AD 1. týden květen P&G boost

Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus

Zobrazit katalog
Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus
4,5 4 hodnocení
Ochranný kryt ultra tenký, elegantní kryt, dokonale kopíruje úzké a zaoblené tvary zařízení, snadné nasazení i sejmutí krytu
Kód:  SP003c2g21 Prod. číslo:  043CS20854 Stránky výrobce
Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus Prodej skončil

Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus

Chcete zajistit svému mobilnímu telefonu extra ochranu navíc? Vyberte si SPIGEN Thin Fit. Nespornou výhodou je jeho precizní provedení. Jedná se o extrémně tenké, a přitom velmi odolné pouzdro z polykarbonátu. Ochranný kryt dodá vašemu mobilu prémiovou ochranu před poškrábáním. Jestliže si chcete ušetřit zbytečné škrábance a udržet mobil jako nový, pořízení polykarbonátového krytu se vyplatí.

Hlavní přednosti

  • Extra ochrana mobilního telefonu
  • Zvyšuje odolnost proti poškrábání
  • Vysoce odolný a lehký
  • Snadná manipulace
  • Žádné blokované vstupy

Proč ochranný kryt na mobil

Používat pouze samotný mobilní telefon se nemusí vyplatit. Protože už po několika týdnech či měsících můžete řešit drobné praskliny, škrábance a další kosmetické vady. Právě proto byl navržen ochranný kryt z velmi pevného polykarbonátu. Díky tenkosti a lehkosti neruší linie mobilního telefonu. Pokud vám někdo zavolá, máte mobil ihned po ruce. Jestliže po několika měsících srovnáte mobilní telefon s krytem a bez krytu, je jasné, kdo je vítěz.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací