AlzaPlus+ sport MS hokej

Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá

Zobrazit katalog
Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá
Elektrokolo - hliníkový rám, 9 rychlostí, středový motor Bafang M420 o výkonu 250 W, přehazovačka SHIMANO ALIVIO RD-M4000, odpružená přední vidlice Rst Viva Air,Zdvih:60Mm,Vduchová, Zamykatelná (zdvih 60 mm), brzdy HYDRAULICKÉ SHIMANO MT200, hmotnost 24,9 kg
Kód:  SPTlea158nad Prod. číslo:  SPTlea158nad Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá Prodej skončil

Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá

Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá představuje trekingové jízdní kolo. Toto označení znamená, že se na tomto kole svezete nejlépe mimo terén. Trekingové jízdní kolo bude dobré pro vzpřímený posed cyklisty pro výletníky. Tomu jsou přizpůsobené užší pláště, pevné vidlice a občas také dynama. Trekingové jízdní kolo však nejezdí jako zlatá střední cesta mezi kolem horským a silničním, vlastnosti jsou podobné spíš citybikům.

Rám je zhotovený z hliníku, takže jsou pro něj typické atributy jako nízká váha nebo odolnost.

Na Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá se o jízdní komfort postarají vaše svaly, kola, sedlo i odpružená vidlice Rst Viva Air,Zdvih:60Mm,Vduchová, Zamykatelná se zdvihem 60 mm. Vidlici předního kola je možné uzamknout aby se dalo efektivně šlapat ve stoje.

Motor elektrokola Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá

Elektromotor S motorem Bafang M420 je umístěn ve šlapacím středu. Elektrokolo tak může mít nízko těžiště, aby bylo stabilní. Pohon dokáže vašim nohám ulevit o sílu až 250 W. Baterie vám bude pomáhat na vzdálenosti až 130 km.

Významné přednosti elektrokola Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá

  • Určeno pro Muže
  • Váha kola je 24,9 kg
Poznámka:
» Všechna elektrokola
» Všechna elektrokola s průměrem 27,5″
» Všechna elektrokola s průměrem 29″
» Všechna dámská elektrokola

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechna celoodpružená kola
» Všechna horská kola

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leader Fox Bend 28" čierna mat/modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací