MPLA323035

Gormiti 3 hrací set Muréna

Zobrazit katalog
Gormiti 3 hrací set Muréna
Herní set + exkluzivní figurka gormita, doporučený věk 4-10 let
Kód:  EPL010d3 Prod. číslo:  8595582211804
Gormiti 3 hrací set Muréna Prodej skončil

Gormiti 3 hrací set Muréna

Gormiti, nepřemožitelní vládci přírody! Legenda opět ožívá. Na ostrově Gorm stále zuří válka. Pět národů zrozených z přírodních živlů se stále snaží nastolit na ostrově mír. Lidé kmene Vzduchu se přidávají na stranu lidí Vulkánu a mocného Mugora. Zatím se ostatní národy chystají k rozhodující bitvě.

Tento úžasný hrací set Muréna obsahuje jednoho vzácného zlatého Gormita, Murénu a plakát. Muréna může pohybovat svými zlověstnými rty a strašit tak nepřátele. Tato sada kromě základního setu Muréna obsahuje také další exkluzivní figurku gormita, kterou nenajdete nikde jinde.

Parametry a specifikace:

Námět:

válka Gormitů

Určeno pro:
děti starší čtyř let

Obsah sady:
1 zlatý Gormit
1 exkluzivní Gormit
Muréna
1 plakát

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametry a specifikace

Znáte z
Gormiti Hotovo!

Znáte z

Znáte z
Gormiti Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gormiti 3 hrací set Muréna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gormiti spielen dreihundert Moray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gormiti spielen dreihundert Moray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gormiti játék 3 beállítva Moray.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací