ORICO HVC-1080

Zobrazit katalog
ORICO HVC-1080
Záznamové zařízení – výstup HDMI, záznam 1080P 60 Hz, rozměry: 105 × 75 × 25,5 mm, Plug&Play, materiál hliník
Kód:  ORI0799 Prod. číslo:  HVC-1080-GY-BP Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ORICO HVC-1080

Dva vstupy 

na jednom zařízení

Záznamové zařízení Orico snímá video, živé vysílání, nahrávání videa na počítači, mobilních telefonech, fotoaparátech a dalších zařízeních. Disponuje jedním 4K video vstupem, dvěma zvukovými záznamy a jedním 1080P video výstupem. Tento přístroj využijete při videozáznamu her, výuky, na konferencích a podobně. S ORICO nebudou již nikdy žádné lagy.

Záznamové zařízení Orico

VÝSTUP

HDMI

ZÁZNAM

1080P 60Hz

ROZMĚRY

105 × 75 × 22,5 mm

Záznamové zařízení Orico

Podporuje dva zvukové vstupy

Záznamové zařízení Orico dokáže zaznamenat jak zvuk z mikrofonu, tak třeba hudbu na pozadí. Můžete tak snadno natáčet živé vysílání z herních konzolí, počítače, mobilních her, konferencí a podobně. Instalace zařízení je velmi snadná pomocí funkce Plug&Play.

Dokonalý odvod tepla

Konstrukce pláště zařízení Orico je vyrobena z hliníkové slitiny pro rozptýlení přebytečného tepla. Po stranách jsou přidány chladící otvory, které přispívají k celkovému rozptylu tepla. Záznamové zařízení Orico je kompatibilní s Windows, Linuxem, Mac OS, Androidem i iOS.

Záznamové zařízení Orico
Záznamové zařízení Orico

Klíčové vlastnosti
záznamového zařízení ORICO

  • Záznamové zařízení Orico dokáže zaznamenat zvuk z mikrofonu i hudbu na pozadí
  • Disponuje jedním 4K video vstupem, dvěma zvukovými záznamy a jedním 1080P video výstupem
  • Dokáže dokonale odvádět přebytečné teplo
  • Je kompatibilní s Windows, Linuxem, Mac OS, Androidem i iOS
  • Barva: šedá

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, potřeboval bych nějakou záznamovou kartu pro nahrávání obrazu z jiného pc ve Full HD 60Hz. koupil jsem už dříve nějakou kartu ale obraz v obs je jen 30Hz a obraz je rozmazaný. Je tato karta vhodná aby byl obraz ostrý s čitelný ve Full HD ? děkuji

Zajímalo by mě jak mám zařízení zprovoznit protože k němu není žádné CD/DVD se softwarem a na internetu také nemohu nic nalézt. Za tuto cenu bych očekával kompletní příslušenství a návod v češtině také není který je ze zákona povinný. A v přiloženém čínsko-anglickém návodě není ani zmíňka kde nějaký SW stáhnout.

Diskuze a poradna k ORICO HVC-1080
Příslušenství pro ORICO HVC-1080 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orico HVC-1080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orico HVC-1080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orico HVC-1080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orico HVC-1080.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací