tuto otázku dostanete odpověď v naší recenzi grafické karty Sapphire PULSE Radeon RX 6800 16G, ve které jsme ji pro vás na Alza.cz také důkladně otestovali!

Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti O8G V2 (RECENZE A TESTY)

Za normálních okolností patří grafické karty řady DUAL společnosti ASUS k těm, které se mohou pyšnit příznivějším poměrem ceny a výkonu. Ačkoliv to v dnešní době nedostatku grafických karet, a tudíž také jejich výrazně vyšších cen příliš moc neplatí, jednoho zástupce této edice jsme pro vás přeci jen otestovali. Jedná se o grafickou kartu Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti O8G V2 a my vám dnes ukážeme, jak dopadla v našich testech.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6650 XT 8G (RECENZE A TESTY)

Jak jistě víte, pro ty náročnější hráče počítačových her je v nabídce hongkongské společnosti SAPPHIRE nachystána edice grafických karet NITRO+. Grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 6650 XT 8G spadá právě do této špičkové herní edice a my jsme ji dnes pro vás na Alza.cz také důkladně otestovali. Jak tedy dopadla v našich testech? Jen posuďte sami!

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6950 XT 16G (RECENZE A TESTY)

Reakce společnosti AMD na vydání konkurenční vlajkové lodi GeForce RTX 3090 Ti společností NVIDIA byla rychlá a nese označení Radeon RX 6950 XT. Jestli je však tento nový a nejvýkonnější Radeon opravdu důstojným konkurentem GeForce RTX 3090 Ti, se můžete sami přesvědčit právě v této recenzi grafické karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6950 XT 16G.

Sapphire PULSE Radeon RX 6500 XT 8G (RECENZE A TESTY)

Grafická karta Sapphire PULSE RX 6500 XT 8G je první a v současnosti také jedinou grafickou kartou Radeon RX 6500 XT, která dostala do vínku dvojnásobnou porci grafické paměti o kapacitě 8 GB. Jak se toto navýšení kapacity VRAM projeví na jejím herním výkonu a vyplatí se vám jít do této vylepšené varianty Radeon RX 6500 XT? Tak přesně na tyto otázky se vám pokusíme odpovědět právě v této recenzi.

Asus STRIX GeForce RTX 3050 O8G Gaming (RECENZE A TESTY)

Chcete se dozvědět, jakým výkonem a provozními vlastnostmi disponují nejnovější grafické karty GeForce RTX 3050 společnosti NVIDIA? Pak tu pro vás máme recenzi grafické karty Asus STRIX GeForce RTX 3050 O8G, ve které jsme pro vás vše důkladně otestovali!

Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE 8G (RECENZE A TESTY)

Pokud nejste přespříliš náročným hráčem počítačových her a sháníte novou grafickou kartu za dobrý peníz, určitě by vás mohla zaujmout grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE 8G. Právě ta totiž patří k cenově dostupnějším grafickým kartám GeForce RTX 3050, a my jsme ji proto pro vás dnes také důkladně otestovali.

Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC 4G (RECENZE A TESTY)

Nejnovějším přírůstkem do rodiny RDNA 2 společnosti AMD jsou grafické karty Radeon RX 6500 XT, které se v současnosti, nepříliš nakloněné cenám grafických karet, mohou pyšnit velmi zajímavou cenovkou. Vyplatí se vám však investice právě do grafické karty Radeon RX 6500 XT a na jaká úskalí při tom můžete narazit? Na to se vám pokusíme odpovědět právě v této recenzi grafické karty Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC 4G.

MSI GeForce RTX 3050 Gaming X 8G (RECENZE A TESTY)

Ty nejlepší kousky grafických karet, které můžete nalézt v nabídce tchajwanské společnosti MSI, jsou zařazeny do hráčské edice GAMING. MSI GeForce RTX 3050 Gaming X 8G je zástupcem právě této špičkové řady grafických karet a my jsme ji pro vás na Alza.cz také důkladně otestovali. Jak tedy dopadla v našich testech?

MSI GeForce RTX 3070 Gaming TRIO Plus 8G (RECENZE A TESTY)

Jen velmi těžko dnes mezi hráči počítačových her naleznete někoho, kdo by neznal či dokonce nechtěl mít doma nějakou grafickou kartu z elitní herní řady Gaming TRIO společnosti MSI. Grafická karta MSI GeForce RTX 3070 Gaming TRIO Plus 8G spadá právě do této elitní edice a my jsme ji pro vás na Alza.cz důkladně otestovali.

MSI Radeon RX 6800 XT Gaming X TRIO 16G (RECENZE A TESTY)

Mezi hráči počítačových her dozajista patří k těm vůbec nejoblíbenějším edicím grafických karet herní řada s označením GAMING TRIO společnosti MSI. Grafická karta MSI Radeon RX 6800 XT Gaming X TRIO 16G spadá právě do této skvělé herní edice a my jsme ji pro vás na Alza.cz samozřejmě nezapomněli také důkladně otestovat. Jak tedy dopadla v našich testech?

MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8G (RECENZE A TESTY)

Stavíte si doma počítač za účelem vytvoření multimediálního centra zábavy s možností příležitostného hraní moderních počítačových her a sháníte do něj také nějakou kompaktní herní grafickou kartu, která by se vám vešla do počítačové skříně formátu ITX? Pokud ano, pak by vás mohla zaujmout naše recenze grafické karty MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8G, kterou jsme speciálně pro vás otestovali.

MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G (RECENZE A TESTY)

Pokud patříte k těm, kteří chtějí mít ve svém počítači vždy to nejvýkonnější a nejlepší, a to bez ohledu na pořizovací cenu, pak byste měli zbystřit, protože právě v této recenzi si představíme a otestujeme grafickou MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G, což by mohla být právě ta vaše „krevní skupina“.

Accessories for Alza GameBox Core RTX3070 Ti Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza GameBox Core RTX3070 Ti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox Core RTX3070 Ti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox Core RTX3070 Ti. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox Core RTX3070 Ti.
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info