Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nikko Transformers - Helikoptéra

Zobrazit katalog
Nikko Transformers - Helikoptéra
RC model doporučený věk od 8 let
Kód:  HRAa1223

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nikko Transformers - Helikoptéra Prodej skončil

Nikko Transformers - Helikoptéra

Staňte se pilotem a ovládejte propracovanou helikoptéru, jenž je věrnou kopií té, kterou znáte z filmu Transformers. Ve výbavě najdete brnění, aby bylo pro nepřítele těžší vás sestřelit či sadu raket. Ovládání je intuitivní a zvládne ho opravdu každé dítě, tomu napomáhá i funkce gyroskopu pro stabilní létání. Hračka je poháněná Li-Pol baterií, kterou lze dobít pomocí ovladače nebo dodávaného USB kabelu. Součástí balení je šest baterií typu AA do ovladače.

Doporučený věk:
Od 8 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:
» Všechny RC modely

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nikko Transformers - Helikoptéra Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transformers - Helikoptéra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikko Transformers - Hubschrauber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikko Transformers - Hubschrauber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikko Transformers - Helikopter.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací