AD elektro AlzaBoxy Q1

Sony SRS-XB32 zelená

Zobrazit katalog
Sony SRS-XB32 zelená
5 3 hodnocení
Bluetooth reproduktor aktivní, o výkonu 30W, frekvenční rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth, NFC, mikrofon, certifikace IPX7, podpora AAC, LDAC a SBC, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android, výdrž baterie 24 h
Kód:  GS476f36b Prod. číslo:  SRSXB32G.CE7 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sony SRS-XB32 zelená


Zvuková reprodukce jako naživo

Kompaktní a stylový reproduktor Sony SRS-XB32 se hodí na každou párty. Nejenže se pyšní líbivým a kompaktním designem, ale také disponuje dvěma 48mm reproduktory a pasivním zářičem. Připojit ke svému zařízení ho můžete pomocí bezdrátových technologií jakými jsou NFC a Bluetooth 4.2. Reproduktor lze použít i jako handsfree zařízení. Integrovaná Li-Ion baterie s kapacitou 2700 mAh vydrží pohánět reproduktor až po dobu 24 hodin.  Reproduktor Sony SRS-XB32 můžete postavit na bok i na výšku anebo jej využít jako powerbanku pro svůj smartphone.



S reproduktorem Sony SRS-XB32 bude každá párty famózní



Sony SRS-XB32

EXTRA BASS

Tato technologie vám dopřeje pořádný zvuk, který rozhýbe každou párty. Dva pasivní zářiče v kombinaci se dvěma širokopásmovými reproduktory oživí nejednu akci. 

Sony SRS-XB32

Ovládání pomocí aplikace

S pomocí Sony | Music Center aplikace můžete přímo z parketu ovládat nejen hlasitost hudby, ale také i jaké sklady se budou hrát, nebo změnit režim zvuku tak, aby vyhovoval dané skladbě. 

Sony SRS-XB32

Dlouhá výdrž baterie

Reproduktor dokáže vyhrávat až 24 hodin, takže večírek se může protáhnout s přehledem i do druhého dne. Pokud budete využívat i funkci EXTRA BASS, tak si užijete přibližně 14 hodin neutuchající zábavy.


Efekt blikajících světel

Reproduktor Sony SRS-XB32 je vybaven světly, které dokážou rozzářit jakoukoli akci. K dispozici jsou barevná obrysová světla, u kterých můžete barvy libovolně měnit, a k tomu ještě naleznete na reproduktoru i blikající stroboskopické světlo. 



Funkce Party Booster

Reproduktor disponuje intuitivním ovládáním, které se perfektně hodí k "párty režimu". Klepáním na různá místa reproduktoru můžete vytvářet zvuky, jakými mohou být škrábání, zvuky virblu, basového bubnu nebo kravského zvonce. Prostě další zábavný element navíc! U reproduktoru Sony SRS-XB32 můžete hlasitost ovládat silou: pro zeslabení zvuku stačí poklepání a pro zesílení do něj dát pořádnou ránu.

Wireless Party Chain

Pomocí Bluetooth můžete propojit až těžko uvěřitelných 100 bezdrátových reproduktorů, které se společně synchronizují v přehrávání i osvětlení, aby všichni mohli tančit ve stejném rytmu. Světelný efekt může být čistě náhodný, nebo v kruhu.

Aplikace Fiestable

S aplikací Fiestable můžete ovládat osvětlení reproduktoru Sony a zároveň používat jednoduchá ovládací gesta přímo na obrazovce telefonu. 


Sony SRS-XB32

Prachuvzdorný

Reproduktor Sony SRS-XB32 disponuje vysokou odolností díky krytí IP67. Můžete si jej tak vzít téměř kamkoliv, protože ani prach, písek nebo slaná voda mu nevadí.

Sony SRS-XB32

Zcela omyvatelný

Certifikované krytí IP67 zajistí reproduktoru zajistí odolnost proti vodě. Pokud jste například u bazénu a reproduktor vám spadne, nic není ztraceno, on to ustojí.

Sony SRS-XB32

Odolný reproduktor

Bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB32 byl podroben podrobným testům, které ověřily, že může být vystaven odírání, tvrdým nárazům a úderům, které mohou být součástí každodenního používání.

Parametry a specifikace

Počet kanálů
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ připojení
3,5 mm Jack Hotovo!
Bezdrátové připojení
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ soustavy

Počet kanálů
Samostatný reproduktor Hotovo!

Připojení

Typ připojení
3,5 mm Jack Hotovo!
Bezdrátové připojení
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Přenos zvuku

Verze Bluetooth
4.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Maximální výkon
30 W Hotovo!
Frekvence od
20 Hz Hotovo!
Frekvence do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Funkce
Mikrofon Hotovo!
Ovládání
iOS, Android Hotovo!

Stupeň krytí

Stupeň krytí
IPX7 Hotovo!

Baterie

Kapacita baterie
2 700 mAh Hotovo!
Maximální výdrž baterie
24 h Hotovo!
Nabíjení akumulátoru
USB-A Hotovo!

Rozměry reproduktoru

Šířka
68,3 cm Hotovo!
Hloubka
8,4 cm Hotovo!
Výška
23,8 cm Hotovo!

Hmotnost

Celková hmotnost
0,9 kg Hotovo!

Určení

Určení
K mobilu Hotovo!
Více parametrů

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

zdravim, chcem sa spytat ze ked je extra bass vypnuty ale mam zapnuty live sound ci to zere viac baterie ako ked je live sound vypnuty. zerie live sound bateriu??

Jde stereo s xb 10 a xb 32

Dobrý den. Na reproduktoru je USB pro připojení kabelu pro nabíjení mobilu. Dá se na USB přípojit USB s přehrávání hudby MP3? Děkuji za odpověď

Diskuze a poradna k Sony SRS-XB32 zelená
Příslušenství pro Sony SRS-XB32 zelená Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB32 zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB32 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB32 grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB32, zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací