KeepKey Bitcoin Wallet

Catalogue
KeepKey Bitcoin Wallet
4.0 1 rating
Hardware Wallet - encryption, 256x64 OLED display, ARM cortex M3, easy to use on Windows, OS X, Linux, Android, micro USB
Code:  TREZBIT7 Product Number:  KEEPKEY Producer's Website:

KeepKey Bitcoin Wallet

KeepKey Bitcoin Wallet encryption hardware wallet is a secure solution for protecting bitcoins and other virtual currencies. The device is primarily used to execute and validate payments and is controlled by connecting to a computer via a micro USB port using a special extension in Google Chrome. The access key to your virtual currency is protected by a password, so your bitcoins will be safe even if your KeepKey Wallet gets into unauthorised hands. If you lose your access key, you can re-access it; just enter the 12 words sentence that the user fills in when you first set up the device.

Key features of KeepKey Bitcoin Wallet

  • Virtual currency encryption hardware safe (bitcoin, ethereum, litecoin...)
  • OLED display with 256 × 64 resolution
  • Ideal for making and validating payments
  • Protects the access key to the virtual currency
  • Compatible with Windows, OS X, Linux and Android operating systems

Designed for virtual currencies:
Bitcoin
Ethereum
Litecoin
Dogecoin
Dash
Namecoin

Specifications

Colour
Black Done!
Width
93.5 mm Done!
Height
38 mm Done!
Length
12.2 mm Done!

Colour

Colour
Black Done!

Dimensions and weight

Width
93.5 mm Done!
Height
38 mm Done!
Length
12.2 mm Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den. Ne da se zapnut pristroj. Zadna reakce na koflik. Pripojil k PC. Vidim na dispeje KeepKey. Mam Chrome. KeepKay Klient. Ale zadna spoluprace z zarizenim. Dekuj

Questions and answers: KeepKey Bitcoin Wallet
More Information

Jak koupit bitcoin na Alza.cz?

Nově je možné kryptoměny rychle a levně koupit ve všech platebních terminálech Alza.cz. Více v článku.

Hardware Wallets - How to Update Your Firmware

Though there is no safer way to store your precious cryptocurrencies than with hardware wallets like the Treasure T or Ledger Nano S, there are still new ways to protect them.

Bitcoin a ekologie (NÁZOR): Na co aktivisté zapomínají

Je Bitcoin příčinou budoucí ekologické katastrofy? Nahradí ho kryptoměna s nížší spotřebou energie? Používá se k těžbě Bitcoinu jen špinavá energie? Čtěte v našem článku!

Hardware Wallets - How to Store Bitcoin and Other Cryptocurrencies Safely?

Okay, you bought yourself some Cardano ADA, maybe have mined some Ethereum or even own some Bitcoins. But how to ensure that your cryptocurrencies are not going to be stolen? The answer is a hardware wallet. How does it work, what are its advantages and how does it differ from other types of crypto wallets? That's what you'll find out in today's article.

Proof of Work a Proof of Stake (VŠE, CO VÍME)

Algoritmy konsenzu představují srdce technologie v pozadí kryptoměn. Často můžeme slyšet, že kryptoměny přinesly inovaci v podobě blockchainu. Určitě jste také slyšeli o těžbě kryptoměn. Díky čemu však funguje samotný blockchain? Jak do toho zapadá těžba a jaké k ní existují alternativy? To si přiblížíme v tomto článku. 

Paralelní Polis – vejdi ven do paralelní společnosti!

Paralelní Polis – místo, kde se odehrává budoucnost. Nahlédněte do komunity, jež bojuje za svobodu autentickým způsobem!

Kdo je Satoshi Nakamoto? Pátráme po tvůrci Bitcoinu.

Pokud hledáte pouze jednu stručnou odpověď na otázku „Kdo je Satoshi Nakamoto?“, tak tu v našem článku pravděpodobně nenaleznete. Můžeme se však společně vydat na krátké pátrání po tvůrci nejznámnější kryptoměny, bitcoinu. Podíváme se blíže na hlavní "podezřelé", rozebereme si různé okolnosti a zjistíme, jak a proč Bitcoin vůbec vznikl!

MimbleWimble a kryptoměny Grin a Beam (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT)

Na začátku roku 2019 byly spuštěny kryptoměny Grin a Beam. Tyto kryptoměny používají pro své fungování protokol MimbleWimble, který umožňuje kryptoměnám posílat anonymní transakce a zároveň mít dobrou škálovatelnost. Jak MimbleWimble funguje? Proč je důležité mít soukromí? Jaké jsou rozdíly mezi Beamem a Grinem? A jak si vedou v porovnání s konkurencí?

Sedm mýtů o Bitcoinu, a proč jim nevěřit

S rostoucí cenou Bitcoinu se opět objevují staré mýty, kterým stále věří velké množství lidí. Pojďme se jim podívat na zoubek a nadobro je pohřbít.

Služba Cryptopay.cz – první služba v ČR propojující kryptoměny a bankovnictví

Nový český projekt Cryptopay.cz z dílny české společnosti HD Crypto umožňuje přijímat a posílat peníze na bankovní účet pomocí Bitcoinu a Litecoinu! Cryptopay.cz navíc podporuje platby pomocí Lightning Network. Jak celá služba funguje? Jaké jsou poplatky? Co je Lightning Network a jak se používá? Čtěte dále!

Gaming na blockchainu aneb komu patří herní světy?

Herní obsah není váš. Vaše postavy, výbava a úspěchy patří provozovateli hry. Ale co kdybyste byli opravdovými a jedinými vlastníky právě vy? A co in-game ekonomika? Co kdyby mohla opravdu fungovat a goldy měly reálnou a udržitelnou hodnotu? Nejen to slibují kryptoměny a blockchain v herním odvětví. 

Libra – kryptoměnový projekt společnosti Facebook

Jedna z největších sociálních sítí na světě, Facebook, přichází s vlastním „kryptoměnovým“ a výrazně centralizovaným projektem, který nese název Libra. V článku jsme rozebrali ambice projektu a do detailu prozkoumali povahu digitální měny Libra coin!

Bitcoin – historie a budoucnost

O kryptoměnách se mluví jako o hračce geeků. Opak je pravdou! Proč kryptoměny vznikly? Kdo položil jejich základy? A mají reálné využití?

RSK: Bitcoinový smart contract sidechain (VŠE, CO VÍME)

Cílem RSK je propojit bezpečnost a hodnotu Bitcoinu s možnostmi ethereových smart contractů. Jak RSK funguje, k čemu slouží, jak je momentálně použitelný a jak to vypadá s DeFi projektem Money on Chain?

ZenCash: Everything that You Wanted to Know

In today's article, we focus on a unique project called ZenCash. As the developers emphasise, this is not just another cryptocurrency, but rather an expandable a private platform based on blockchain technology, which goes significantly beyond mere transactions. What is its uniqueness and why is ZenCash worthy of your attention? Read the answers in our article!

Somnium Space: Vaše klíče od virtuálního světa

Virtuální realita a její světy se těší stále větší oblibě. Přemýšleli jste ale někdy nad tím, kdo skutečně vlastní a rozhoduje o věcech, které si v ní koupíte a vybudujete? V tomto článku si přiblížíme virtuální svět Somnium Space, který vlastnictví zakládá na blockchainu a povíme si, proč je to tak nejlepší.

Samourai Wallet – Bitcoin wallet with privacy on steroids

Privacy is not just a human right, but also a human fight. Having financial privacy? Maybe in a sci-fi movie. Luckily there's SamouraiWallet, a bitcoin wallet loaded with functions that pushes the best money anyone has ever invented to a whole new level.

BIP – Technologická vylepšení Bitcoinu

Bitcoin je často nazýván dinosaurem mezi kryptoměnami. Máme tu dnes přece spoustu lepších a novějších krypto projektů s pokročilejší technologií. Svět kryptoměn je extrémně dynamický a exponenciálně rostoucí. Anonymnější nebo rychlejší kryptoměny s novými funkcemi vznikají neustále. Stává se tedy Bitcoin dinosaurem na smetišti dějin?

DeFi: Finanční systém 2.0 (VŠE, CO VÍME)

Slyšeli jste v poslední době o DeFi a nevíte, co přesně si pod tím termínem představit? Jedná se o buzzword či rozšíření funkcí kryptoměn jako Ethereum a Bitcoin? Přinášíme vysvětlení a analýzu decentralizovaných financí a nejvýraznějších projektů, jejich funkcí a rizik.

Kryptoměny kurzy – Seznam nejdůležitějších kryptoměn

Základní informace o nejznámějších kryptoměnách. Aktuální kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnoha dalších! Jaké jsou výhody a nevýhody kryptoměn z TOP15? Čtěte nás článek!

The Lightning Conference 2019 (REPORTÁŽ)

Vůbec první The Lightning Conference se uskutečnila v bývalé armádní pekárně v srdci Berlína a byla to vskutku výjimečná událost. Nesešli se zde jen vývojáři, ale také nadšenci, popularizátoři a krypto celebrity. Vznikla tak akce nabitá obrovským množstvím přednášejících a účastníků z celého světa, které vládla unikátní atmosféra. A právě s pocitem výjimečnosti jsem z ní i odcházel. Pojďme si společně přiblížit její průběh, osobnosti, nové myšlenky a highlighty. 

#HCPP19 – Hackers Congress Paralelní Polis (REPORTÁŽ): Opt-out

Opt-out je pojem, jenž označuje techniky, pomocí kterých můžete uniknout nevyžádaným službám a nebo nabídkám. Abyste mohli používat nějakou službu, musíte obvykle vložit svoji emailovou adresu – a od té chvíle jste bombardováni nabídkami, které vlastně ani nechcete. V takovém případě můžete prostřednictvím linku ke zrušení odběru zpráv požádat o opt-out, tedy o vynětí z nevyžádané služby.

Ethereum Classic (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – Kryptoměna budoucnost?

Ethereum Classic (ETC) patří mezi kryptoměny s velmi nadějnou budoucností. Zakládá si především na decentralizovanosti a neměnnosti, což jsou vlastnosti, které v tak velké míře nenabízí ani jeho mnohem známější potomek – Ethereum (ETH). Jaké jsou další klíčové vlastnosti ETC? V našem článku se dozvíte vše, co chcete o kryptoměně Ethereum Classic vědět!

Maker DAO (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – Decentralizovaná banka na blockchainu

Maker DAO je bezpochyby jedním z nejinteresantnějších projektů v prostředí kryptoměn, který vůbec kdy vznikl. Jak může fungovat decentralizovaná banka na bázi blockchainu? Jaké možnosti nabízejí v prostředí Maker DAO dnes už staré známé smart kontrakty? Nejen to se dozvíte v našem článku!

Proč vůbec potřebujeme kryptoměny?

Fenomén kryptoměn je tady s námi už několik let. V poslední době o nich slýcháme hlavně v negativním kontextu – zejména kvůli překotnému poklesu kurzu. I proto stojí za to si připomenout – proč kryptoměny vlastně potřebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v současnosti fungovat jako globální platidlo pro všechny obyvatele naší planety? A proč je důležité mít v záloze alternativu a také zdravou konkurenci pro státní peníze a platební systémy? Nejen na tyto otázky naleznete odpovědi v našem článku!

Stealthcoin (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – Černý kůň mezi kryptoměnami?

Alternativ k Bitcoinu najdeme dnes mnoho, avšak kryptoměn, které by byly koncipovány s takovým důrazem na zabezpečení a anonymitu jako Stealthcoin, existuje jen málo. Jak se Stealhtcoin těží a kde jej můžete nakoupit či ukládat? V našem článku se dozvíte vše, co chcete o Stealthcoinu vědět!

Coinmarketcap (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – mějte přehled o kryptoměnách

Server CoinMarketCap.com, kde najdete enormní množství dat a informací o kryptoměnách, se již dlouhodobě řadí mezi 200 nejpopulárnějších webových stránek světa. Jak se na CMK snadno orientovat? A na co si naopak dát pozor?

PIVX (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – Rychlá, anonymní kryptoměna.

PIVX je poměrně mladá kryptoměna, která však už dnes nabízí spoustu pro uživatele atraktivních vlastností. Jedná se především o vysokou úroveň anonymity a okamžité potvrzování provedených transakcí. Jak si PIVX vedl ve srovnání s dalšími anonymními kryptoměnami? A na jakých základech je vlastně tento ambiciózní projekt postaven? V našem článku se dozvíte vše, co chcete o projektu PIVX vedět!

How bitcoin mining works and how to do it profitably

In this age we hear about Bitcoin and other cryptocurrencies almost daily. But do we know, how the fundamental bitcoin mining really works? In this article, we will make everything clear! Is it possible for Bitcoin to be controlled? How to mine with profit? How do you even start mining bitcoin?

Stellar (Everything You Want to Know) - Financial Services for Everyone

Stellar is a payment protocol that operates on a similar basis to the better-known Ripple system - yet it hasn't caused nearly the same wave of unrest and controversy around. So what exactly is Stellar? How does Stellar work? And what purpose does the cryptocurrency Lumen serve in it?

How to mine cryptocurrency with Simplemining.net (INSTRUCTIONS)

It doesn't matter what you have read, heard, or think. The golden digital fever continues. The steadily rising cost of bitcoin and liteco only confirms this, and it will continue to rise with or without you. In this article, we will answer the most common question about virtual currencies - how to start mining. It's fast, simple, cheap and painless.

What is Bitcoin full node? (BASICS OF BITCOIN)

How to use Bitcoin correctly? You may be surprised, but those who do not use their own full node do not use Bitcoin. Most people use a foreign full node, and that's wrong. Bitcoin is about not having to trust anyone or ask anyone's permission. However, this only applies if you are using your own full node. And it's nothing complicated. In today's article, we will try to give you the importance of why to use your own full node and advise you on how to do it.

What Is the Blockchain?

The term blockchain has become a bit overused in the last three years. Especially at conferences full of people in tailored suits, you'll hear about it around every corner. But what actually is the blockchain? On what principles does it work? And what is its real use? In our article, with the help of a simple analogy, we will try to explain what is really behind this revolutionary technology.

#HCPP18: Hackers Congress Paralelní Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Přinášíme vám podrobnou reportáž z Hackers Congress Paralelní Polis 2018 (#HCPP18), který proběhl v Praze-Holešovicích, co by kamenem dohodil od centrály Alza.cz! Tato přední světová akce sdružující příznivce svobody, decentralizace a technologických inovací probíhala celé 3 dny a zúčastnilo se jí více než 50 přednášejících. My jsme si samozřejmě nenechali nic ujít!

ICO (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT). Co je prvotní nabídka kryptoměny?

Pokud se aktivně zajímáte o kryptoměny, pravděpodobně se často setkáváte s anglickým spojením Initial Coin Offering, nebo ještě častěji se zkratkou ICO. Co to ale ono záhadné ICO vlastně je? Jaká rizika se pojí s investicemi do nejrůznějších ICO projektů? A jak z několika základních informací poznat, že se jedná o solidní ICO nabídku? Nejen to se dozvíte v našem článku!

NEM (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – Blockchainová řešení pro každého.

Platforma NEM míří po vzoru Etherea daleko za hranice běžných kryptoměn a zpřístupňuje blockchainová řešení jak jednotlivcům bez znalostí o programování, tak i mezinárodním společnostem. Co stojí za úspěchem NEM, jak probíhá „těžba“ kryptoměny XEM a co všechno umí takzvané Smart Assets? V našem článku se dozvíte vše, co chcete o NEM vědět!   

Basic Attention Token: Kryptoměna slibující revoluci na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamní systém Basic Attention Token (BAT) s vlastním prohlížečem Brave zaměřeným na soukromí funguje již od května 2017. V současnosti jej každý měsíc využívá přes 4 miliony uživatelů po celém světě. Čím je BAT tolik výjimečný? Kdo za tímto ambiciózním projektem vlastně stojí? Nejen na tyto otázky naleznete odpověď v našem článku!

How to Mine Cryptocurrencies with HiveOS (GUIDE)

If you are managing a large number of mining rigs, you can't do without quality, reliable and easy-to-use software, which HiveOS undoubtedly is. In the following guide, we'll show you where to download HiveOS, and how to install and set it up correctly so you can start mining as quickly and efficiently as possible.

Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KeepKey Bitcoin Wallet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KeepKey Bitcoin Wallet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KeepKey Bitcoin Wallet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KeepKey Bitcoin Wallet.
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info