WinX: Bloomix Stella

Zobrazit katalog
WinX: Bloomix Stella
Panenka doporučený věk od 3 let
Kód:  HRAa1538c Prod. číslo:  ASRT4897056840089

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

WinX: Bloomix Stella

Panenky Winx jsou seriálová parta šesti nerozlučných kamarádek. Chodí spolu do školy, prožívají úžasná dobrodružství a postupně objevují své magické schopnosti, které jim přináší další neobyčejné zážitky. Stella neboli víla Zářícího slunce je nejkrásnější z celé party, stále veselá a usměvavá. Princezna Solarie, planety, kde jsou všichni lidé velmi srdeční a šťastní, se ráda obléká podle poslední módy.

Tato nádherná panenka představuje krásnou hračku pro malé i větší holčičky. Kráska s třpytivými křídly se zcela určitě stane nejlepší kamarádkou vaší malé slečny. Panenka je 28 cm vysoká a má ohýbatelné klouby. Oblečena je do módního oblečku. Dvojitá nádherně tvarovaná a zdobená křídla Bloomix se mohou pohybovat a dají se snadno odejmout. V balení naleznete také hřeben pro tvorbu krásných účesů.

Parametry a specifikace:

Série:
WinX: Bloomix Fairy

Velikost:
28 cm

Obsah balení:
panenka Stella
odnímatelná křídla
hřeben

Doporučený věk:
3+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Přečíst více
Poznámka:
» Všechny panenky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro WinX: Bloomix Stella Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WinX: Bloomix Stella. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WinX: Bloomix Stella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WinX: Bloomix Stella. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WinX: Stella Bloomix.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací