Avengers - Titan Ultron 30 cm

Zobrazit katalog
Avengers - Titan Ultron 30 cm
Figurka doporučený věk od 4 let
Kód:  HRAa6930d Prod. číslo:  ASRT5010994948016 Stránky výrobce
Avengers - Titan Ultron 30 cm Prodej skončil

Avengers - Titan Ultron 30 cm

Supersilný robot, který má geniální intelekt - nebezpečná kombinace! Ultron z dlaní vysílá energetické střely, které zničí vše, na co zamíří. Jeho adamantiové tělo a silný ochranný štít jej činí nezničitelným. Vrhněte se do bitvy s vašimi oblíbenými superhrdiny a zachraňte svět! Obří akční figurky Marvel Titan Hero Series vytvoří perfektní tým. Figurky jsou 30 cm vysoké a ohýbají se v základních kloubech. 

Klíčové vlastnosti

  • Supersilný robot Ultron
  • Velikost 30 cm
  • Ohebný v základních kloubech
  • Ideální dárek pro milovníky Marvel a Avengers
  • Vhodné pro děti od 4 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Parametry a specifikace

Výška hračky
30 cm Hotovo!
Druh hračky
Figurky Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
30 cm Hotovo!

Druh hračky

Druh hračky
Figurky Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Avengers - Titan Ultron 30 cm Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Avengers - Titan Ultron 30 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avengers - Titan Ultron 30 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avengers - Titan Ultron 30 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avengers - Titan Ultron 30 cm-es figura.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací