AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

Návlek na masku Elevation Snow Camo M

Zobrazit katalog
Návlek na masku Elevation Snow Camo M
velikost M
Kód:  SPT5357 Prod. číslo:  sleeve-sc-M

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Návlek na masku Elevation Snow Camo M Prodej skončil

Návlek na masku Elevation Snow Camo M

Nebaví vás vzhled tréninkové masky Elevation druhé generace? Nebo je bočnice z neoprenového materiálu obnošená a nějak poškozená? Díky vyměnitelnému návleku můžete změnit vzhled produktu a znovu vyrazit na cestu za sportovními úspěchy. Náhradní část se na masku snadno a intuitivně nasazuje. 

Horolezci, komplexní atleti nebo vyznavači bojových sportů si již opravdu dlouho zakládají na vysoké kapacitě jejich plic. K efektivnímu tréninku a zlepšování jejich výkonnosti používají tréninkové masky, které prokazatelně zvyšují produkci hormonu EPO, jenž zvyšuje množství červených krvinek a hemoglobinu v krvi. Ta pak lépe zásobuje kyslíkem plíce, důležité orgány a svaly. Sportovci tak mohou své výkony posouvat na vyšší úroveň.  

Velikost návleku: 
M

Barevné provedení:
Snow Camo - bílé

Poznámka:
» Všechno vybavení na fitness

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Návlek na masku Elevation Snow Camo M Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Návlek na masku Elevation Snow Camo M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sleeve Maske Elevation Schneetarn M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sleeve Maske Elevation Schneetarn M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ujj maszk Magasság Snow Camo M.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací