MS hokej AP+ plus nový vizuál

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou

Zobrazit katalog
OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou
4,9 63 hodnocení
Tlakoměr na paži, detekce arytmie, paměť, průměr tlaku a grafické znázornění tlaku, délka manžety 42 cm, přesnost měření pulzu 5 %, přesnost měření tlaku 3 mmHg
Kód:  EOM100f Rozšířená záruka +36 měsíců Prod. číslo:  4015672108325 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou


OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou 

OMRON M6 Comfort je moderní, přesný klinicky ověřený tlakoměr, s prodlouženou 5ti letou zárukou, na paži pro domácí i lékařské použití.  V balení naleznete unikátní  Intelli manžetu, vhodnou pro normální i silnou paži (obvod 22 - 42 cm). Kromě tlaku měří samozřejmě také puls a naměřené hodnoty se automaticky ukládají do paměti k pozdějšímu vyhodnocení či kontrole u lékaře.

Přístroj je vybaven velkým, dobře čitelným 3 řádkovým displejem pro snadné čtení údajů. Navíc je vybaven barevnými indikátory, které vám pomáhají například ve správném utažení manžety, jednoduše barevně zobrazí výši hodnoty naměřeného TK ( dle doporučení WHO pro domácí měření), kontrolují případný nevhodný pohyb při měřeních a dokáží upozornit i na případnou srdeční arytmii. Tlakoměr je napájen ze 4 alkalických baterií typu AA, nebo síťový zdroj Omron (volitelné příslušenství-lze dokoupit). 

Na výrobek je poskytována záruka 5 let. Tu je třeba do 3 měsíců od nákupu registrovat na www.celimed.cz.



Měření krevního tlaku bez chyb (360o přesnost)

Unikátní Intelli manžeta odstraňuje chyby vznikající nesprávným umístěním manžety na paži. Více na




Barevné indikátory

Máte obavy, že bude obtížné vyznat se ve složitých ukazatelích tonometru? Omron M6 Comfort tento problém řeší za pomoci barevných indikátorů vedle displeje. První - barevný indikátor hypertenze (zelená= Vaše naměřené hodnoty TK jsou v normálu, červená= některá z hodnot TK je zvýšená nebo vysoká, v případě že se tyto hodnoty opakují, konzultujte toto s Vaším praktickým/odborným lékařem). Druhý - barevný indikátor utažení manžety (zelená+OK= manžeta je správně utažena a nasazena. Oranžová ´manžeta je volná či nesprávně nasazena, prosím upravte či jí). 


Značka OMRON = světová jednička v tlakoměrech*



Inteligentní pomocník - Omron M6 Comfort

Tonometr Omron je dále vybaven, pro Vaši lepší orientaci, grafickým ukazatel úrovně krevního tlaku, ale zvládne i vyhodnotit srdeční arytmii, nebo ranní hypertenzi. Vyšší hodnoty tlaku v ranních hodinách mohou být totiž faktorem kardiovaskulárního rizika.

Mimo to dokáže přístroj vypočítat průměrný krevní tlak a to dokonce týdenní, ranní a večerní.


Jistota přesného měření

Máte srdeční arytmii? To nevadí, protože tonometr Omron si poradí i s některými typy srdečních arytmií.

Tonometr navíc zvyšuje přesnost měření tím, že měří dvakrát. Jednou při nafukování a podruhé při vyfukování. Objevte extrémně pohodlné, rychlé a přesné měření krevní tlaku s tonometry Omron.


Omron M6 Comfort - vhodný i pro rodiny

Získejte absolutní přehled o svém tlaku. Není třeba si výsledky nikam zapisovat, to udělá tonometr Omron za Vás. Stačí si ho nasadit, změřit tlak a o zbytek už se postará sám.

Tonometr Omron si totiž dokáže zapamatovat až sto výsledků měření včetně data i času a to pro dva lidi. Udrží tedy v paměti 2x100 výsledků měření.


Doplňující informace:

Rozsah měření:
Krevní tlak 0-299 mmHg
Puls 40-180/min.

Přesnost měření:
Krevní tlak /- 3 mmHg
Puls /- 5 % naměřené hodnoty

Balení obsahuje:
Přístroj
INTELLI manžeta
4x Alkalické baterie typu AAA
Cestovní pouzdro
Kompletní CZ návod -schválený od OMRON Healthcare Europe 
CELIMED modrý záruční list

Parametry a specifikace

Manžeta pro max. obvod
42 cm Hotovo!
Přesnost měření pulsu
5 % Hotovo!
Přesnost měření tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pro max. obvod
42 cm Hotovo!
Přesnost měření pulsu
5 % Hotovo!
Přesnost měření tlaku
3 mmHg Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, přemýšlím mezi tímto tlakoměrem bez zdroje a nebo stejným se zdrojem. Prosím, je zdroj důležitý? Nebo stačí baterie a když uživatel připojí zdroj, jsou i tak baterie nutné, je tedy na výběr - zdroj nebo baterie nebo obojí? Děkuji moc za odpověď.

Záruka je 3 nebo 5 let? U jiných modelů je přímo napsáno: Záruka 60 měsíců, u tohoto je napsáno: Záruka 36 měsíců, Rozšířená záruka +24 měsíců. Znamená to to samé nebo je v tom nějaký háček?

Dobrý den, máte tlakoměr na paži, který po měření mluví? Děkuji

Má tento tlakoměr zdířku pro připojení zdroje-adaptéru?

Mají všechny tlakoměry OMRON M6 a M3 cestovní pouzdro? Ne u všech je tato informace uvedena.

Dobrý den, ráda bych požádala o informaci, zda je tento tlakoměr schopen měřit tlak/tep přesně i v případě, kdy se v průběhu měření vyskytnou arytmie (obdobně jako Tensoval Duo Comfort)? Nebo přístroj arytmii pouze detekuje, avšak neumí současně změřit tlak/tep? Případně má tuto funkci jiný model od značky Omron?

Dobrý den, v nabídce nemáte pažní tonometr OMRON M9 s intelli manžetou a sítovým adaptérem.Bude i tady ten v dohledné době možné na Alza.cz si objednat?

Diskuze a poradna k OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou
Příslušenství pro OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON M6 Comfort mit Intelli-Manschette. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON M6 Comfort mit Intelli-Manschette. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON M6 Comfort Intelli mandzsettával.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací