AD 1. týden květen Google

ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5

Zobrazit katalog
ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5
4,9 9 hodnocení
Grafická karta 2GB GDDR5 (5400MHz), NVIDIA GeForce GTX750 (1124MHz), Boost clock 1202MHz, PCIe x16, 128bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EC294o4 Prod. číslo:  90YV06W0-M0NA00 Stránky výrobce

ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5

Společnost ASUS patří mezi světovou špičku v oblasti výpočetní techniky. Dlouhodobé směřování za maximální kvalitou ztělesňuje tajné sny početné hráčské obce. Touha po plynulejší snímkové frekvenci, absolutním tichu a nízké spotřebě elektrické energie tvoří náročné zadání i pro zkušené inženýry. Dobře zaběhlá spolupráce s americkou firmou NVIDIA se proměnila v nadmíru vyspělý kousek.

Má síly na rozdávání 


GeForce GTX 750 Ti má k dispozici soustředěný výkon 640 CUDA jader, komunikujících přes 128bitovou paměťovou sběrnici. Vysoký takt 2 GB GDDR5 pamětí je nastaven na 5400 MHz a rozpohybuje většinu nejnovějších her i ve Full HD rozlišení. Na první pohled zaujme dokonalé chlazení pomocí rozměrného hliníkového bloku, který ofukuje dvojice 80mm regulovatelných ventilátorů. Minimální spotřeba a nízká hlučnost patří mezi velkou chloubu této řady.

Správná opora pro nekompromisní hráče


Modernizovaná architektura Maxwell přivádí jádro GM107 k maximálnímu využití. Základní frekvence si spokojeně vrní na 1124 MHz, ale není problém jí popohnat až na 1202 MHz. Technologie GPU Boost totiž monitoruje frekvenci karty a upravuje ji tak, abyste v každé hře dosáhli optimálního výkonu. Exkluzivní komponenty z řady Super Alloy Power mají lepší odolnost, vyšší životnost a celkově se postarají o nižší provozní teploty.

Zařaďte nejvyšší stupeň


Nekompromisní zpracování přímo vybízí k pokročilým hrátkám s výkonem karty. Pomocí speciálního programu můžete v reálném čase vyladit jednotlivé frekvence na maximální hodnoty. Navýšení FPS se hodí do každé hry. Velkým tahákem dnešní doby je také streamování vaší obrazovky přímo na specializovaný herní portál Twitch.tv. Podělte se o vlastní herní zážitky s celým světem.
  • Grafickou kartu můžete připojit i k desce se starším rozhraním PCI-E 2.0. Toto rozhraní je totiž zpětně kompatibilní

Parametry a specifikace

Šířka
122 mm Hotovo!
Výška
41 mm Hotovo!
Hloubka
196 mm Hotovo!
Modelové označení
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Hotovo!
Počet stream procesorů
640× Hotovo!

Rozměry

Šířka
122 mm Hotovo!
Výška
41 mm Hotovo!
Hloubka
196 mm Hotovo!

Čip

Modelové označení
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Hotovo!
Počet stream procesorů
640× Hotovo!
Výrobní technologie
28 nm Hotovo!

Výkon a použití

Použití
Multimédia, Hraní her Hotovo!

Paměť

Velikost operační paměti RAM
2 GB Hotovo!
Typ paměti
DDR5 Hotovo!
Šířka sběrnice
128-Bit Hotovo!

Frekvence

Frekvence jádra
1 124 MHz Hotovo!
Frekvence paměti
5 400 MHz (5,4 GHz) Hotovo!

Rozhraní

Pro připojení k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Pro připojení monitoru
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupů pro nabíjení
3 Hotovo!

Technologie

Verze DirectX
11.1 Hotovo!

Chlazení

Typ chladiče
Aktivní Hotovo!
Velikost chladiče
Dvouslotový Hotovo!

Spotřeba

TDP
60 W Hotovo!
Přídavné napájení
Ne Hotovo!
Doporučený výkon zdroje
400 W Hotovo!
Více parametrů

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Zdravím :) Grafickú kartu som si zakúpil zhruba pred 2 týždňami (tolko aj problém trvá až doteraz) mi pri hraní náročnejších PC hier zničoho nič všetko zmrzne alebo vyhodí rovno bsod ... Problémi sa týkajú stále toho istého - driverov . Error pri bsode je Video_schedular_internal_error a po minutovom zaseknutí Kernel video driver stop responding + verzia drivera. Drivere som preinštalovaval snáď 10x , zdroj do karty som nadstavil na najvyžší možný výkon ale nič nepomáha a začínam mať pociť že som peniaze vyhodil do vzduchu .. Máte nejaký nápad ako tento problém vyriešiť poprípade či sa oplatí kartu reklamovať ?

Diskuze a poradna k ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5
Příslušenství pro ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací