PET Dvouletá záruka pro firmy

Acer Aspire E15 Cotton White

Zobrazit katalog
Acer Aspire E15 Cotton White
5 1 hodnocení
Notebook - AMD Quad Core A6-7310, 15.6" LED 1366x768 ComfyView, RAM 4GB DDR3L, AMD Radeon R5 M335 2GB, HDD 1TB 5400 otáček, DVD, WiFi ac, Bluetooth, webkamera, čtečka karet, 4článková baterie, Windows 8.1 64-bit (E5-522G-60EP)
Kód:  NC104c1o Prod. číslo:  NX.MWGEC.001 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Acer Aspire E15 Cotton White

Vypnuto
Krásný design

Krásný design

Syté barvy vnitřní části notebooku s jemným textilním vzorem jsou příjemné na pohled i na dotek, zatímco okraje notebooku zdůrazňují stylový design celé řady. To všechno završuje chytře střižená konstrukce doplňující celkový vzhled.

Vypnuto
Skvělý obraz i zvuk

Skvělý obraz i zvuk

Díky přidaným vylepšením a nastavením multimédií z nich budete mít ještě intenzivnější zážitek. Naše technologie Acer TrueHarmony přináší živější a bohatší zvuk, zatímco komponenty certifikované pro Skype okamžitou, křišťálově čistou komunikaci a nepřerušovaný zvuk i video.

Vypnuto
Lepší funkce

Lepší funkce

Notebooky řady Aspire E využívají možnosti standardu 802.11ac na maximum, a to díky bezdrátové technologii MU-MIMO (Multi-User MIMO). MU-MIMO má až třikrát vyšší přenosové rychlosti na jednoho uživatele bezdrátového připojení MIMO 802.11ac.

Vypnuto
Syté barvy

Syté barvy

Notebooky Aspire E jsou dodávány v mnoha barevných variantách vnitřní části, aby odpovídaly vašemu stylu a dělaly vám radost v kanceláři i na cestách. Pokud jsou zavřené, mohou se pochlubit elegantním vizuálním zvýrazněním. Díky barevné boční hraně mezi víkem a základnou se budou notebooky řady Aspire E zdát ještě tenčí a módnější.

Vypnuto
Stylový textilní vzor

Stylový textilní vzor

Propracovaný textilní vzor na zadní straně víka notebooku a spodku základny vyváří dojem jedinečnosti, elegance a nabízí moderní kultivovanost. Tento vzor také pomáhá zabránit poškrábání a znečištění povrchu, zvyšuje jeho odolnost a přináší větší pohodlí a stabilitu při uchopení i přenášení notebooku.

Vypnuto
Uvidíte každý detail

Uvidíte každý detail

Notebooky řady Aspire E jsou vybaveny volitelným panelem s rozlišením Full HD, který se může pochlubit dvakrát větším počtem zobrazovacích bodů než displeje s rozlišením HD (High Definition). Fotografie, videa i hry budou realističtější a detaily mnohem zřetelnější.

Vypnuto
Acer TrueHarmony

Acer TrueHarmony 

Díky unikátní kombinaci inovativního hardwaru softwaru přináší technologie Acer TrueHarmony přirozený zvuk, který posouvá zábavu na novou úroveň. Konstrukce reproduktorů snižuje zkreslení zvuku, přináší širší škálu basů a zvyšuje hlasitost tak, aby zvuk vyplnil prostor celé místnosti. Nastavitelný ekvalizér optimalizuje vyvážení frekvencí, zajišťuje realističtější filmy, větší hloubku hudebních skladeb a poutavější hry.

Vypnuto
Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Zapněte v liště nástrojů Acer Quick Access funkci Acer BluelightShield a chraňte svůj zrak. Snížení vyzařování modrého světla z podsvícení displeje vám umožní používat počítač po delší dobu s menším namáháním očí.

Vypnuto
Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Sestavte si svůj vlastní cloud, který poběží ve všech vašich zařízeních, a přesto nabídne nekompromisní zabezpečení a soukromí. To znamená, že může být kapacita úložiště vašeho cloudu tak velká, jak budete chtít, a váš počítač se stane vaším osobním multimediálním centrem. S BYOC je váš digitální život synchronizován bezdrátově, a zároveň napříč celým vaším ekosystémem zařízení, bez ohledu na připojení k síti, operační systém nebo značku zařízení.

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Parametry a specifikace

HDD Kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označení procesoru
AMD A6 7310 Hotovo!
Frekvence procesoru
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Typ úložiště
HDD Hotovo!
Úhlopříčka displeje
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiště (HDD + SSD)
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnice, Čtečka paměťových karet, Operační systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesoru
AMD A6 Hotovo!
Modelové označení procesoru
AMD A6 7310 Hotovo!
Frekvence procesoru
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Cache procesoru
2 MB Hotovo!

Operační paměť

Velikost operační paměti RAM
4 GB Hotovo!
Typ paměti
DDR3L Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafické karty
R5 M335 Hotovo!

Operační systém

Operační systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiště
HDD Hotovo!
Kapacita úložiště (HDD + SSD)
1 000 GB Hotovo!
Rozhraní disku
Serial ATA III Hotovo!
HDD Kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnice, Čtečka paměťových karet, Operační systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Baterie

Kapacita baterie
65 Wh Hotovo!
Počet článků
Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
2,5 kg Hotovo!

Rozhraní

Síťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Rozměry

Šířka
381,6 mm Hotovo!
Výška maximální
30,3 mm Hotovo!
Hloubka
256 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Více parametrů

Společnost Acer se zaměřuje na vývoj a prodej svých značkových produktů v oblasti informačních technologií. Acer nabízí své produkty v Evropě, na Středním východě, v Africe, Americe, Asii, Tichomoří, Číně a na Tchaj-wanu. Společnost byla založena v roce 1976 a do historických milníků společnosti patří převzetí IT divize americké společnosti Texas Insrumets (1997) nebo převzetí společností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patří mezi 4 největší producenty osobních počítačů a globálně zaměstnává přes 7400 zaměstnanců. Současnou úspěšnou misí společnosti Acer je snaha prolomit bariéry mezi lidmi a technikou.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Acer Aspire E15 Cotton White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire E15 Cotton White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací