BOOST JBL BOOST JBL

OLIVER WEBER 32059

Zobrazit katalog
OLIVER WEBER 32059
Náramek pro ženy s krystaly Swarovski, materiál: bižuterní kov
Kód:  SP1937 Prod. číslo:  9005617195904

OLIVER WEBER 32059

Oliver Weber je tradiční šperkařská a módní značka, která si zakládá na dokonalé kombinaci moderních trendů, jež spolu perfektně ladí a skvěle tak podtrhnou půvab a osobnost svého nositele. Každý šperk nesoucí značku Oliver Weber sebou kromě jména svého tvůrce a zakladatele nese také filosofii, na které je celá úspěšná společnost vystavěna: „Šperky mohou dokonale zdobit jen tehdy, pokud jsou vyráběny s pečlivostí, smyslem pro detail a hlavně s láskou.“

Náramek Oliver Weber je nádherným šperkem, který bude slušet každé ženě. Jsou vyrobeny z kvalitního bižuterního kovu, což je především slitina mědi a zinku, která je následně povrchově upravena dalšími kovy. V tomto případě bylo použito rhodium, které nad ostatními vyniká především takřka nulovou alergickou reakcí i u citlivějších jedinců. 

Zajímavý náramek Oliver Weber Pearl je složen ze syntetických perleťových perel, květin a kuliček. Ty jsou doplněny Swarovski křišťálky.

Parametry a specifikace:

Povrchová úprava:
rhodiování (stříbřité)

Materiál:
bižuterní kov 

Drahý kámen:
Swarovski křišťál + umělé perly

Oliver Weber je tradiční šperkařská a módní značka, která si zakládá na dokonalé kombinaci moderních trendů, jež spolu perfektně ladí a skvěle tak podtrhnou půvab a osobnost svého nositele. Každý šperk nesoucí značku Oliver Weber sebou kromě jména svého tvůrce a zakladatele nese také filosofii, na které je celá úspěšná společnost vystavěna: „Šperky mohou dokonale zdobit jen tehdy, pokud jsou vyráběny s pečlivostí, smyslem pro detail a hlavně s láskou.“

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro OLIVER WEBER 32059
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oliver Weber 32059.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací