Rapture Dvouletá záruka pro firmy

Intel NUC 5I3RYK

Zobrazit katalog
Intel NUC 5I3RYK
5 5 hodnocení
Mini počítač s integrovaným CPU Intel Core i3 5010U 2.1GHz Broadwell, Intel HD Graphic 5500, 2x SO-DIMM DDR3 1600Mhz, m.2, GLAN, WiFi, BT 4.0, mHDMI, mDP, 4x USB 3.0, VESA, bez OS
Kód:  NR201d3 Prod. číslo:  BOXNUC5I3RYK Stránky výrobce

Intel NUC 5I3RYK

Miniaturní multimediální počítač zaujme kompaktním a pohledným tělem o rozměrech 11,5 x 11 cm a výšce pouze 3,3 cm! I přes své rozměry v sobě ukrývá schopnosti pro různorodé využití. Jako doma se bude cítit například v obývacím pokoji, kde poslouží pro prohlížení internetu, konzumaci multimédií a zvládne i méně náročné hry. Jedná se o všestranné multimediální centrum s dobrou konektivní výbavou. Vhodný je i pro použití například v kioscích. Nechybí možnost připevnění počítače pomocí VESA držáků na záda monitoru, čímž skryjete nevzhlednou kabeláž před zraky ostatních.

Výkonný mini počítač

NUC 5I3RYK (The Next Unit Of Computing) je vybaven dostatečně výkonným a velice úsporným procesorem Intel Core i3 5010U. Pracuje při frekvenci 2,1 GHz a umožňuje multitasking a pohodlnou práci v několika aplikacích najednou. Přehrávání filmů, prohlížení fotek nebo běžná činnost je naprosto plynulá. Jeho spotřeba přitom ani v plné zátěži nepřesáhne 15 W. Nevzniká tedy přebytek odpadního tepla, takže je chlazení maximálně tiché. Procesor podporuje technologii Hyper-Threading, která mu umožňuje fungovat, jako by se jednalo o čtyřjádro. O grafickou stránku se stará grafická karta Intel HD Graphics 5500.

Konfigurovatelné balení

Počítač je uložený v kompaktním těle, ve kterém je na vás volba operační paměti ve dvojici SO-DIMM slotů. Konektivní výbava zahrnuje na přední straně dvojici USB konektorů, jeden modrý vysokorychlostní USB 3.0 a žlutý, který je neustále napájený. Nabije vám tedy chytrý telefon, i když je počítač vypnutý. Další dva modré USB 3.0 porty najdeme na zadní straně, spolu s mini HDMI a mini DisplayPort konektory. Počítač ma slot pro M.2 SSD disk a nechybí zabudovaná síťová karta s rychlostí až 1 Gbps.
 

Parametry a specifikace:

Operační paměť:
DDR3L 1866/1600/1333MHz SO-DIMM 1,35 V
Maximálně 16 GB

Pevný disk:
Port pro M.2 SSD (22x42, 22x60, 22x80), nutné dokoupit

Komunikace:
Intel 10/100/1000 Mb/s
WiFi

Periferní rozhraní:
4x USB 3.0 (celkem)
2x USB 2.0 (celkem)
Mini HDMI
Mini DisplayPort
Infračervený senzor

Multimédia:
Intel HD Audio (8kanálový zvuk srze HDMI)

Parametry a specifikace

Řada procesoru
Intel Core i3 Hotovo!
Operační systém
Bez operačního systému Hotovo!
Balení obsahuje
Napájecí adaptér, VESA Hotovo!
Model procesoru
Intel Core i3 5010U Broadwell Hotovo!
Frekvence procesoru
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!

Operační systém

Operační systém
Bez operačního systému Hotovo!

Obsah balení

Balení obsahuje
Napájecí adaptér, VESA Hotovo!

Procesor

Řada procesoru
Intel Core i3 Hotovo!
Model procesoru
Intel Core i3 5010U Broadwell Hotovo!
Frekvence procesoru
2,1 GHz (2 100 MHz) Hotovo!
Počet jader procesoru
2 × Hotovo!
Cache procesoru
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
Intel Hotovo!
Model grafické karty
HD Graphics 5000 Hotovo!

Barva a provedení

Barva
Stříbrná Hotovo!

Operační paměť

Typ paměti
DDR3L Hotovo!
Maximální kapacita RAM
16 GB Hotovo!
Počet slotů RAM
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Další
LAN, mini DisplayPort, mini HDMI Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Case

Šířka
115 mm Hotovo!
Výška
32,7 mm Hotovo!
Hloubka
111 mm Hotovo!
Více parametrů

Společnost Intel opravdu není třeba představovat. Právě i díky této stálici ve světě IT dnes můžeme pracovat s tak moderními zařízeními s obrovským výkonem. Intel Corporation je největším světovým výrobcem polovodičových obvodů a dalších souvisejících zařízení. Produkty dalších společností mohly spatřit světlo světa jen díky práci inženýrů z proslulého Sillicon Valley.

Intel Corporation zaměstnává po celém světě více než 96 500 zaměstnanců a patří k největším a nejbohatším společnostem světa. Po desítky let bylo sloganem společnosti jednoduché „Intel Inside“, které od roku 2005 nahradilo dynamičtější „Leap ahead“ (skok dopředu). Obě tyto motta zcela jistě platí pro všechny zařízení, které se mohou chlubit osazením komponenty Intel.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je v PC s wifi i bluetooth?

Dobrý den potřebuji HDD/SSD pro tento model a Ram prosím o link na zboží co mám objednat

Tušíte už kdy budou u Vás dostupné modely pro rok 2017 s hdmi 2.0? Má být verze s Core i3-7100U (zatím jsem nenašel produktové číslo) a verze s Celeronem NUC6CAYH.

Diskuze a poradna k Intel NUC 5I3RYK
Příslušenství pro Intel NUC 5I3RYK Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC 5I3RYK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 5I3RYK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC 5I3RYK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC 5I3RYK.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací