P&G boost AD 1. týden květen

Sony GTK-XB7B G-tank černá

Zobrazit katalog
Sony GTK-XB7B G-tank černá
4,3 4 hodnocení
Reproduktor přenosný, Bluetooth, NFC, LDAC, Songpal, USB, LED displej, efekty DJ, Extra Bass, dálkové ovládání
Kód:  JW110h Prod. číslo:  GTKXB7B.CEL Stránky výrobce
Sony GTK-XB7B G-tank černá Prodej skončil

Sony GTK-XB7B G-tank černá

Vypnuto
Přenosný reproduktor s robustním zvukem

Přenosný reproduktor s robustním zvukem

Vypnuto
Proměňte obývák v taneční parket
Proměňte obývák v taneční parket

G-tank není žádné ořezávátko, ale kompletní systém s mocnou reprodukcí. Během pár chvil zrealizujete opravdovou party i pro početnou skupinu účastníků. Zvýraznění basové linky EXTRA BASS a světelné efekty vyšvihnou domácí atmosféru na klubovou pařbu nabitou energií, kdy vás rytmus požene kupředu. Můžete přidat i další reproduktory prostřednictvím funkce Party Chain, takže ozvučíte i více místností stejnou zvukovou kulisou.

Vypnuto
Snímač polohy pro optimální reprodukci
Snímač polohy pro optimální reprodukci

Díky rukojetím pro přenášení zažijete atmosféru party kdekoliv. Stačí jen zapojit napájení a jste připraveni to rozjet. Je také jedno, jak reproduktor postavíte. Ať na výšku nebo na šířku, skvělý zvuk si vychutnáte za všech okolností. Snímač polohy optimalizuje reprodukci a zapojí vždy horní reproduktory, abyste si stereofonní zvuk mohli užít bez ohledu na polohu systému.

Vypnuto
Přehrávání z USB, počítače i online aplikací
Přehrávání z USB, počítače i online aplikací

Přehrávejte digitální soubory z rozmanitých USB zařízení nebo použijte aplikaci SongPal pro chytrou elektroniku a pusťte si všechny oblíbené skladby, ať už jsou uložené v počítači, na serveru nebo v oblíbené hudební online službě. Funkce Digital Sound Enhancement Engine věrně obnovuje detaily a produkuje vysoce kvalitní zvuk, který je blíže k původní nahrávce.

Vypnuto
Vyšší přenosová rychlost, precizní zvuk
Vysoká přenosová rychlost

U klasického Bluetooth dochází ke snižování kvality v důsledku malé přenosové rychlosti. Proto tento zvukový systém používá přenos LDAC. Ten zvládne oproti standardnímu Bluetooth až 3× vyšší přenosovou rychlost, a tak přenese přesný zvuk i s jeho detaily. Aby vás nic nezdržovalo od poslouchání, nechybí párování přes NFC, kdy stačí jediný dotyk s kompatibilním zařízením.

Vypnuto
Rukojeti pro snadný přenos
Rukojeti pro snadný přenos

Kompaktní provedení vám umožňuje vzít GTK-XB7 kamkoliv s sebou a užít si večírek na nejrůznějších místech. 

Stáhněte si aplikaci Song Pal a využijte bezdrátové ovládání reproduktoru, manipulaci s ekvalizérem nebo speciálními DJ efekty.

Vypnuto
Song Pal

Tlačítko Extra Bass dodá skladbám pořádnou dávku nízkofrekvenčního zvuku, který tvoří mohutné a hluboké basy.

Vypnuto
Extra Bass
SPECIFIKACE
  • VSTUPNÍ KONEKTORYAnalogový audiovýstup
  • PŘIPOJENÍ K SÍTITechnologie NFC
  • ROZMĚRY326 × 650 × 340 mm
  • HMOTNOST12 kg

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, nějak se ztrácím v odpovědích ve vaší diskusi...??????? Má reproduktor baterii nebo ne??? Z dotazů odpovídáte : 13.3.17 není baterie. 12.2.17 výrobce neuvádí. 12.1.17 stačí nabít baterii..... Tak nějak nevím co si mám vybrat...prosím o jednoznačnou odpověď. Dále prosím o zdělení jaký má reproduktor příkon ze sítě ve Wattech??? Děkuji Tom

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak dlouho vydrží baterie předem děkuji za odpověď.

Lze reproduktor pripojit i k televizi a pouzivat jako soundbar ?

Aké má napájanie ?? Má adaptér alebo ide priamo na sieťové napätie.

Dobry den, mam DJ pult od Pioneer (ddj-sb2) a chtel jsem se zeptat zda je mozne tento pult propojit s timto reproduktorem a zaroven mit v pultu zapojene i sluchatka. Dekuji za odpoved.

Dobrý den lze použít dvě bedny a používat je jako stereo nebo jdou mezi sebou propojit předem děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli jde vypnout osvětlení reproduktoru. A reproduktor muze hrát i zcela bez světel. Děkuji

Dobry den, jaku ma vidrz bateria z reproduktora? Priblizne kolko hodin

dobrý den chtěl bych se zeptat na kapacitu či výdrž baterie nenašel jsem nic z toho.

Dobrý den chtěl bych vědět jestli mi tento produkt můžete doporučit.

12
Diskuze a poradna k Sony GTK-XB7B G-tank černá
Příslušenství pro Sony GTK-XB7B G-tank černá
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony GTK-XB7B G-tank čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB7B G-tank schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB7B G-tank schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony GTK-XB7B G-tank fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací