Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nechte se unést kvalitním zvukem Denon

EarFun Free 2

Zobrazit katalog
EarFun Free 2
4,5 58 hodnocení
Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, podpora AAC, aptX a SBC, herní režim, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX7 - voděodolná a potuodolná, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 100 dB/mW, impedance 16 Ohm, měnič 7 mm, výdrž baterie až 30 h (7 h+23 h)
Kód:  EARF003a5 Prod. číslo:  TW101 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

EarFun Free 2

Bezdrátová ergonomická sluchátka EarFun Free 2S byla navržena pro každodenní život

Vychutnejte si naprostou svobodu poslechu s bezdrátovými sluchátky EarFun Free 2S. Ať už pracujete v kanceláři nebo sportujete venku, sluchátka EarFun Free 2S se stanou skvělým doplňkem pro váš aktivní životní styl. Kromě dlouhé výdrže baterie a vodotěsného designu nabízejí špičkový zvukový výstup a vynikající ergonomii pro pohodlný poslech hudby po celý den. Bezpečné přenášení zajistí odolné pouzdro s funkcí powerbanky.

Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek EarFun Free 2S

  • Bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.2
  • Zrcadlení Qualcomm TrueWireless
  • Bezdrátová sluchátka mají výkonné 7mm měniče
  • Voděodolný design (certifikace IPX7)
  • Vynikající ergonomie - 3 velikosti koncovek
  • 2 integrované mikrofony s technologií potlačení okolního hluku
  • Podpora hlasových asistentů
  • Intuitivní dotykové ovládání přímo na sluchátku
  • Ovládání hlasitosti po stranách sluchátek
  • Aplikace EarFun APP pro snadné nastavení a přizpůsobení si sluchátek EarFun
  • Praktické dobíjecí pouzdro
  • Výdrž baterie až 30 hodin (7 + 23 při použití dobíjecího pouzdra)
  • Rychlé dobíjení - 10 minut nabíjení zajistí 2 hodiny poslechu
  • EarFun Free 2S mají extrémně nízkou latenci (60 ms) a herní režim (Game Mode), který minimalizuje zpoždění zvuku a obrazu během hraní

EarFun Free 2 mají špičkovou kvalitu zvuku

Se zabudovanými duálními 7mm grafenovými měniči nabízí bezdrátová sluchátka EarFun Free 2 prvotřídní vyladěný zvuk s hlubokými basy a křišťálově čistými výškami. Díky tomu si vychutnáte vaši oblíbenou hudbu ve špičkové kvalitě, kdykoliv zrovna máte chuť.

EarFun Free 2S nabízí podporu ovládání hlasem

2 vestavěné mikrofony MEMS s technologií potlačení okolního šumu umožní pohodlně vyřizovat hands-free hovory v prvotřídní kvalitě. Sluchátkům EarFun Free 2S nechybí ani podpora hlasových asistentů Siri, Google a Cortana.

EarFun Free 2S se pyšní špičkovou ergonomií

Bezdrátová sluchátka EarFun Free 2S vynikají propracovaným ergonomickým designem z kvalitních materiálů, který zajistí dlouhodobé pohodlí a stabilitu i při sportovních aktivitách. Součástí příslušenství jsou silikonové koncovky ve 3 velikostech, které dokonale padnou do každého ucha. Samotné pouzdro, sloužící k přenosu a nabíjení sluchátek EarFun Free 2S, má kompaktní rozměry a příjemný zaoblený tvar, takže jej schováte kamkoliv.

Bezdrátová sluchátka EarFun Free 2S mají 100% voděodolnou konstrukci

EarFun Free 2S disponují certifikací IPX7, takže bez problému odolají vodě a stékajícímu potu. Inovativní technologie SweatShield využívá hermeticky uzavřené obvody, díky čemuž zajistí poslech hudby během náročného tréninku, za všech povětrnostních podmínek a v jakémkoliv prostředí. Sluchátka EarFun Free 2 tedy můžete bez obav nosit do bazénu, do sprchy nebo je omývat pod tekoucí vodou.

Výdrž až 30 hodin přehrávání

Po úplném nabití nabízí sluchátka EarFun Free 2S až 7 hodin poslechu. Dobíjecí pouzdro s funkcí powerbanky prodlouží výdrž o dalších 23 hodin, díky čemuž můžete poslouchat oblíbenou hudbu 30 hodin v kuse. Dobíjení pouzdra je řešeno přes moderní USB-C rozhraní či bezdrátové nabíjení. Nechybí ani podpora rychlého nabíjení, kdy stačí sluchátka EarFun Free 2S vložit na 10 minut do pouzdra, kde načerpají energii na 2 hodiny poslechu.

Pro hráče mají sluchátka EarFun Free 2S 60ms režim s nízkou latencí

Díky extrémně nízké latenci si vychutnáte požitek ze hraní her či sledování videí. EarFun Free 2S zajistí zvuk videí či her bez nepříjemného zpoždění vůči obrazu. K minimalizování zpoždění videa a audia se stará herní režim (Game Mode).

Bluetooth 5.2 a technologie zrcadlení Qualcomm TrueWireless

Sluchátka EarFun Free 2S spárujete s vaším chytrým telefonem přes pokročilé bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.2, které zajistí stabilní přenos signálu až na vzdálenost 15 metrů. Po jednorázovém nastavení se po vytažení z pouzdra sluchátka EarFun Free 2S automaticky zapnou a spárují s vaším chytrým mobilním zařízením, takže jsou ihned připraveny k použití. Stabilní a nepřerušovaný signál dále zajišťuje technologie zrcadlení Qualcomm TrueWireless.

Nastavení hlasitosti přímo na bezdrátovém sluchátku

Bezdrátová sluchátka EarFun Free 2S vám nabízí i možnost ovládání hlasitosti hudby či hovorů. Stačí stisknout tlačítko na sluchátku a můžete zadávat příkazy bez nutnosti hledání telefonu v kapse či batohu.

Aplikace EarFun APP pro snadné přizpůsobení sluchátek

Nainstalujte si do svého chytrého telefonu aplikaci EarFun APP a upravte si nastavení ekvalizérů, přizpůsobte si dotykové ovládání, zjistěte stav nabití sluchátek i pouzdra nebo upgradujte firmware. Aplikace EarFun APP povznese zážitek z používání sluchátek EarFun Free 2S na vyšší úroveň.


Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!
Provedení
Špunty Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!
Typ připojení
Bluetooth Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Typ sluchátek

Provedení
Špunty Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!

Připojení

Typ připojení
Bluetooth Hotovo!
Verze Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Funkce
Herní režim, Hlasový asistent, Přepínání skladeb, Přijímání hovorů, S ovládáním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika sluchátek

Frekvence od
20 Hz Hotovo!
Frekvence do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivost
100 dB/mW Hotovo!
Velikost měniče
7 mm Hotovo!
Impedance
16 Ohm Hotovo!

Baterie

Maximální výdrž baterie
30 h Hotovo!
Výdrž baterie (sluchátka)
7 h Hotovo!
Výdrž baterie (pouzdro)
23 h Hotovo!
Nabíjení akumulátoru
USB-C, Bezdrátové nabíjení, V pouzdře Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
48 g Hotovo!

Počet sluchátek

Počet sluchátek
2 (stereo) Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobry deň, zakúpil som si tieto sluchadla a pol roka fungovali vpohode len zrazu minuly týždeň ľave začalo blikať akože sa chce pripojit lenze sa nepripoji a potom po par minutach sa odpoji aj keď sa niky nepripojilo a dnes pravé z ničoho nič len tak proste prestalo fungovať.

dobrý den. koupil jsem tyto sluchátka a byl jsem s nimi velmi spokojen. nicméně poslední upgrade firmware totálně zničilo kvalitu hovorů. zkoušel jsem i reset sluchátek i párovat jiná zařízení ale stejný výsledek. mám zadat reklamaci ? děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem tato sluchátka, ale jaké je moje rozčarování, když jsem u nich nenašel český návod. Proč není ani v balení, ani ho tu nemáte ke stažení?

Dobrý deň, treba k tomu kúpiť tú nabíjaciu podložku? Alebo je súčasťou balenia aj kábel a stačí to pripojiť k mobilnej nabíjačke.

Malú funkciu "automatickej pauzy" pri vybraní z uší? Ďakujem

Diskuze a poradna k EarFun Free 2
Příslušenství pro EarFun Free 2 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EarFun Free 2S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EarFun Free 2S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací