AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Ryobi RBC254SESO

Zobrazit katalog
Ryobi RBC254SESO
Křovinořez benzínový, dvoutaktní 0,75 kW, objem motoru 25400 cm3, záběr 460 mm, žací systém - struna a nůž, hmotnost 6,2 kg, dělitelná hřídel
Kód:  RYOBI076 Prod. číslo:  5133002536 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Ryobi RBC254SESO

Křovinořez RYOBI RBC254SESO je poháněný výkonným dvoutaktním motorem POWR XT o objemu 25,4 cm3, takže si snadno poradí i s odolným porostem, na který klasická sekačka na trávu nestačí. Motor poskytuje excelentní výkon v poměru k hmotnosti přístroje, a to při velmi nízkých emisích CO2. Řezací hlava "Reel-Easy" je vybavena duální strunou HD 2,4 mm se záběrem 46 cm, která dokonale poseká i těžko přístupné okraje trávníku či mokrou a přerostlou trávu. Pro náročnější práce, jako je sekání drobných dřevin, větví a odolných rostlin můžete potom využít žací kotouč TriArc z tvrzené oceli o průměru 26 cm. Křovinořez RYOBI RBC254SESO má ergonomickou konstrukci, měkčené madlo a praktický ramenní popruh pro pohodlné a komfortní používání. Jistě oceníte i funkci EasyStart pro snadné startování motoru bez nutnosti tahat za šňůru.

Klíčové vlastnosti křovinořezu RYOBI RBC254SESO

  • Benzínový křovinořez RYOBI RBC254SESO 2v1 zvládne i náročné práce
  • Poloautomatická strunová hlava "Reel-Easy" se záběrem 46 cm
  • Výkonný dvoutaktní motor POWR XT o objemu 25,4 cm3
  • Ocelový žací nůž TriArc o průměru 26 cm
  • Ramenní popruh a měkčené madlo zajišťují komfort při práci
  • Inovativní systém "Thread and Load" pro rychlé podávání struny
  • Funkce EasyStart umožňuje snadné a rychlé startování motoru
  • Křovinořez RYOBI RBC254SESO je kompatibilní s nástavci Expand-It

Výkonný a flexibilní křovinořez

Křovinořez RYOBI RBC254SESO pohání výkonný dvoutaktní motor, který poskytuje mimořádný výkon při sečení vysoké i mokré trávy. Čistá technologie motoru navíc snižuje emisní limity u CE CO o 73 % a u CE HC+Nox o 28 %. Přístroj má navíc dělenou tyč, což vám umožní používat širokou řadu volitelného příslušenství řady Expand-It, jako je například kloubový plotostřih, tyčová odvětvovací pila, křovinořez či fukar.

Záběr sečení:
260 mm - křovinořez, 460 mm - vyžínač

Průměr struny:
2,4 mm

Objem nádrže:
0,58 l

Obsah balení:
1× žací kotouč Tri-Arc z kalené oceli (26 cm)
1× strunová hlava RealEasy (46 cm)
1× ramenní popruh
1× klíč

Parametry a specifikace

Pohon

Pohon
Benzínový Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Struna, Nůž Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny Sekačky na trávu

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Ryobi RBC254SESO Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ryobi RBC254SESO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ryobi RBC254SESO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací