AP+ nový vizuál Vichy, La roche-posay

Calypso K5652/2

Zobrazit katalog
Calypso K5652/2
Dámské hodinky vodotěsnost 5 ATM
Kód:  KHO8183 Prod. číslo:  8590588317024

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Calypso K5652/2

Mladistvá značka CALYPSO vytvořená skupinou Festina – Lotus Group přichází na trh s moderními hodinkami určenými především pro mladé uživatele. Tato značka se vyznačuje zajímavými kombinacemi barev, netradičními tvary, kvalitním zpracováním a také velmi zajímavými cenami. Pokud tedy hledáte dárek pro svoji milovanou polovičku, tak hodinky značky Calypso jsou ideální volbou.  

Proč zvolit hodinky Calypso?

  • vodotěsnost 5 ATM
  • kvalitní zpracování
  • zajímavý design
  • strojek Quartz

Určeno pro mladé

Calypso K5652/2 jsou nádherné dámské hodinky, které se uplatní jak při každodenním nošení tak i jako módní doplněk při společenských akcích. Jedinečný design dotváří plastové pouzdro, které je osázené po obvodu třpytivými kamínky. Ručičky s luminiscencí umožňují lepší čtení času ve tmě. Kožený řemínek se přizpůsobí každé situaci a poskytuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Výrobcem udávaná vodotěsnost dosahuje hodnoty 5 ATM.

Parametry a specifikace

Vodotěsnost
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pro
Dospělé Hotovo!
Určení
Dámské Hotovo!

Určení

Vhodné pro
Dospělé Hotovo!

Určení

Určení
Dámské Hotovo!

Vodotěsnost a odolnost

Vodotěsnost
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Calypso K5652/2 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Calypso K5652/2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Calypso K5652/2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací