MIELE G 6415 SCi XXL nerez ClSt

Zobrazit katalog
MIELE G 6415 SCi XXL nerez ClSt
Vestavná myčka vestavná, A+++, 14 sad, 44dB, 9,7 litru,FlexiTimer s funkcí EcoStart, Technologie střídavého mytí, Sušení AutoOpen, SensorDry, Oběhové turbotermické sušení, Perfect GlassCare, Agent detergentů, 3D příborová zásuvka, VxŠxH 80,5x59,8x57cm
Kód:  Mie038 Prod. číslo:  G6415SCiXXL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

MIELE G 6415 SCi XXL nerez ClSt

Dejte sbohem horám špinavého nádobí s vestavnou myčkou značky Miele v nerezovém provedení. Tento úchvatný pomocník do kuchyně zvládne dokonale vyčistit takřka všechny druhy nádobí s důrazem na nejvyšší preciznost a vysokou úsporu energie. Myčka se nachází v ekonomicky nejhospodárnější energetické třídě A+++, disponuje vysoce kvalitním vybavením a její nízká provozní hlučnost není ani zdaleka jediným důvodem, proč si jí hned po pořízení doslova zamilujete.

Klíčové vlastnosti

  • O více než 40 % vyšší úspora energie než u jiných myček
  • Comfrot Close pro pohodlnou manipulaci s dvířky
  • Účinné využití mycích prostředků
  • Vysoce kvalitní koše na nádobí a příbory
  • Efektivní oběhové turbotermické sušení

Úspornost na prvním místě

Miele G 6415 SCi, na rozdíl od řady modelů konkurenčních značek, využívá při mytí výhradně čistou vodu. Nádobí tak dopřává to nejlepší prostředí pro důkladné odstranění i těch nejnáročnějších nečistot. Při tom všem ale nezapomíná klást důraz na co nejnižší spotřebu vody a energií. Myčka si zvládne vystačit už s pouhými 6,5 litry, což je pro lepší představu méně, než objem běžného dřezu. Výrazné úspory rovněž dosáhnete díky možnosti napojení k přípojce teplé vody. Tím snížíte spotřebu elektřiny až o 40 %, a celkovou dobu mytí zkrátíte až o 9 %

Pomocí funkce EcoStart můžete ekologicky využívat různé denní energetické tarify. Můžete naprogramovat tři různé tarify a musíte stanovit pouze nejpozdější dobu dokončení. Myčka nádobí sama vybere během stanoveného časového intervalu cenově nejvýhodnější okamžik spuštění.

Mycí program Solární úsporný je optimální program naprogramovaný pro domácnosti, které jsou vybaveny solárním zařízením, tepelným čerpadlem či plynovým olejovým topením. Tento program využívá výhradně teplotu již předehřáté přitékající vody. Pomocí inteligentního průvodce programem dosáhnete senzačně nízké spotřeby energie 0,05 kWh na mycí cyklus.

Přehledné členění, méně námahy

Umístěte použité nože, vidličky a lžíce do vysoce kvalitních příborových zásuvek. Obsah myčky tím jednak zpřehledníte, ale zároveň získáte záruku jejich nejlepšího možného umytí. Zásuvka na příbory jde skvěle dohromady s koši na nádobí, které jsou pro snazší manipulaci vybaveny vysoce ergonomickým madlem. Prkénka, servírovací podnosy nebo sklenice od piva - vše má díky košovému systému Extra Comfort v myčce své místo. I velkým hrncům a jinému, méně skladnému nádobí se může dostát prvotřídní péče myčky Miele G 6415 SCi. Stačí spodní koš přenastavit na velkou plochu a využít ji pro ty druhy nádobí, jejichž mytí by vás jinak stálo mnoho úsilí.

Velké hrnky na kávu, tradiční šálky na kávu a čaj, sklenice na kávu a misky na müsli, to vše se vám do této myčky jednoduše vleze. Disponuje totiž nástavcem na šálky Jumbo s nastavitelnou šířkou, který je perfektním místem pro nejrůznější nádobí. Je individuální a šetří místo.

Rozlučte se s drátěnkou

Dosáhněte těch nejlepších mycích výsledků se speciální funkcí Agent detergentů. Intuitivní technologie upravuje parametry mytí s cílem dosáhnout co nejefektivnějšího využití mycích prostředků. Čistící sůl, leštidlo a regenerační sůl můžete dávkovat sami, dle vlastního uvážení. Brzy poznáte, že nad doporučovaným množstvím dokážete vyzrát a ušetřit nějakou korunu navíc. Na konci mycího programu se automaticky otevřou dvířka myčky. Bezezbytku suché je i náročné nádobí, jako je např. nádobí z plastu. Speciální vedení vzduchu chrání vaši pracovní desku před vlhkostí. Spusťte mycí cyklus, kdykoliv se vám zlíbí, a po jeho ukončení si užívejte pohled na zářivé nádobí bez náznaku nepřesnosti, kterých jste se doteď museli zbavovat ručně.

  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Barva
Nerez Hotovo!
Typ myčky
Standardní Hotovo!
Umístění myčky
Vestavná Hotovo!
Funkce mytí
Odložený start, Vodní senzor, Senzor naplnění, Výměník tepla Hotovo!

Barva

Barva
Nerez Hotovo!

Funkce myčky

Funkce mytí
Odložený start, Vodní senzor, Senzor naplnění, Výměník tepla Hotovo!
Programy mytí
Na ochranu skla Hotovo!
Bezpečnostní funkce myčky
Ochrana proti přetečení Hotovo!
Obecné funkce myčky
Automatické otevírání dveří Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastavitelné koše, Možnost připojení na přívod teplé vody Hotovo!

Rozměry a hmotnost myčky

Výška myčky
81 cm Hotovo!
Šířka myčky
60 cm Hotovo!
Hloubka myčky
57 cm Hotovo!

Myčky Miele

Provedení
Vestavné myčky nádobí Hotovo!
Výklenek
Šířka 60 cm a výška od 85 cm: XXL myčka nádobí Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
  • Od října 2020 můžou vybrané produkty přijít s dvěma energetickými štítky v balení, není to chyba - v roce 2021 nás čeká tzv. přeštítkování. K vybraným produktům tak můžete obdržet nový i starý energetický štítek.


Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MIELE G 6415 SCi XXL nerez ClSt Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Miele G 6415 SCi XXL nerez ClSt.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací