Dvouletá záruka pro firmy

Panasonic SC-HTB685EGK

Zobrazit katalog
Panasonic SC-HTB685EGK
SoundBar 3.1 kanálový, 350W, bezdrátový subwoofer, Bluetooth, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, Dolby Virtual Speaker, NFC, VIERA Link, Panasonic Music Streaming, HDMI vstup, HDMI výstup, ARC, optický vstup, dálkové ovládání
Kód:  GZ309h1l0 Prod. číslo:  SC-HTB685EGK Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Panasonic SC-HTB685EGK

Nestačí vám zvukové podání, které vám poskytuje televizor, ale zároveň si nechcete pořizovat domácí kino, které by vám v obýváku zabíralo mnoho místa? Nový elegantní SoundBar deltovitého designu SC-HTB685EGK značky Panasonic představuje ideální kompromis. Snadno se vejde pod televizi nebo ho lze připevnit přímo na zeď. Nezabere mnoho místa, ale zároveň poskytne dostatečný výkon a prvotřídní zvuk, který posune váš zvukový zážitek při sledování filmů o několik příček výše než reproduktory zabudované v televizi.  

Klíčové vlastnosti

  • elegantní 3.1kanálový Soundbar pro maximální zvukový zážitek
  • kompaktní rozměry zaručují, že SoundBar nezabere nikde mnoho místa
  • celkový výkon 350 W k vašim uším dopraví věrný a plný zvuk
  • o silné basy se postará bezdrátový subwoofer
  • SoundBar podporuje zvukové formáty DTS Digital Surround nebo Dolby Pro Logic II 
  • bezdrátové streamování hudby s telefonu či jiných chytrých zařízení umožní technologie Bluetooth

Skvělý zvukový výkon v kompaktním těle

I přes své kompaktní rozměry se tato sestava pyšní celkovým výkonem 350 W. Tři nezávislé reproduktory skryté v útlém těle spolu s výkonným bezdrátovým subwooferem naplní váš obývák čistým, bohatým a plným zvukem, který vás vtáhne do světa promítaného filmu. I přes své malé rozměry vás bezdrátový subwoofer překvapí svými plnými a silnými basy. Ty jsou zaručeny umístěním reproduktoru ve směru k podlaze. Televizor, Blu-Ray či DVD přehrávač připojíte k SoundBaru pomocí HDMI kabelu. Mezi podporovanými formáty zvuku zcela jistě uvítáte i DTS Digital Surround nebo Dolby Pro Logic II. Aby nebyly dialogy mezi postavami ve filmu přehlušeny okolními zvuky, disponuje systém také funkcí zvýraznění dialogů.

Streamujte snadno a bez drátů

Kdo by se chtěl v éře bezdrátového přenosu obtěžovat s kabely? Tuto otázku si položil i výrobce a jako odpověď pro majitele tohoto zvukového systému vybavil SoundBar rozhraním NFC a Bluetooth. Tato rozhraní skvěle poslouží k bezdrátovému přehrávání vaší oblíbené muziky z mobilních telefonů, tabletů či počítačů.

Parametry a specifikace

Připojení

Typ připojení
Digitální optické, HDMI Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, mám netradiční prosbu/dotaz. Potřeboval bych vědět rozměty podstavy soundbaru, jenom plochy na které to sedí. Přijde mi, že 11cm má ta plocha repráku, ale že podstava je užší... Děkuji

Diskuze a poradna k Panasonic SC-HTB685EGK
Příslušenství pro Panasonic SC-HTB685EGK Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HTB685EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB685EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB685EGK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB685EGK.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací