Alza PC Alza PC

Alza GameBox RTX2060

Catalogue
Alza GameBox RTX2060
5 3 rating
Gaming PC , Intel Core i5 8400 Coffee Lake 4 GHz, RAM 16GB DDR4 + Intel Optane 16GB, SSD 240GB + HDD 1TB 7200 RPM, Without Optical Drive, HDMI and DisplayPort, Case Type: Mini Tower, Windows 10 Home
Code:  sklRB4b9 Product Number:  AZGB2060i5 Producer's Website:

Alza GameBox RTX2060

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i5 Done!
CPU Passmark
11,689 Done!
Operating system
Windows 10 Home Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Assembly type
Gaming Done!

Performance

CPU Passmark
11,689 Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Home Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i5 Done!
Processor model
Intel Core i5 8400 Coffee Lake Done!
Processor frequency
2.8 GHz (2,800 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
9 MB Done!
Core boost frequency
4 GHz (4,000 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

Graphics card

Graphics card memory
6 GB Done!
Number of stream processors
1,920× Done!
Special graphics card features
GeForce VR-Ready Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI, PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Kapacita úložiště (celková)
1,240 GB (1.24 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
1 TB (1,000 GB) Done!
SSD Capacity
240 GB (0.24 TB) Done!
HDD RPM Rate
7200 RPM Done!

Colour and design

Wardrobe size
Mini Tower Done!

PSU

PSU
600 W Done!

Outputs

Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

dobrý deň je tam ta 2060 rtx ja len je to vyhodne

Prečo k tejto zostave nieje v ponuke darček Anthem alebo Battlefield V? K samostatnej grafickej karte rtx 2060 sú v ponuke a pritom v tejto zostave je tiež Rtx 2060.

Dobrý deň je v cene počitača Windows 10 64-bit ? Dakujem za odpoved

jak upgadovatelný je tento pc u skříně je napsáno že je sestavená na míru tak se jen ujištuji aby ši upgadovat věci jako zdroj na 850W grafika na 2080 ti která je podstatně větší než 2060 atd. děkuji za odpověd :)

Dobrý den chtěl bych se zeptat na takovou asi blbou otázku ale když si tento pc obědnám příde mi složený???

Dobrý den, je možnost si nějaký komponent vyměnit za jiný ( např. místo 512 gb SSD použít 1 Tb SSD), nebo se musí pc koupit pouze v té konfiguraci v jaké je uveden u vás na webu? Děkuji.

Dobrý den chci se zeptat jestli na tomto PC pojede bez problému VR (htc vive)

Dobry den, uvazujem nad kupou tejto zostavy pripadne Alza GameBox GTX1660. Paci sa mi monitor 27" Samsung C27F396, ktory by som k jednej z uvedenych zostav chcel dokupit. Chcem sa poradit, ci je tento monitor vhodny, nakolko som si neni isty, ci funkcia freesync na danom monitore bude kompatibilna s Nvidia grafikou. Pripadne ci je tato funkcionalita rozhodujucim faktorom pri vzajomnej "kompatibilite" PC zostavy a monitora. Otazku som dal aj do diskusie pri danom monitore, ale vyjadril sa k nim zastupca samsungu s odpovedou, ktora mi nijak nepomohla a dalej uz nereagoval nikto. Vopred dakujem za odpoved.

Mam otazku da sa tuto na alza kupit ta wifi na tento počitač?

Dobrý den, je možné se s tímto počítačem připojit k internetu přes wifi? nebo je nutné táhnout to kabelem? Hezký den

123
Questions and answers: Alza GameBox RTX2060
More Information

Journey PC (Mini RECENZE) – krása v ryzí podobě

Po dlouhých letech, kdy byla hra Journey studia ThatGameCompany přístupná pouze pro majitele PlayStation, se 6. června konečně dostala do rukou i PC hráčům. Jak zajímavý je titul na nepůvodní platformě, či jak moc zestárnul od dob uvedení na PS3, se dozvíte v této recenzi.

Dota Auto Chess (OZNÁMENÍ) – když se z módu stane plnohodnotný projekt

Herní modifikace jsou v posledních letech natolik oblíbené, že se jejich tvůrci nejednou rozhodnou udělat z nich plnohodnotné projekty, jež leckdy svými kvalitami dokonce zastíní samotnou předlohu. Šanci jednomu z povedenějších módů se rozhodla dát společnost Valve, kterou zaujal šachy připomínající mód pro hru Dota 2 od vývojářského studia Drodo. Výsledkem jejich spolupráce má být hra Dota Auto Chess. O co přesně jde, si přečtete v následujících řádcích.

Druidstone: The Secret of the Menhir Forest (Mini RECENZE) – malé, leč okouzlující RPG

Kultovní RPG Legend of Grimrock 2 měl možnost hrát snad každý skalní fanoušek žánru. I přes obstojné prodeje se však nakonec jeho vývojáři museli na nějakou dobu uchýlit do ústraní a pokusit se najít novou cestu, po které kráčet. Aktuálně se k nám vrací pod vlajkou studia Ctrl Alt Ninja Ltd. s tahovým RPG Druidstone: The Secret of the Menhir Forest, jež se od toho, co známe, hodně liší. Jaký názor na něj máme v naší redakci, si přečtete v recenzi.

Project Winter (Mini RECENZE) – sociální survival plný nástrah

Najít mezi hrami zaměřenými na přežívání v pustině skutečně osobitý kus odklánějící se citelně od většiny je občas nadlidský úkol. Čas od času se nám však podaří narazit na dílo, které se od většiny zásadním způsobem liší. Project Winter je na první pohled zajímavě vypadající titul kombinující v sobě aspekty survivalu a sociálních her, jež jsou u hráčů velmi oblíbené. V čem zaujala nás, vám objasníme v naší recenzi.

Call of Duty: Black Ops 5 (SPEKULACE) – 40 roků studené války

Call of Duty: Black Ops 5 k nám podle dosavadních (zatím nepotvrzených) informací dorazí příští rok. Vývojáři jsou na jakékoliv zprávy týkající se jejich díla zatím skoupí, nicméně internet nespí a nedávno se objevily zvěsti o období, v němž se nový díl série Black Ops bude odehrávat. Více v našem článku.

Foundation (DOJMY Z HRANÍ) – rychlé nakouknutí do temného středověku

Každý den k nám díky předběžnému přístupu dorazí minimálně pět až deset titulů, za nimiž nestojí velké vydavatelské domy, nýbrž malá nezávislá studia s velmi nejistou budoucností sázející vše na svůj aktuální projekt. Nedávno do těchto divokých vod vypustila své budovatelské dílo Foundation nepříliš zkušená indie společnost Polymorph Games. Jaké pocity v nás jejich první hra zanechala, vám nastíníme v našich dnešních dojmech z hraní.

Godhood (OZNÁMENÍ) dorazilo do předběžného přístupu

Božských simulátorů je na herním trhu jako šafránu. Některé z nich kráčí svou vlastní cestou, jiné naopak dosti sází na to, že se často podobají některé z kultovních her. Většina z nich však neuspěje a z pole zmizí dříve než si je někdo dokáže skutečně zapamatovat. Aktuálně byl v Early Accessu vydán nový zástupce této skupiny s příznačným názvem Godhood od vývojářského studia Abbey Games. Co o něm víme, najdete v následujících řádcích.

Pathologic 2 (Mini RECENZE) – temná adventura čpící smrtí

Když bylo Pathologic poprvé ukázáno světu, nejednalo se o dílko, k němuž by si našla cestu rozsáhlá hráčská obec. Šlo o nepřístupný projekt, do jehož hraní se nakonec pustila jen hrstka jedinců. Před řadou měsíců právě tato skupinka fandů zajistila vývojářům z Ice-Pick Lodge finance na to, aby mohli vytvořit remaster tohoto kousku. Jak se Pathologic 2 nakonec povedlo, vám řeknou následující řádky naší recenze.

Astroneer (Mini RECENZE) – unikátní vesmírný sandbox

Předběžný přístup umožnil vznik rozsáhlé škály osobitých projektů, které by bez něj zřejmě neměly šanci, protože jejich autoři by na vývoj prostě neměli peníze. System Era Softworks se na počátku vývoje Astroneer neřadilo mezi nejznámější kolosy, díky tomuto sandboxovému survivalu se mu však podařilo zaujmout davy. Jestli si jejich dílo takovou pozornost zasloužilo, vám řekne naše dnešní recenze.

Observation (Mini RECENZE) – Houstone, máme problém!

Astronautka Emma Fisher má problém – probírá se sama na opuštěné stanici, netuší, co se stalo, a jediný kontakt s inteligentní bytostí představujete vy, palubní počítač S.A.M. Skotské studio NoCode, jež se proslavilo hororovou prvotinou Stories Untold přineslo v Observation zajímavou premisu, která posunuje žánr puzzle adventury novým směrem. Jak se nám napínavý výlet do kosmu líbil, se dočtete v recenzi.

Civilization VI: Gathering Storm (Mini Recenze) – Povedené DLC ve znamení velkých katastrof

Poslední díl série Civilization se pyšní tím, že v něm Firaxis Games kombinuje většinu vyvedených prvků značky, po nichž hráči po celá léta bažili. V Civilization VI byl skrze první expanzi Rise and Fall značně vylepšen systém diplomacie, zefektivněny souboje, upraveny frakce a upravena celková hratelnost. V naší dnešní recenzi vám podrobně představíme nejnovější rozšíření Gathering Storm, které probouzí doposud spící přírodu.

Game Access 19 (REPORTÁŽ) – pět nejlepších indie her z Brna

Žádné Los Angeles, Kolín nad Rýnem ani Tokio. A ani ta Praha ne! Už čtvrtý ročník oblíbené herní akce Game Access se konal stejně jako v předcházejících letech v Brně a ukázalo se na něm přes sedmdesát indie titulů z Česka i zahraničí. Vystavené hry pak doprovodily přednášky hostů z řad významných vývojářů a my jsme samozřejmě byli u toho. V tomto článku najdete reportáž z výstavy a také pět nejlepších her, které jsme si v Brně zahráli.

Left Alive (RECENZE) – ušmudlaný konflikt budoucnosti

Série Front Mission spatřila světlo světa v roce 1995 a od té doby jsme se dočkali třinácti projektů různé kvality a žánrů z univerza ničivého konfliktu blízké budoucnosti, naposledy v roce 2010 střílečky Evolved. Poté se nad ságou japonského vydavatele zavřela voda a sedm let jsme o ní pořádně neslyšeli. Změnu přináší titul Left Alive od studia Ilinx, na nějž si posvítíme v dnešní recenzi.

God Eater 3 (RECENZE) – lovení monster zas a znovu

Série akčních adventur God Eater si i po téměř jedné dekádě existence drží poměrně solidní fanouškovskou základnu, studio MARVELOUS! a vydavatel Bandai Namco proto teď přichází s už třetí kapitolou díla, kde lidstvo svádí nerovný boj s všežravými bytostmi zvanými Aragami. Jak se nám tato výprava do postapokalyptické budoucnosti, jež vyšla 8. února 2019 pro PC a PS4, líbila, se dozvíte v naší recenzi.

Stronghold: Warlords (NOVINKA) prezentuje v nejnovějších záběrech jednotky Číny a Vietnamu

Očekávané Stronghold: Warlords jsme vám skrze naše dojmy představili detailněji krátce po letošním Gamescomu, kde nás zaujal především svým osobitým zasazením a snahou inovovat RTS žánr. Pokud vás oslovila stejně jako nás, tak si rozhodně přečtete naši dnešní novinku, ve které vám přiblížíme fungování jednotek Číny a Vietnamu, za něž si v chystaném projektu od FireFly Studios budete moci podrobit svět.

Super Cane Magic ZERO (Mini RECENZE) – šílené RPG plné nespoutané akce

Studio Evil je v herní sféře známé především tím, že produkuje ztřeštěná a hlavně osobitá díla, kterými chce ukázat, že i s malými projekty lze zaujmout nemalou část hráčské obce. Jejich poslední produkt, šíleně vypadající RPG Super Cane Magic ZERO, bylo ve vývoji celé čtyři roky. Ty převážně strávilo v předběžném přístupu, který nyní opouští, aby se mohlo předvést světu v celé své kráse. Pokud vás zajímá náš názor, určitě si sjeďte tuto recenzi.

Alza Little Monster: Malý, tichý, výkonný!

Chcete už sestavený výkonný herní počítač a přitom potřebujete, aby měl kompaktní rozměry? Tak se podívejte na herní stroje z řady Alza Little Monster. Nabízí několik výkonnostních tříd, takže si můžete vybrat podle svých možností a potřeb.

Bear with Me: The Complete Collection (Mini RECENZE) – sarkastický medvěd ve víru vyšetřování

S epizodickou point & click adventurou Bear with Me od vývojářů ze studia Exordium Games jsme se mohli setkat již v roce 2016. Proč se tedy vracíme v naší minirecenzi k této noirově podané detektivce? Protože mimo původního příběhu se nám dostane v rámci The Complete Collection do rukou také neokoukaný příběh s novým hrdinou. Jak se nám potulování po Paper City v doprovodu cynického Ted E. Beara líbilo, se dočtete na dalších řádcích.

Apex Legends (TÉMA) – 5 důvodů, proč je Apex Legends aktuálním králem battle royale

V průběhu několika let jsme měli možnost hrát téměř každého zástupce battle royale žánru. Král však může být jen jeden a podle naší redakce jím je nedávno vypuštěný Apex Legends. 5 důvodů, proč novinka od Respawn Entertainment poráží PUBG, Fortnite či Call of Duty: Black Ops 4 a Battlefield V, vám prozradí tento článek.

Trine 4: The Nightmare Prince (RECENZE) – Skvělý návrat ke kořenům série

Každé vývojářské studio udělá v průběhu své kariéry nějaký ten omyl, který se podepíše na jeho chodu. Největší chybou tvůrců z Frozenbyte byla snaha přenést jejich úspěšnou sérii Trine z 2.5D do 3D, což se jim nakonec vymstilo nejen kvůli horší hratelnosti, ale také pro špatnou technickou stránku, jež byla dle autorů hry zapříčiněna neznalostí nového enginu. Zda se ze svého přehmatu poučili, vám poví naše recenze na Trine 4: The Nightmare Prince.

A Plague Tale: Innocence (RECENZE) – morová rána po francouzsku

Francouzské studio Asobo sáhlo pro motivy nové adventury do historie svého národa a přináší nám vlastní pohled na stoletou válku, která brutálně zplundrovala zemi galského kohouta. Na táhlý konflikt se podíváme očima mladé šlechtičny Amicie de Rune, jež chrání svého nemocného bratra. Tomu jde po krku inkvizice a je jen na vás, jestli odhalíte její motivaci. Podařil se titul A Plague Tale: Innocence, nebo si nese prokletí vydavatele Focus Home?

Warhammer: Chaosbane (RECENZE) – boj proti temným bohům

Diablovky v posledních měsících rostou jako houby po dešti, vývojáři se zřejmě snaží hráčům vynahradit minulé roky, kdy jich tolik nedodávali. Vedle řady bezplatných projektů jsou tu dílka, jejichž tvůrci nemíří na F2P komunitu, nýbrž na hráče, kteří mají rádi všechen herní obsah k dispozici. Jedním z nich je i dnes recenzované akční RPG od studia Eko Software, Warhammer: Chaosbane, jehož kvality i slabiny vám odhalí následující řádky.

Sniper Ghost Warrior Contracts (RECENZE) – Vydařená sibiřská anabáze

Úspěch některých herních sérií často vzbuzuje ve vývojářích dojem, že je dobrý nápad je prostě vzít a předělat svou hru tak, aby jim byla co nejvíce podobná. Krásným příkladem takové praktiky je IP Sniper Ghost Warrior, jejíž autoři z jejího posledního zástupce udělali nízkorozpočtové Far Cry. Celek „překvapivě“ neuspěl, kvůli čemuž byli nuceni vrátit se ke kořenům. Jak se jim to nakonec daří, vám řekne naše recenze Sniper Ghost Warrior Contracts.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (RECENZE) – Kompas určil muži z Medanu neutrální kurz

Vývojáři ze Supermassive Games se rozhodli pokračovat v tradici hororových adventur a ani v první kapitole jejich nejnovějšího díla,antologie The Dark Pictures, respektive její úvodní epizody Man of Medan, rozhodně nechybí napětí. Hru tentokrát ozvláštňuje i novinka v podobě multiplayeru. Podařilo se však Man of Medan překonat předešlý počin studia jménem Until Dawn, nebo zůstal v jeho stínu?

Accessories for Alza GameBox RTX2060 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza GameBox RTX2060. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2060. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2060. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox RTX2060.
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info