Alza PC Alza PC

Hry na PC a konzole SQUARE ENIX

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Datum vydání
Typ
Hra
(66)
DLC / Herní doplněk
(3)
Platforma
PC
(8)
PlayStation 5
(27)
PlayStation 4
(20)
Xbox Series X
(14)
Xbox Series S
(8)
Licence
Krabicová
(54)
Ke stažení
(19)
Klíč pro
Steam
(7)
Xbox Live
(11)
Origin
(1)
Nintendo eShop
(1)
Žánr
Akční
(54)
RPG
(29)
Strategie
(2)
Simulátor
(4)
Střílečky
(3)
Next-gen optimalizace
Xbox Series X optimalizace
(5)
PlayStation 5 optimalizace
(11)
Neoptimalizováno pro Next-gen
(5)
Textová lokalizace
CS
(2)
EN
(71)
DE
(60)
RU
(12)
PL
(8)
FR
(25)
ES
(23)
IT
(23)
ZH
(4)
Zvuková lokalizace
EN
(66)
DE
(23)
RU
(7)
PL
(3)
FR
(14)
ES
(11)
IT
(12)
Věkové omezení
3 let
18 let
-
Filtrovat

Hry na PC a konzole SQUARE ENIX umíme doručit ještě v den objednávky! Stačí, aby bylo vybrané zboží skladem. Vytvořte objednávku z pohodlí domova a nechte si ji dovézt na vaši adresu, do AlzaBoxu nebo na jednu z našich poboček. Proč ještě nakupovat na Alza.cz?

Pokračovat

7 důvodů, proč nakupovat Hry na PC a konzole SQUARE ENIX na Alza.cz

  • Máme širokou síť prodejen, kde dodržujeme veškerá hygienická opatření, a bezkontaktních Alzaboxů (odběrných míst) po celé České republice.
  • U každého zboží hned vidíte, kdy si ho můžete vyzvednout. Nezapomeňte, že doručujeme i o víkendu.
  • Přijímáme většinu typů plateb, včetně bezkontaktních a skrze kryptoměny.
  • Vrácení nebo reklamaci můžete jednoduše provést také v našich Alzaboxech.
  • Potřebujete poradit? Naše zákaznická podpora je tu pro vás 24 hodin denně.
  • Sortiment doplňujeme nabídkou příslušenství i doplňkových služeb.
  • U každého produktu najdete všechny důležité informace. U některých z nich i uživatelské recenze, které vám pomohou s výběrem.

Na co se zaměřit, vybíráte-li Hry na PC a konzole SQUARE ENIX?

Pokud se chystáte pořídit Hry na PC a konzole SQUARE ENIX, je zde pár aspektů, které pomohou ke zvolení toho správného produktu. V levém menu můžete využít parametrický filtr, a zúžit si tak nabídku šitou na míru vašim preferencím. Rovněž doporučujeme využít řazení podle oblíbenosti či ceny.

Hry na PC a konzole SQUARE ENIX – hlavní typy

Skrýt popis
73 položek
5,0
Marvels Guardians of the Galaxy - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Nažhavte Star Lordovi tryskové boty a užijte si divokou jízdu vesmírem. S nepředvídatelnými Strážci po vašem boku se budete probojovávat z jedné výbušné situace do druhé, s originálními i známými postavami ze světa Marvelu, kteří se přidají do boje o osud vesmíru.
499,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0105
4,9 11×
NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Vetřelci z jiného světa zaútočili bez varování a vypustili svou tajnou zbraň: stroje. Tváří v tvář této nepřekonatelné hrozbě je lidská rasa vyhnána z planety Země a jejím útočištěm se stává Měsíc. Lidé mezitím vyvíjejí robotické vojáky, kteří se mají postavit mechanické armádě - avšak jediné, co se jim s jejich pomocí podaří, je zpomalit postup nepřítele.
999,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1097
5,0
Live a Live - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Seznamte se sedmi hrdiny, kdy každý z nich má vlastní schopnosti ve svém vlastním časovém období. Prožijte jejich příběhy v jakémkoliv pořadí a postupem času odhalujte šokující vývoj událostí.
1 149,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1045
5,0
Triangle Strategy - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: RPG a strategie, - Jako Serenoa, dědička rodu Wolffortů, povedete skupinu válečníků v dobrodružství, kde vaše rozhodnutí budou hrát klíčovou roli. Ty nejdůležitější posílí jedno ze třech přesvědčení - užitečnost, morálku a svobodu. Všechna dohromady tvoří to, jak Serenoa vidí svět a ovlivňují, jakým způsobem se bude příběh dále odehrávat.
1 229,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW966
5,0
Final Fantasy VII: Remake Intergrade - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Dlouho žádaný remake asi nejpopulárnějšího dílu série Final Fantasy je konečně tady a navíc ve vylepšené verzi!
1 719,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0072
5,0
Life is Strange 2 - PS4
Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: adventura,
499,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: MSX721
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: RPG, - Příběh začíná sedm let před událostmi FINAL FANTASY VII (1997) a sleduje Zacka Faira, mladého a ambiciózního vojáka Shinra SOLDIER. Zack má za úkol vypátrat pohřešovaného vojáka 1. třídy jménem Genesis Rhapsodos.
1 339,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0342
5,0
Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG,
1 049,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1250
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS4
Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: RPG, - Příběh začíná sedm let před událostmi FINAL FANTASY VII (1997) a sleduje Zacka Faira, mladého a ambiciózního vojáka Shinra SOLDIER. Zack má za úkol vypátrat pohřešovaného vojáka 1. třídy jménem Genesis Rhapsodos.
1 299,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: MSX1397
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: RPG, - Příběh začíná sedm let před událostmi FINAL FANTASY VII (1997) a sleduje Zacka Faira, mladého a ambiciózního vojáka Shinra SOLDIER. Zack má za úkol vypátrat pohřešovaného vojáka 1. třídy jménem Genesis Rhapsodos.
1 349,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1131
4,2
Hitman 3 - PS4
Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, kompatibilní s PS VR (1. generace), krabicová verze, žánr: akční, - Agent 47 se vrací jako nemilosrdný profesionál pro nejdůležitější kontrakty celé své kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí síly se ztraceným přítelem Lucasem Grayem. Jejich posláním je eliminovat partnery Providence.
1 099,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: MSX938
5,0
PowerWash Simulator - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: simulátor, - Odplavte své starosti za uklidňujícího zvuku vapky. Vybudujte si vlastní firmu na mytí a odemkněte si nové nástroje, vylepšení a další funkce - to vše s jednoduchým uspokojením z toho, že jste vše umyli do zářivého lesku.
Zlevněno -6 %
629,- 669,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0457
5,0
Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční,
929,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW767
4,7
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a logická, - pokračování úspěšné série. Lara Croft se vydává na své největší dobrodružství v boji proti mayské apokalypse.
399,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: MXO478
4,4
Marvels Guardians of the Galaxy - PS4
Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - Nažhavte Star Lordovi tryskové boty a užijte si divokou jízdu vesmírem. S nepředvídatelnými Strážci po vašem boku se budete probojovávat z jedné výbušné situace do druhé, s originálními i známými postavami ze světa Marvelu, kteří se přidají do boje o osud vesmíru.
499,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: MSX1141
4,5
Octopath Traveler II - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: RPG, - Příběh se odehrává v Solistii, zemi zahrnující východní a západní kontinent rozdělený mořem. Je to rušná doba, kdy velká plavidla plují po rušných námořních trasách a síla páry dává vzniknout novým technologiím.
1 199,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0368
Hitman 3 - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Agent 47 se vrací jako nemilosrdný profesionál pro nejdůležitější kontrakty celé své kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí síly se ztraceným přítelem Lucasem Grayem. Jejich posláním je eliminovat partnery Providence.
799,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0004
4,0
PowerWash Simulator - PS4
Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: simulátor, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - Odplavte své starosti za uklidňujícího zvuku vapky. Vybudujte si vlastní firmu na mytí a odemkněte si nové nástroje, vylepšení a další funkce - to vše s jednoduchým uspokojením z toho, že jste vše umyli do zářivého lesku.
Zlevněno -4 %
649,- 679,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: MSX1484
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Nintendo eShop, žánr: akční, - Zažijte dvě oceňované hry. Využijte Max nadpřirozené schopnosti přetáčet nebo Chloeina bystrého přístupu a změňte průběh šokujících událostí v Arcadia Bay.
1 099,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1107
Life is Strange: True Colors - PS5
Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: adventura, - Ponoříte se do role Alex Chen z městečka Haven Springs, která již dlouho potlačuje svou schopnost, kterou považuje spíš za kletbu. Její psychická síla - empatie jí umožnuje absorbovat a prožít silné emoce ostatních.
869,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PSV0070
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Hon na vysoce postavené příšery zavede Psaro do neustále se měnících ročních období Nadirie a jejího jedinečného prostředí s řekami bublající lávy, tajemnými starobylými ruinami a vznášejícími se věžemi z koláčů. Cestou se Psaro setkává s dobrosrdečnou elfkou Růženkou, která se k jeho dobrodružství přidává a pátrá po stále silnějších příšerách.
1 179,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1294
PowerWash Simulator - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: simulátor, - Odplavte své starosti za uklidňujícího zvuku vapky. Vybudujte si vlastní firmu na mytí a odemkněte si nové nástroje, vylepšení a další funkce - to vše s jednoduchým uspokojením z toho, že jste vše umyli do zářivého lesku.
Zlevněno -17 %
499,- 599,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW1225
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: adventura, - Ponoříte se do role Alex Chen z městečka Haven Springs, která již dlouho potlačuje svou schopnost, kterou považuje spíš za kletbu. Její psychická síla - empatie jí umožnuje absorbovat a prožít silné emoce ostatních.
1 179,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: NSW957
PowerWash Simulator - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: simulátor, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Odplavte své starosti za uklidňujícího zvuku vapky. Vybudujte si vlastní firmu na mytí a odemkněte si nové nástroje, vylepšení a další funkce - to vše s jednoduchým uspokojením z toho, že jste vše umyli do zářivého lesku.
519,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0370

Hry na PC a konzole SQUARE ENIX

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné hry na PC a konzole SQUARE ENIX Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší hry na PC a konzole SQUARE ENIX
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací