MSI MAG A520M VECTOR WIFI

Zobrazit katalog
MSI MAG A520M VECTOR WIFI
Základní deska AMD A520, socket AMD AM4, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 2× DDR4 4600MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, WiFi, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát mATX (Micro ATX)
Kód:  AAa520a3 Prod. číslo:  MAG A520M VECTOR WIFI Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

MSI MAG A520M VECTOR WIFI

Řada základních desek MSI MAG se vyznačuje jednoduchým instalačním procesem spojeným s přátelským uživatelským rozhraním, takže  dodá vaší herní sestavě maximální provozní a herní účinnost. Na základě přísného testování kvality se desky MSI MAG staly symbolem robustnosti a trvanlivosti. Využijte RGB osvětlení s efekty MSI Mystic Light k perzonalizaci herního prostředí. Základní deska MSI MAG A520M VECTOR WIFI s paticí AMD AM4 a čipovou sadou AMD A520 je určena pro desktopové procesory AMD Ryzen 5000 a 3000 Series a AMD Ryzen 4000 G-Series.

Klíčové vlastnosti základní desky MSI MAG A520M VECTOR WIFI

  • Snadné dosáhnout nejvyšší rychlosti a stability paměti
  • Nejčistší kvalita zvuku
  • Dostatečná tepelná ochrana
  • Rychlé datové přenosy

Účinné propracované chlazení základní desky MSI MAG A520M VECTOR WIFI

MSI PWM chladič zajistí, že i špičkové vícejádrové procesory poběží se základní deskou MSI MAG A520M VECTOR WIFI na plný výkon. M.2 FROZR štít poskytne dostatečnou tepelnou ochranu a zabrání snížení výkonu i těch nejrychlejších SSD disků. V uživatelsky příjemném grafickém Total Fan rozhraní můžete nastavit až 4 teplotní cíle pro CPU a základní desku a automaticky tak upravovat otáčky ventilátoru.

MSI MAG A520M VECTOR WIFI - vše pro rychlou operační paměť a velký úložný prostor

Dva sloty DIMM pro paměť DDR4 s nejvyšší frekvencí 4600 MHz má kapacitu až 64 GB. Díky automatickému nastavení výkonu s XMP profily je snadné dosáhnout nejvyšší rychlosti a stability paměti. Pro pevné disky využijete na MSI MAG A520M VECTOR WIFI čtyři konektory SATAIII 6 Gb/s. Unikátní výkon pro rychlé SSD disky poskytuj konektor M.2 s bleskovou rychlostí ukládání. Vlastní grafickou kartu můžete na ASUS ROG STRIX B460-H GAMING zapojit do PCIe x16 slotů.

Rychlá komunikace a špičkový zvuk s deskou MSI MAG A520M VECTOR WIFI

Pro připojení k internetu je k dispozici RTL8111H LAN a WiFi 5 (802.11 ac) dual band (2.4GHz, 5GHz), takže vás rychlost přenosu určitě nebude omezovat. Pro periferie a rychlé datové přenosy je na desce MSI MAG A520M VECTOR WIFI k dispozici dostatek portů USB 2.0 a USB 3.2. Nezapomeňte si vychutnat nejčistší kvalitu zvuku ve stereofonním prostorovém provedení s technologií Audio Boost. Pro studiová sluchátka je zajištěna vysoká věrnost zvuku s výjimečnou akustikou a realismem.

Parametry a specifikace

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD A520 Hotovo!
Formát základní desky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základní funkce
Bluetooth, Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2 , PCI Express 3.0, Příprava pro CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, Wi-Fi Hotovo!
Provedení
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD A520 Hotovo!

Formát a funkce

Formát základní desky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základní funkce
Bluetooth, Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2 , PCI Express 3.0, Příprava pro CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, Wi-Fi Hotovo!

Operační paměť

Provedení
DIMM Hotovo!
Typ paměti
DDR4 Hotovo!
Počet slotů RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojení
Dual-Channel Hotovo!
Maximální frekvence (OC)
4 600 MHz Hotovo!

Pokročilé parametry

Typ zvukové karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálů zvukové karty
8 Hotovo!

Konektory

Externí
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interní
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Více parametrů

Tchajwanská společnost MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné místo ve světě IT především produkcí základních desek pro stolní počítače. Zaměřuje se však také na grafické karty, barebone počítače, notebooky, síťové produkty, servery a mnohé další počítačové komponenty. Produkty nesoucí značku MSI podporují nejmodernější technologie a dopřávají svým uživatelům potřebný výkon pro všechny typy nasazení. Zvláště intenzivně se MSI věnuje dnes tolik rostoucímu segmentu herních notebooků.

Poznámka:
» Všechny základní desky micro ATX

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Podporuje tato doska ryzen 5 1600?

jeto bluetooth wifina?

Diskuze a poradna k MSI MAG A520M VECTOR WIFI
Příslušenství pro MSI MAG A520M VECTOR WIFI Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI MAG A520M VECTOR WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MAG A520M VECTOR WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MAG A520M VECTOR WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI MAG A520M VECTOR WIFI.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací