Rip Curl Ripper + Black velikost 43

Zobrazit katalog
Rip Curl Ripper + Black velikost 43
Obuv pánská
Kód:  SPT114189 Prod. číslo:  9346799027066 Stránky výrobce
Rip Curl Ripper + Black velikost 43 Prodej skončil

Rip Curl Ripper + Black velikost 43

Rip Curl Ripper jsou moderní pánské žabky, které zpříjemní každý horký letní den - ať již doma na zahradě nebo v daleké cizině u moře. Žabky nabídnou zajímavý motiv, v němž hraje prim stylově vyvedený název značky doplněný o slavné logo. Syntetický pásek je doplněn o neoprénovou vnitřní část, která zajišťuje ideální přizpůsobení klenbě vaší nohy. 

Klíčové vlastnosti

  • Celosvětový bestseller
  • Syntetický pásek
  • Neoprénový vnitřek pásku
  • Zajímavý motiv

Velikostní tabulky pro sortiment značky Rip Curl naleznete zde.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Rip Curl Ripper + Black velikost 43 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rip Curl Ripper + Black, veľkosť 43. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Ripper + Black Größe 43. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Ripper + Black Größe 43. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rip Curl Ripper + fekete méret 43.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací