P&G boost P&G boost

MORELLATO AHQ05

Zobrazit katalog
MORELLATO AHQ05
Náušnice materiál: chirurgická ocel
Kód:  SP6220 Prod. číslo:  8033288744061 Stránky výrobce

MORELLATO AHQ05

Dámské luxusní náušnice z kolekce Monetine jsou vyrobeny z ušlechtilé chirurgické oceli v lesklé povrchové úpravě. Náušnice mají přívěsek ve tvaru penízku, osázeny jsou drobnými bílými krystaly, díky nimž působí jemně a dokonale žensky. Opatřeny jsou puzetovým zapínáním, které se snadno obsluhuje a s náušnicemi tvoří kompaktní celek. Náušnice jsou vhodné pro denní i večerní nošení, budou vám slušet v zaměstnání i ve vybrané společnosti. Na výběru šperku záleží, udělejte si radost náušnicemi s blýskavými krystaly! Šperk je dodáván v originální dárkové krabičce Morellato. 

Přednosti náušnic

  • Jsou vyrobeny z kvalitního trvanlivého materiálu, ušlechtilé chirurgické oceli
  • Lesklá povrchová úprava tvoří součást designu
  • Drobné bílé krystaly působí luxusně a velmi dekorativně
  • Jsou vhodné pro denní i večerní nošení

Kvalita oceli:
316

Délka náušnic:
1,5 cm

Výrobce šperků značka Morellato, se specializuje na produkci moderních šperků z chirurgické oceli. Společnost byla založena roku 1930 v Itálii, přesněji ve městě Bologna, Giuliem Morellatem. Šperky nesoucí štítek Morellato jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, vynikají nejen precizním zpracováním, ale i vysoce neotřelým designem. Ten je často doplněn kvalitními zirkony, které podporují jejich třpyt a jemnost. Zákazníkům je nabízen široký sortiment dámských i pánských šperků dodávaných v originálních krabičkách. Kromě kolekce šperků uvedla značka Morellato na trh také hodinky a ostatní módní doplňky, jako například pera, klíčenky či peněženky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MORELLATO AHQ05
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORELLATO AHQ05.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací