Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BeoPlay H6 Black leather

Zobrazit katalog
BeoPlay H6 Black leather
5 1 hodnocení
Sluchátka kožená, dynamická, uzavřená, frekvence 20Hz-22kHz, kabel 1.2m, 230g
Kód:  BEO014a Prod. číslo:  1642001 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

BeoPlay H6 Black leather

Vypnuto
Pověstný zvuk firmy Bang & Olufsen

Pověstný zvuk firmy Bang & Olufsen

BeoPlay H6 nabízí skutečně přirozený a autentický zvukový výkon s důrazem na jasné středy s vyrovnanou úrovní basů i výšek.

O reprodukci zvuku studiové kvality se starají 40mm reproduktory s neodymovými magnety, které jsou navíc nakloněny tak, aby mířily přesně na vaše ucho a podaly nejlepší možný basový přednes.


Na materiálu záleží!

Zvolené materiály kombinují honosný design s komfortem.

Vypnuto
Na materiálu záleží!

 Jemnost jehněčí kůže obklopující mušle si okamžitě zamilujete. V kombinaci s paměťovou pěnou poskytují maximální komfort i při delším nošení.

Vypnuto
Na materiálu záleží!

Vnější část hlavového mostu z kraví kůže té nejvyšší kvality dodává sluchátkům netradiční vzhled. Vnitřní část je zhotovena z jemné textilie vyplněné měkkým polstrováním.

Vypnuto
Na materiálu záleží!

Kostra sluchátek je vyrobena z lehkého a pevného hliníku, který navíc působí velmi luxusně.

Zvolte si svou stranu

Flexibilní jednokabelové vedení umožňuje připojení vstupního audiokabelu do libovolné mušle. Levá nebo pravá, rozhodnutí je na vás. Zároveň, pokud připojíte kabel ze svého přehrávače do mušle první, konektorem z mušle druhé tento signál může dále vycházet a vy se tak můžete podělit se svými přáteli o hudbu, kterou momentálně posloucháte. Dodáván je 1,2m kabel s tenkým modulem ovládání a zabudovaným mikrofonem.

Konstrukce, která se přizpůsobí

Otočné, naklopitelné a nastavitelné mušle jsou projektovány pro maximální univerzálnost, skladnost a pohodlí posluchače. Sluchátka díky nim mohou dokonale přilnout k hlavě jakéhokoliv tvaru a vám se tak dostane nejvyšší možné kvality reprodukce i pasivního tlumení okolního hluku.

Vypnuto
Konstrukce, která se přizpůsobí
Vypnuto
Nízká hmotnost

Nízká hmotnost

Díky hmotnosti pouhých 230 gramů nasazená sluchátka již po pár minutách přestanete vnímat a budete přirozeně poslouchat dlouhé hodiny.

BeoPlay

Dynamická značka B&O PLAY byla uvedena na trh v lednu 2012 a je odnoží 90 let fungující dánské značky luxusní audiovizuální elektroniky Bang & Olufsen. Zaměřena je na digitální technologie a dobře si tak rozumí s chytrými telefony, tablety a podobnými zařízeními. Samozřejmostí výrobků jsou opravdu excelentní zvukové i obrazové zážitky a nepřehlédnutelný design. A tak není divu, že má B&O PLAY úspěch nejen u zákazníků, ale také u odborných porot mnoha soutěží.

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro BeoPlay H6 Black leather Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang & Olufsen BeoPlay H6 Black leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H6, schwarzer Leder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoPlay H6, schwarzer Leder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H6 Fekete bőr.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací