CELLY GLASS pro Honor 5C/Honor 7 Lite

Zobrazit katalog
CELLY GLASS pro Honor 5C/Honor 7 Lite
5 1 hodnocení
Ochranné sklo 5x odolnější než samotný displej, maximální průhlednost, snadná instalace, nezanechává bublinky, zaoblené hrany
Kód:  PP899a1rd2 Prod. číslo:  GLASS588 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

CELLY GLASS pro Honor 5C/Honor 7 Lite

Pokud vlastníte mobilní telefon Honor 5C či Honor 7 Lite určitě oceníte tento praktický doplněk, díky němuž ochráníte displej vašeho telefonu. Pod označením CELLY Glass se skrývá velice odolný a praktický skleněný kryt displeje. Ten je vyroben ze speciálně zpracovaného skla, které ochrání displej telefonu před poškozením pádem i před poškrábáním.

Klíčové vlastnosti

  • Navrženo speciálně pro Honor 5C/Honor 7 Lite
  • 5× odolnější než displej 
  • ANTI-BLUE-RAY vrstva
  • Zaoblené hrany 
  • Maximálně průhledný 
  • Snadná a rychlá instalace


Celý kryt jednoduše přilepíte na displej vašeho telefonu, kde zůstane pevně držet bez jakýchkoliv mezer či omezení v dotykovosti. Tento kryt je zcela transparentní, bez filtrů, a není tak dotčena viditelnost, ani funkčnost displeje. Navíc je opatřen ANTI-BLUE-RAY vrstvou, chránící vaše oči před UV paprsky, které jsou vyzařovány displejem vašeho mobilního telefonu. 

Díky speciální technologii výroby je až 5× odolnější než samotný displej  vašeho mobilního zařízení a zaoblené hrany zajistí, že se i při častém vytahování z kapes neodlepí. Instalace je velice jednoduchá a nezanechává pod sebou žádné nevzhledné bublinky.

Parametry a specifikace

Materiál
Sklo Hotovo!
Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!
Balení osahuje
Čisticí hadřík Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Obsah balení

Balení osahuje
Čisticí hadřík Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro CELLY GLASS pro Honor 5C/Honor 7 Lite Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre Honor 5C / Honor 7 Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS 5C für Honor / Honor 7 Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS 5C für Honor / Honor 7 Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Celly GLASS 5C Honor / Honor 7 Lite.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací