MS hokej Effaclar

Lenovo IdeaCentre H520e

Zobrazit katalog
Lenovo IdeaCentre H520e
3,6 8 hodnocení
Počítač Intel Pentium G2030T Ivy Bridge, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 500GB 7200 otáček, DVD vypalovačka, USB, čtečka karet, USB klávesnice, myš, Windows 8 64-bit
Kód:  TI306d3e2 Prod. číslo:  57322507 Stránky výrobce
Lenovo IdeaCentre H520e Prodej skončil

Lenovo IdeaCentre H520e

Kompaktní počítač Lenovo IdeaCentre H520e s dobrým poměrem ceny a výkonu je vhodným kandidátem pro uživatele, kteří hledají stroj do kanceláře nebo k přehrávání multimédií. Výkonný hardware je zabalen do skříně s elegantním černo šedým designem. Základem sestavy je dvoujádrový procesor Intel Pentium G2030T, který pracuje na frekvenci 2,6 GHz a navíc v sobě skrývá grafické jádro Intel HD Graphics. Pro data máte připravený pevný disk s kapacitou 500 GB volného místa.

Důležitou operací je zálohování dat či celého systému. S DVD vypalovačkou bude hračka tato zálohovací média tvořit. Samozřejmě ji lze použít i ke čtení všech známých CD a DVD médií. Při prohlížení fotek z vašeho fotoaparátu není nic jednoduššího než je číst přímo z karty. Proto je tento IdeaCentre vybaven multiformátovou čtečkou s širokou podporou všech dnes běžně používaných karet.

Počítač je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Windows 8. Aby vám nic nebránilo použít systém ihned po rozbalení, je součástí balení USB klávesnice a myš.

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lenovo IdeaCentre H520e
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaCentre H520.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací