AlzaBoxy Q1 Trable s láskou_FKP

Planeta Nippon

Zobrazit katalog
Planeta Nippon Kniha, Česky
Nakladatel:
Crew
Kniha 2017, Česky, 312 stran, Brožovaná bez přebalu lesklá
Kód:  FKP245086 Prod. číslo:  978-80-7449-491-8

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Planeta Nippon

Japonsko už dávno nejsou jenom samurajové, ikebana či haiku. Kulturu země vycházejícího slunce ve světě stejně dobře – ba možná i lépe – charakterizují slova jako manga, anime či J-pop. Vlna fanouškovského nadšení z kulturního importu z dalekého východu už naplno dorazila i do České republiky, teprve nyní ale přichází na domácí knižní trh původní publikace, která se detailně zabývá moderní japonskou vizuální kulturou, jejím kontextem, vývojem i žhavou současností. V knize Planeta Nippon nabízí trio zkušených autorů Anna Křivánková, Antonín Tesař a Karel Veselý vhled do úžasného světa japonského komiksu, animovaných seriálů, filmů či počítačových her.

Planeta Nippon je publikace, na kterou čekali všichni fanoušci japonské popkultury – od čtenářů mangy přes diváky anime až po hráče japonských počítačových her. Jedenáct kapitol s bohatým obrázkovým doprovodem skládá mozaiku vývoje mangy pro různé čtenářské segmenty, zabývá se fanouškovskou komunitou otaku, fenoménem roztomilosti (kawaii) nebo erotikou a pornografií. Autoři dále zkoumají, jak se v popkultuře odráží vztah Japonců k přírodě, jejich láska k robotům, nacionalismus či homosexualita. Planeta Nippon je určená všem, kteří se chtějí dozvědět něco o širším kontextu a historii svého koníčku.

Parametry a specifikace

Autor
Anna Křivánková; Antonín Tesař; Karel Veselý Hotovo!
Počet stran
312 stran Hotovo!
Rok vydání
2017 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá Hotovo!

Základní

Autor
Anna Křivánková; Antonín Tesař; Karel Veselý Hotovo!
Počet stran
312 stran Hotovo!
Rok vydání
2017 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny komiksy
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Planeta Nippon
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací