M.2 NVMe SSD s kapacitou 2 TB – cenové bomby, akce

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Seagate
(1)
Použití
Do počítače
(1)
Do notebooku
(1)
Interní
(1)
Filtrovat
V této kategorii najdete výhodné m.2 NVMe SSD s kapacitou 2 TB. Cenových hitů v kategorii m.2 NVMe SSD s kapacitou 2 TB máme v současné době 1. Hledáte nejlevnější m.2 NVMe SSD s kapacitou 2 TB? Pak se podívejte do kategorie levné m.2 NVMe SSD s kapacitou 2 TB.
1 položka
Seagate FireCuda 520N 2TB
SSD disk M.2 2230, M.2 (PCIe 4.0 4x NVMe), rychlost čtení 5000MB/s, rychlost zápisu 3200MB/s, životnost 450TBW
Cenová bomba
4 190,- Ušetříte 709,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: FP652f016
multimediální centrumChytrá datová úložiště QNAP: Jaký NAS vybrat pro domácnost? Společnost QNAP vnímá NAS jako něco víc než jen „pouhé úložiště“. I proto máme radost, že vám můžeme nabídnout atraktivní produktovou řadu diskových úložišť pro domácí použití. Tak které si vyberete?
Plotnové disky už nemají v počítačích co dělat. Jsou pomalé, a navíc hlučné. Patří tak maximálně do NASek, a i tam je už pomalu nahrazují SSD disky. Není ale SSD disk jako SSD disk. Doba letí kupředu a SATA rozhraní pomalu odzvonilo. Pěkných pár let tu totiž máme NVMe...
Počítačové příslušenství od Corsair patří do naprosté špičky. A nejinak tomu bude i u právě oznámených SSD disků MP600 PRO a MP600 CORE. Jde o disky určené pro nejmodernější rozhraní PCIe 4.0, které nabízí velmi vysoké přenosové rychlosti. Dostane se rychlost...
CrucialAtraktivní NVMe M.2 disky Crucial P2 a P5 s rychlostí až 3 400 MB/s Crucial P2 a P5 jsou nové generace SSD, která vytřou zrak prakticky každé konkurenci. Excelují totiž nejen v zajímavé pořizovací ceně, ale zároveň nabízí nadstandardní přenosové rychlosti. Vyberete si některé z nich?
Spolehlivé SSD je základním stavebním prvkem každého počítače. Ať už jde o starší stroj, který vyžaduje upgrade, nebo nové PC, u něhož potřebujete citelně navýšit kapacitu a rychlost systému. V každém případě vám pomohou disky s logem společnosti Seagate. Výrobce navíc...
Kingston KC2500 je nová generace SSD, která vytře zrak prakticky každé konkurenci. Exceluje totiž nejen v zajímavé pořizovací ceně, ale zároveň nabízí nadstandardní přenosové rychlosti. Chcete ho?
Více článků Všechny články
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací