SENCOR SBB 006GG

Zobrazit katalog
SENCOR SBB 006GG
4,8 4 hodnocení
Nádoba na smoothie -
Kód:  SESBB991 Prod. číslo:  SBB 006GG Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SENCOR SBB 006GG

Máte doma mixér SENCOR a sháníte do něj náhradní láhev? Vyzkoušejte láhev SENCOR SBB 006GG. Tato láhev je vyrobena z kvalitního materiálu TRITAN. Tento materiál chrání láhev před poškozením nárazem. Samozřejmostí je absence BPA. Láhev SENCOR se snadno čistí, stačí opláchnout pod teplou vodou. Navíc nádobu i víčko můžete mýt v myčce na nádobí. Tuto láhev můžete využít jak do práce, na výlety nebo i do držáků nápojů v autech. Je kompatibilní s SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500.

Klíčové vlastnosti láhve SENCOR SBB 006GG - 0,6 l - zelený doplněk

  • Láhev SENCOR je vyrobena z TRITANU
  • Je odolná vůči poškození nárazem
  • Neobsahuje BPA
  • Bezpečnostní uzávěr chrání před vytečením
  • Snadno se čistí, vhodná do myčky na nádobí
  • Je kompatibilní s SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500
  • Zdobeno logem SENCOR na láhvi

Tekutiny vždy bezpečně v láhvi

Láhev SENCOR má bezpečnostní uzávěr, který chrání tekutinu před vytečením z láhve ven. Uzávěr pítka je navíc bezpečně připevněn k víčku, tím zabraňuje ztrátě nebo upadnutí pítka na zem. Po použití lze víčko i láhev umýt v myčce na nádobí.  

Láhev SENCOR pro sportovce

Láhev SENCOR má robustní elegantní vzhled. Již na první pohled je patrné, že láhev je pevná a bezpečná proti vylití. Láhev byla vyvinuta ve spolupráci se sportovci, je přímo určená pro sportovní využití. Je vhodná na kolo, na trénink a navíc pasuje i do držáků na nápoje v autě. Povrch láhve je zdoben prolisy, které mají také praktickou funkci pro dobré držení v ruce. Láhev SENCOR vám nevypadne ani ze zpocených rukou.  

Parametry a specifikace

Objem
0,6 l Hotovo!

Objem

Objem
0,6 l Hotovo!

Historie Sencoru se začala psát v roce 1969 v Japonsku. Samotný název „Sencor“ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než 25 zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň. Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu.

Poznámka:
» Všechny smoothie mixéry
» Všechny mixéry
» Všechny kuchyňské roboty

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda tato láhev je vhodná pro typ mixeru SENCOR SBL 2210WH Smoothie mixér. Předem děkuji za odpověď.

Diskuze a poradna k SENCOR SBB 006GG
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SBB 006GG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SBB 006GG.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací