Dvouletá záruka pro firmy Nákupy pod palcem s aplikací Alza

HISENSE RS694N4TF2

Zobrazit katalog
HISENSE RS694N4TF2
Americká lednice výška 179,3 cm, energetická třída A++, objem chladničky 368 l, objem mrazničky 167 l, hlučnost 42 dB, klimatická třída N, SN, ST a T, počet polic lednice 5, počet přihrádek mrazáku 5, led osvětlení, nofrost, samoodmrazovací mrazák, super chlazení, super mrazení a výdejník vody, výška 179,3 cm, šířka 91 cm, hloubka 68,6 cm, hmotnost 109 kg
Kód:  HIS10042 Prod. číslo:  RS694N4TF2 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HISENSE RS694N4TF2

Vaši kuchyni zaručeně oživí a zmodernizuje tato špičková americká chladnička Hisense RS694N4TF2 o neobvykle velkém vnitřním objemu 535 litrů. Prostoru vaší domácnosti dodá profesionální vzhled svým luxusním nerezovým designem s černým odstínem, kterému na čelní straně vévodí digitální displej. K tomu všemu přidejte výjimečně nízkou hlučnost, úsporný provoz, dávkovač vody a výrobník ledu nebo spoustou dalších, praktických funkcí.







Klíčové vlastnosti americké chladničky Hisense RS694N4TF2

  • 10 let záruka na kompresor
  • Moderní a profesionálně vyhlížející černý, nerezový design
  • Úsporná energetická třída A++
  • Tichý chod o maximální hlučnosti 42 dB zajišťuje invertorový kompresor
  • Výrobník ledu a dávkovač vody
  • Systém rozšířeného proudění vzduchu Multi Air Flow
  • Beznámrazová technologie NoFrost
  • Jednoduché a intuitivní ovládání díky LCD displeji
  • Užitečné funkce Super chlazení a Super mrazení
  • Přihrádky pro ovoce a zeleninu


Hisense RS694N4TF2 šetří čas a redukuje plýtvání

Model chladničky Side-by-side je bezpochyby jednoznačnou volbou pro všechny, kterým záleží na efektivním uchování čerstvosti svých potravin. Hisense RS694N4TF2 je navrhnuta se smyslem pro detail. Americká lednice kombinuje moderní technologie a zároveň elegantní design. Díky většímu objemu chladničky ušetříte čas, neboť již nebudete muset chodit nakupovat tak často. Americká lednice Hisense RS694N4TF2 vyčnívá i svou organizovaností, která vám poskytne dokonalý přehled o uskladněných potravinách. 

Inovativní kompresor

Ve srovnání s konvenčními kompresory je invertorový kompresor, který se nachází v americké lednici Hisense RS694N4TF2, o mnoho tišší, odolnější a zároveň úspornější. Jeho přizpůsobivost změnám teploty uvnitř chladničky (např. při otevření dvířek) je radikálně rychlejší a obecně lepší, což přináší výhody v podobě menšího kolísání teploty nebo také celkově lepších podmínek skladování potravin.

Energeticky nenáročná

Veškerý sortiment chladniček od firmy Hisense je vybaven energeticky vysoce účinnými prvky šetřícími energii. Mezi ty patří například kvalitně provedené těsnění dveří či vynikající tepelná izolace, dále zmíněný invertorový kompresor či mechanické nebo elektronické ovládání. Energetická náročnost je kategorizována jako A++, což je jedna z nejlepších kategorií pro ušetření výdajů za energie.

Konec náročným, odmrazovacím procesům

Beznámrazový systém Total NoFrost s řízenou cirkulací vzduchu, který je jeden z nejlepších chladících systémů na trhu, se postará o rovnoměrné rozhánění suchého vzduchu v prostoru chladničky a mrazáku. Jelikož je eliminována vnitřní vlhkost, tak nedochází k hromadění ledu a není nutné chladničku RS694N4TF2 odmrazovat. Potraviny díky tomu vydrží déle čerstvé a uchovají si všechny důležité živiny. 

Dokonale vychlazené jídlo v jakékoliv části chladničky 

Systém Multi AirFlow od Hisense v chladničce RS694N4TF2 rovnoměrně rozvádí vzduch pomocí výkonného ventilátoru a díky přítomnosti několika průduchů. Díky tomu je zajištěno účinné chlazení při ideální teplotě v celém prostoru lednice Hisense RS694N4TF2. Po otevření chladničky se vnitřní klima rychle obnoví na původní teplotu.

Jednoduché ovládání a naprostý přehled

Nastavení teploty a její pohodlnou kontrolu zajišťuje přehledný LED displej, díky kterému lze chladničku ovládat ručně i elektronicky. Jediným dotykem budete moci zapnout funkce jako rychlé zmražení či prázdninový režim. Tato inteligentní chladnička Hisense RS694N4TF2 vás navíc okamžitě upozorní integrovaným alarmem, dojde-li k náhlému zvýšení teploty.

Funkce Super chlazení

Hisense RS694N4TF2 disponuje velkým objemem chladící části a skvělou funkcí rychlého ochlazení, díky které neobvykle rychle vychladíte vložené potraviny. Po aktivaci této funkce vnitřní teplota v chladničce prudce poklesne až na hodnotu 3 °C, což je téměř polovina běžné provozní teploty, a po 6 hodinách se automaticky vypne a nastavení se vrátí na původní teplotu. Zároveň se zabraňuje ohřívání potravin, které jsou již v chladničce uloženy. Díky tomu si uchovají svoji jedinečnou chuť, barvu a živiny.

Funkce Super mrazení

Energeticky úsporná funkce FastFreeze zajistí rychlé zmrazení i velkého množství potravin, které si v maximální míře uchovají vitamíny, živiny a původní chuť. Teplota klesne na -24 °C a studený vzduch velice rychle zamrazí nově vložené potraviny. Funkce se taktéž automaticky vypne přibližně po 52 hodinách a nastavení se vrátí na původní hodnotu.

Minimalizace spotřeby v době nepřítomnosti

Výjimečnou funkcí chladničky Hisense RS694N4TF2 je bezpochyby úsporný režim EcoMode. Pokud opouštíte domov na delší dobu, např. odjezdem na dovolenou či služební cestu (tedy zůstanou dveře chladničky Hisense neustále zavřené), EcoMode se postará o minimalizaci spotřebované energie nastavením teploty v chladničce na 15 °C  a v mrazničce na -18 °C.

Perfektní osvěžení jedním dotekem

Aniž byste museli chladničce zřizovat připojení k vodě, budete si moci vychutnat osvěžující vychlazenou vodu, přidat do svého nápoje kostky ledu nebo si dát ledovou tříšť. Výrobník ledu s dávkovačem vody je dotykově ovládaný a díky speciálně navrženému a úzkému vzhledu neubírá v chladničce Hisense RS694N4TF2 příliš mnoho místa.

Účinné a zároveň úsporné osvětlení

Vysoce účinné LED osvětlení poskytuje dobrou viditelnost veškerého obsahu chladničky Hisense RS694N4TF2 jak v chladící, tak i mrazící části. Oproti běžným žárovkám má zároveň mnohem delší životnost a využívá znatelně menší množství energie.

Bezpečný a objemný úložný prostor ve dveřích chladničky Hisense RS694N4TF2

Znáte to - nechtěně otevřete dveře ledničky příliš prudce a sklenice ve dveřích se začnou bortit a vypadávat. Tomu je u lednice Hisense RS694N4TF2 nyní konec, a to hlavně díky speciálním držákům, které se postarají, aby veškerý obsah poliček zůstal vždy kde má. Úložného prostoru je ve dveřích chladničky RS694N4TF2 vskutku spousta i pro ty největší plastové či skleněné lahve.

Stylová a pohodlná zároveň

Elegantní a moderní vzhled chladničky Hisense RS694N4TF2 v černém, nerezovém designu také zahrnuje stylovou rukojeť, která je zakomponována do dveří bez jakýchkoli vyčnívajících částí. Rukojeť tak nijak nenarušuje slušivý vzhled chladničky Hisense RS694N4TF2, a přesto je otevírání velice pohodlné a její čištění naprosto snadné a bezproblémové.

  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Celkový užitný objem lednice
535 l Hotovo!
Klimatická třída
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatně stojící model Hotovo!
Barva
Černá Hotovo!
Design
Klasický Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Design

Design
Klasický Hotovo!

Typ lednice

Typ lednice
Americká lednice - 2 dvířka Hotovo!
Typ modelu lednice
Samostatně stojící model Hotovo!

Vnitřní uspořádání lednice

Počet polic lednice
Hotovo!
Počet přihrádek mrazáku lednice
Hotovo!
Celkový užitný objem lednice
535 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
13 kg Hotovo!

Barva lednice

Barva lednice
Černá Hotovo!

Rozměry lednice

Výška lednice
179 cm Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
109 kg Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
  • Od října 2020 můžou vybrané produkty přijít s dvěma energetickými štítky v balení, není to chyba - v roce 2021 nás čeká tzv. přeštítkování. K vybraným produktům tak můžete obdržet nový i starý energetický štítek.
» Všechny lednice
» Všechny černé lednice
» Všechny černé americké lednice
» Všechny americké lednice s NO FROST
» Všechny americké dvoudveřové lednice
» Všechny americké lednice

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, nepodařilo se mi zjistit jak je řešený dávkovač ledu a vody. Je to řešeno pouze přípojkou vody nebo se dolévá zásobník v lednici ručně? Na místě pro lednici totiž nemáme dostupnou přípojku na vodu a bylo by to velmi komplikované. Děkuji

Dobry den je mozne si lednici nekde na prodejne prohlednout ? Dekuji Veronika

Dobrý den lednici jsem zakoupil cca před 4 lety vse v pořádku jen poslední dobou se stává že nedělá led, voda nenateče do výrobníku zkozsel jsem odvapnovat tak to cca tyden fungovao a pak zase nic, můžete mi poradit co s tím dky

prosím vás jen o nápovědu, k výrobě ledu ikona "Ice Off" svítí nebo má být zhasnutá? Plete mě v popisu kombinace s dětským zámkem. Děkuji za odpověď

Dobrý den, Musí se dolévat filtrovaná voda nebo mohu dolévat vodu klasickou z vodovodu, jedná se mi zanesení ledovače vodním kamenem.

Dobrý den. Stále není lednice nikde k vidění, nebo jí podobná stejně znacky?

Dobrý den. Stále není lednice nikde k vidění, nebo jí podobná stejně znacky?

Dobry da sa napojit na vodu či len dolievat vodu na ĺad

Dobrý den, jde lednice připojit na vodu, nebo má pouze zásobník na dolévání ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli existují ještě jiné lednice s ručním dolevanim vody, kromě hisense?

12
Diskuze a poradna k HISENSE RS694N4TF2
Příslušenství pro HISENSE RS694N4TF2 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HISENSE RS694N4TF2.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací